Kayınvalidenize temizliğe gider misiniz ?

Az yesin de hizmetçi tutsun. günlüğü 150 TL ye kadınlar geliyor. Kadın alsın evine.
Annene, yengene şikayet etmesi ne demek bu konu ne anneni ne yengeni ilgilendiren bı konu.
Çok iyi yapmışsın, ağzına sağlık iyi cevap vermişsin.
Ben senin yerinde olsam kv ile görüşmem.
Bu nedir ya gelinlerden istenen.
Ben evlenmeden önce görümceme giderdim, yardım ederdim asla oturmazdım.
Ben evlendim bir bardak alıp kaldırmadı el gibi nişana nikaha gelip gittiler. Yardım etmeyi bırak aramadılar.
Bende gelin yemeğine çağırdıginda görümcemde oturduğum yerden kalkmadim.
Zaten eşim sana kimse yardim etmedi eğer bir bardak kaldirdigini görmeyeyim dedi.

çenesi kadar elini çalıştırsa ev mis gibi olurmuş

Ohoo benimkiler de hiç yardım etmedi. Ailece yemeğe davet ettim eşimin ailesini, bana sormadan eşimin dayısını , yengesini , kuzenlerini de yemeğe davet etti ve bize haber vermedi. Eşim arayıp anne yarın geliyosunuz dimi diye sorunca aa geliyoz ben dayınlara kuzenlerine de haber verdim dedi. Aile arasında 7 kişi yiyeceğimiz yemeği 15 kişi olarak yedik. Ben o gün sinir krizi geçirdim bana sormadan benim evime nasıl misafir çağırır , hadi çağırdı bana nasıl haber vermez diye. Ama geldiklerinde asla surat asmadım çokta güzel ağırladım , herkes çok memnun kaldı. Ama kendisi en ufak bi olayda beddua etmeyi tercih etti. Karakter meselesi sanırım.

Sakin gitm
Sakin yapma
Cunku kv inada bindirmis.

Bir temizlik icin..cigerimi yaktiniz .deyip beddua etmek nedir ya?
Illa yaptiracak o temizligi sana yani?

Annene sikayet etmis bir de utanmadan.
Inadina gitmem ben olsam.

Annene de soyle arkanda dursun
Calisiyor yoruluyor gelemez sana kusurabakma.
desin..sustursun

Yapma en güzelini yapmışsın bir kadın tutacak parayı illaki biriktirir her ay olmasada iki ayda bir alır annem kanser tedavisi gören bir kadın emekli maaşindan arttırıyor kadın alıyor
ben yaptım çalışan bir bayan olarak aynı memlekette kızı olmasına rağmen yoldan gelip sonra gittim annemde hasta yattım degdi mi hayır artık yapmam geç akillananlardanim
Benim gibi enayi olacağına baştan söylemişsin helal sana eşin çalışsada yapma
Hasta yapamaz duruma gelirse diğer kardeşleri ile toplayıp para bir kadın tutup temizletin

Sakin gitm
Sakin yapma
Cunku kv inada bindirmis.

Bir temizlik icin..cigerimi yaktiniz .deyip beddua etmek nedir ya?
Illa yaptiracak o temizligi sana yani?

Inadina gitmem ben olsam
Yok zaten gitmem. Eşime de dedim bana desen ki seni boşarım , gidilecek annemin evine direk aç davayı derim bilmiş ol dedim ki eşim sağolsun beni asla zorlamaz. Ama annesi sussun , ara düzelsin diye yapmak aklından geçerse diye önünü tıkamış oldum bu davranışının

Çok iyi demiş annen benim annemde beklemez gelinini bizi

Canım benim ikinci evliliğim . İlkinde yaptığım hataları ikincide yapmak istemiyorum. O yüzden de baştan söyledim . He baya büyüdü olay ama pişman mıyım ? Asla değilim. Hasta yapamaz duruma gelirse ilerideki davranışlarına göre karar veririm. Hala çirkinleşmeye devam ederse 1 lira bile vermem. Ama kendini toparlar , benden sadece sevgi saygı bekler , istedikleri olmadığında çirkinleşmezse tabi ki kadın tutmalarına destek olabilirim. Ama şu durumda mümkün değil onun için para harcamam :)

Abooo ben bunu şimdi okudum. Kadın deli. İnsan evladına için yansın der mi ya cayır cayır. Ne için? Temizliğe gitmediniz diye. Eşiniz ne tepki verdi bu arada

Valla cok sinirlendim
Sanki memleket meselesi
Bedduaya kadar getirmis isi.

