Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kv ve gorumceler ile hiçbir problemim yok. Aylarca beraber kaldığımız oldu. Doğumumda kendi kızı gibi baktı bana. Görümcem bekarliktan arkadaşım zaten. Eşimle evlenmeme de o vesile oldu. Ama beraber tamamen yaşamak istemem. Herkes yerinde iyi, yerinde rahat. Ev ev üstüne olmaz. Eşim ailesine düşkün olmasına rağmen uzaklık iyi diyor. Kv de yok ya herkesin kendi evi. Gelinle yaşamak istemem der mesela zaruri halleri ayrı tutuyorum. Allah korusun hastalik başka zor durumda başımın üstünde yeri var. Ama bu şekilde hayır. Asla kabul etmem ne münasebetKayinvalide ve peder geleli 15 gün oldu ve ayın 26'sına kadar buradalar.Ben gün sayıyorum,bir ömür nasıl katlanılır bilemiyorum.
Yaşanmaz kesinlikle…Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Benim kaynana tam on kaynana gücünde,altli ustlu oturmuşluğumuz da var,o yüzden mümkün olduğunca uzak olsun diyorum.Benim kv ve gorumceler ile hiçbir problemim yok. Aylarca beraber kaldığımız oldu. Doğumumda kendi kızı gibi baktı bana. Görümcem bekarliktan arkadaşım zaten. Eşimle evlenmeme de o vesile oldu. Ama beraber tamamen yaşamak istemem. Herkes yerinde iyi, yerinde rahat. Ev ev üstüne olmaz. Eşim ailesine düşkün olmasına rağmen uzaklık iyi diyor. Kv de yok ya herkesin kendi evi. Gelinle yaşamak istemem der mesela zaruri halleri ayrı tutuyorum. Allah korusun hastalik başka zor durumda başımın üstünde yeri var. Ama bu şekilde hayır. Asla kabil etmem ne münasebet
Yada katıl olmaya zemin hazırlamak beraber yasamakİntihar etmenin daha kolay yöntemleri var
En iyisi bile ne kadar uzak o kadar iyi gelin için de geçerli. Eşim şey diyor. Sen gelinlerle arkadaş gibi olursun falan diyor. Ne münasebet, alsın kocasını evinde otursun ne arkadaş olucam be diyorum herkes yerinde mutlu mutlu otursun kimse kimseye karışmasın.Benim kaynana tam on kaynana gücünde,altli ustlu oturmuşluğumuz da var,o yüzden mümkün olduğunca uzak olsun diyorum.
Yok yaşanmazMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
O da mümkün. Ya katil ya sinir hastasıYada katıl olmaya zemin hazırlamak beraber yasamak
Cinnet anında evde kim varsa taradi diye
Benim KV melek gibi bir kadın, görümce evlenene kadar görümcesiyle, 35 sene de kaynanasıyla yaşadı. O kadar çok ezilmiş ki, yıllarca hizmetçilik yaptı. Şükür benimki yaşadıklarından ders alanlardan oldu, bana kaynanalık yapmadı, kızından ayırmadı. İlerisi için beraber yaşamayı düşünürüm, KP vefat etti, kızı da evlenince çok uzakta ve tek kalacak. Dizi de yıllardır çay kırmaktan çok kötü hâlde, eli ayağı tutmazsa beraber yaşamayı o zaman kabul ederim; el ayak tuttuğu takdirde aynı evde yaşamak bence kaynana görümce gelin yani hiçkimse için rahat değil.Benim kv ve gorumceler ile hiçbir problemim yok. Aylarca beraber kaldığımız oldu. Doğumumda kendi kızı gibi baktı bana. Görümcem bekarliktan arkadaşım zaten. Eşimle evlenmeme de o vesile oldu. Ama beraber tamamen yaşamak istemem. Herkes yerinde iyi, yerinde rahat. Ev ev üstüne olmaz. Eşim ailesine düşkün olmasına rağmen uzaklık iyi diyor. Kv de yok ya herkesin kendi evi. Gelinle yaşamak istemem der mesela zaruri halleri ayrı tutuyorum. Allah korusun hastalik başka zor durumda başımın üstünde yeri var. Ama bu şekilde hayır. Asla kabul etmem ne münasebet
Konuyu okumadım başlığa Hayır.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.