Kaynana ve görünmceyle yaşanır mi

Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Erkek arkadasin sana sormuyor mu kabul eder misin diye ? "evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor" yazmışsınız.
Özel hayatın olmayacak eşinle, bakalım anlasabilecek misiniz ? Bence yaşanmaz

benim eşimin annesinin bir sağlık durumu varsa bakıma ihtiyacı varsa ben başım gözüm üstüne kabul ederim. bakım gerektiren bir durum yoksa ve keyfiyse olmaz, zaten bunu annesi kendisi istemez. ve kız kardeş ya da abla niye geliyor anlamadım ben? yakın bir erkek arkadaşım evlendi, karısının kız kardeşi onlarla kalıyor ve kendisi ev çekip çevirmediği, temizlik, misafire hizmetle uğraşmadığı halde restini çekti. ki siz kadın olarak bir de ev çekip çevirmek zorundasınız. zaten sadece siz değil eş de rahatsız olur aynı çatı altında olmaktan. ev üstüne ev olmaz.

baba vefat etmiş şimdi gördüm. yani erkek arkadaşınızın endişesi anlaşılabilir, benim de annemle babam ayrı şehirlerde yaşıyorlar. evlendiğimde annem yakınımda olsun, yan sokağımda olsun ya da aynı semtte olsun isterim. siz de aynı semtte ikinci bir ev tutabilirsiniz anne için. arada yemekleri beraber yersiniz, hem kadın yalnız kalmaz hem eşinizin içi rahat eder.

lütfen eş ailesi diye bu kadar mesafeli olmayın, kendi anneniz yaşlı ve yalnız olsa sizin de içiniz rahat etmez. evlendiğinizde onun ailesi sizin de aileniz olacak. ortada bir kötü niyet yoksa, yani bu bdvdeki cadı kaynanalar gibi değilse bence yakınınızda olmasının size bir zararı değil faydası olur. eş adayınıza gidin, aynı çatı altında olmayı istemediğinizi ama yakın bir yerden ona da ev tutabileceğinizi söyleyin. bence orta yol bu.

Son düzenleme:
Beraber yaşamayi kabul etmezdim.

Herkese ısrarla ayrı ev diyoruz tavsiye veriyoruz ama genelde dinlenmiyor.

Israrla kızlarımız kendilerini o kör kuyuya atıyor.
Sonra gerçek hayat ile yüzleşince dank ediyor kafaları !!!
ama iş işten geçmiş oluyor, biri kucağında öteki karnında sefilce hayatlar .

Kendinize reva görmeyin.
Benimki başka olur, çok iyi insanlar diye düşünmeyin.
Eğer gerçekten iyi insanlarsa sizinle beraber yaşamak istemezler.
Herkesin evi ayrı olmalı diye onlarda bilir .

İnsan erkeksiz de yaşar, yaşayabilir.
Babaları vefat etti diye mecburlar mı , beraber hayat sürmeye.

Elbet arada gidilir-gelinir, ihtiyaçları gözetilir.
Ama bu kadar.
Herkesin hayatı kendine.
Sağlık sorunları olmadığı sürece , keyfi muhtacligi ben kabul etmezdim.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada dahab görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
19 yaşında yaptım o hatayı bosandım bosanacaksan tabi git evlen yasa ( aaa ama çok iyi insanlar diyorsan sen bir de o eve girdiğinde gör çok iyi insanları)

Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.

Koca, görümce, kayınvalide Bermuda şeytan üçgeni gibi, töbe yarabbim ....

Şöyle soylim şuan kaynımin aşkından gözü kör olup kaçan ve 7 8 yıldır evin içine gelin giden eltimle mesajlasiyorm ve kaynanadan yana şikayetlerini anlaşamadklarini söylüyor. Kaç kere de ciddi ciddi kavga ettiler ona rağmen eşi hep cikcaz dedi ama çıkmadılar evden.. Bi misafiriniz gelse, eşiniz size birsey alsa, uyumaya giderken tezgahta yıkanmamış bir bardak kalsa vs.vs. daha verebileceğim çok örnek var hepsi sıkıntı inanın

Öyle günler oluyor ki kaynanamın oğluyla yaşamak dar geliyor, kaynananın kendisi cennet hurisi olsa tahammül seviyenin düştüğü çok olacak. Eğer durumları müsait değilse bi alana iki bedava olacaksa o kapıdan dön. Anne babayla kardeşle yeri geliyor geçinemiyor insanlar. Aynı evde üç kadın baya entrikalı- güç savaşları vs zor iş. Padişahlar kaldıramamış bu savaşları, adamı yersiniz arada. Sen kesin cinnet geçirirsin. Dünya iyisi olsa haftada görmek bile fazla gelmekte haberin olsun.