Esine de iyi demissin
Cok uzuluyorsa gitsin kendi yapsin .

Sen sakin gitme
Cunku kv iyi niyetli degil
Hemen bedduaya baslamis
Iyi niyet olsa.git yap .derdim ama annene sikayet edecek kadar kotu niyetli

O kim ki seni annene sikayet ediyor
Hadsiz kadin
Yapma sakin
Sinir.oldum valla

Abooo ben bunu şimdi okudum. Kadın deli. İnsan evladına için yansın der mi ya cayır cayır. Ne için? Temizliğe gitmediniz diye. Eşiniz ne tepki verdi bu arada
Eşim mesajı okur okumaz direk “ annem hep aynı , istiyo ki o hep konuşsun , istediği olsun , karşıdaki ona cevap vermesin. Verince vaaay bana nasıl cevap verir diye kendi kendine triplere giriyo dedi” ama annesine tek kelime dahi cevap yazmadık ne eşim ne ben

İyi yapmışsınız çatlasın sinirden

Eşime dedim ki noldu şimdi anneme şikayet edince. Elime cifi , bezi , çamaşır suyumu alıp koşa koşa kaynanacığımım evini temizlemeye gitmeliyim mi dicem :) artık Zamanla belki yaparım diyeceksem de demem. Asla yapmam dedim :)

İyi yapmışsınız çatlasın sinirden
İşte sonra babası mesaj attı annen hastanelik oldu diye :) kronolojik sıralama şöyle
Cumartesi günğ : eşimi arayıp evimi temizle deyip eşimin reddetmeai
Bayramın birinci günü : bizim tartışmamız
Bayramın birinci günü gece : 4 30 da beddua mesajı
Bayramın üçüncü günü : babasının annenizi hastanelik ettiniz mesajı
İstiklal marşı ve kapanış. :)))

Bide eşim baba annem sana ne anlatıyo bilmiyorum ama biz annemle hiç konuşmadık , ben kendi evimizi temizlemedik gelemeyiz dedim dedi. Kayınpederimden gelen mesaj şu

Ya yavrularm şu 3 günlük dünyada niye işin kolay ve güzel yönünü seçmiyorsunuz ne olurdu sanki ben gelirken evini temizlemek için söz vermedim denirmi buinsalığa sığarmı neolurdu 1 saatliğine olsa gelseydiniz burada sizden başka en yakın kimimiz var bizim ihtiyacımız olduğunda siz sizin ihtiyacınız olduğunda biz koşacaz insanlık budur bugün dersin benim kimseye ihtiyacım yok ama yarın bellimi ne olcağımız kendine tanrı dedirten o nemrut bir sivilceden geberdi.
Benim ben söz vermedim demem insanlığa sığmıyo , annesinin bize beddua etmesi insanlığa sığıyo. Düşünceleri çok çok ilginç.

Allah allah neler duyuyoruz ya. Hayır gitmem tabii ki. Kendi evimin işini bile yapamıyorum kadın alıyorum işten gelip yemeği zor yetiştiren bir insanım ne münasebet yani. Sen hergün yol tepip ise git isyerinde canın çıksın hem fiziksel hem düşünsel hem psikolojik savaş ver hem de dinlenecegin 3 kuruşluk vakitte kv hizmetçilik yap. Yok yaa Bir bitmedi şu cahil bencil görgüsüz kv ler! Benim kv 80 ine yaklaştı kimseden yardım istediğini duymadim ufak tefek işini yapar büyük temizliğe kadın çağırır yaptırır nedir yani. Seninki akşama kadar evde yan gelip yatarsa hastalığı da bitmez kaprisi de. Çok istiyorsa kocani yardima çağırsın işsizmis madem. Taşra kurnazi

Eşimi de çağırmasını istemiyorum. Çünkü evde 2 yetişkin oğlu var be ikisi de işsiz. Evdeler onlarda , benim eşim neden gidip temizlesin. He evde sadece ikisi yaşasa amenna o zaman gider yapardım. Bunu kendisine de söyledim. Evde yardım edecek kimsen olmasa gelip yapayım ama evde kayınlarım varken ben neden gelip yapayım ki dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…