Y ysm90 Dogru mu anladim: Onlar daha yeni mi bir eve toplandilar? Evlenince ayni eve mi tasinmak mi istiyor, yoksa siz onlara mi tasinacaksiniz, yoksa onlar ara sira gelip kalacak mi? Tam net de anlasilmiyor

Konu sahibi yorumları okur ve oldugu yeri usulca terk eder ne kaynana ne görünce ne sevgili artık umrunda değildir
Belki evliligi bile artık hayal edemez :KK70::KK70:

paris-paris-hilton.gif
Ya tabi ne demezsin. 10 yasindaki cocuk bile akil edebilir kaynanayla yasanmayacagini. Buraya konu acip sormasi, zaten yapacak, icine sinmiyor, ama birkac olumlu mesaj gelirse cesaret bulmak icin. Asla yazilanlari dikkate alacagini sanmiyorum

Hayir ben olsam kabul edemem. Anne veya babadan birinin vefat etmesi birlikte yaşamayi gerektirmiyor ki, oyle yaşanmaz zaten.

İki tarafinda bir ailesi var ve iki tarafinda ailesinde vefat durumu olsa, iki kişi de anne, baba kardeşleri ayni evde yaşamak istese nasil bir aile hayati olur dusunebiliyor musunuz?

Kendi ailemi birakip eş ailesiyle ayni evde yaşamaya evlenemem otururum kendi annemin babamin yaninda mis gibi,
aşk maşk diye dusunmeyin bir kaç seneye sikintilar cikmaya baslayinca aşk değil eziyet olmaya başlar cunku.

Ya tabi ne demezsin. 10 yasindaki cocuk bile akil edebilir kaynanayla yasanmayacagini. Buraya konu acip sormasi, zaten yapacak, icine sinmiyor, ama birkac olumlu mesaj gelirse cesaret bulmak icin. Asla yazilanlari dikkate alacagini sanmiyorum
Konu sahibinin çokta umrunda değil zaten
Gitsin yaşasın
Konuyu açtı gitti
Evde anne yanlız değil görünce var
Sevgilisi sanırım anneye bağımlı anneden ayrılmayan bir tip belli ki

bence yaşanır, kaynanaya kim hizmet edecek , çalışıyorsanız sizizn parayı kim yiyecek . yazık değilmi kadına.

Ben büyük konuşmayayım ama aynı evde yaşamam hatta kendi anne ve babam ilede yaşamam. Ama bu kişiden kişiye değişir. Kardeşim mesela hanımıyla annemlerin evinde yaşıyor, babam onları “kovduğu” halde gitmiyorlar 😐 adam diyor sizin yüzünüzden kendi evimde rahat edemiyorum ama yok gitmiyorlar, gamsızlar çünki
:işsiz:
kocaman ev, kira derdi yok sorumluluk yok, annemin ağzı var dili yok, hatta gelin hanım “buraya geldim rahat ettim” diyormuş 😂

şu saatten sonra ciddi bir durum olmadan kendi annem babamla bile yaşamak istemem. ev ev üstüne olmaz diye boşa demiyorlar. eli ayağı tutuyor mu? yalnız da değil yanında kızı var? ne diye sizinle yaşayacaklar ki. o zaman evlenmenin mantığı nedir yani, aşkından ölüyorsanız ömür boyu sevgili olun herkes kendi evinde yaşasın daha iyi :halay: bir evde üç kadın olacak. hepsinin ayrı düzeni var. yeni evlenip vakit geçirmek isteyeceksiniz salonda kv, oturma odasında görümce.. size mantıklı geliyorsa buyrun devam edin..

X