• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidenin sürekli arayıp öldünüz mü demesi

ben aslında haftada bır bır aksam da cagırırım ama laf sokulunca ıcım almıyor resmen esım bana kızmıyor goruyor bırsey dıyemıyorum kıbarca ben normaldede konusmuyorum anne babama cekmısım dedı ben mutfak tezgahında ıs yapıyorum agzını ben nıye baglıyorumm onununde oturuyor dedım gulumsedım kı evıme benden yarım saat once geldıler
Benim kaynana da böyle mendebur hiç Bi yararı yok kadının iyi ki ogluyla küstülerde rahatım

merhabalar,

size bir şeyler dert olmuş belli ki. daha yeni de evlisiniz, umarım bir an önce kurtulursunuz bu tür sıkıntılardan.

yalnız şunu anlamadım, aynı şehirde misiniz? eğer öyleyse 3 4 hafta bana göre çok uzun bir süre.
yok eğer farklı şehirlerdeyseniz de fazla sık tabi :)

sizin düğün-nişan zamanlarından biriktirdikleriniz mi var acaba?
evet sureklı laf soktugu ıcın k.valıde yer kalmadı kafamda ılk basta konuma yazdım

4 ayda 2. Kez mi iyide kadın size kızsa bile haklıdır çok az. Ayrıca daha dün görüştük mu dedin aaaaa??
Eşin kızmıyormu sana annesini istemiyorsun diye
Çok ayıp gerçekten ya.
Kaynana olsam cidden dik giderdim böyle geline.
Benimkiler yan dairemde. Üstelik sinir oluyorum her gün biseylerine. Size gelicez deseler Daha dün görüştük diyememnn:)
Yani denmez ayıp.
Başka bahane bulunur.
Kocayı alıp aileyi çöpe atmak istiyor bazı insanlar. Öyle değilse bile konunuzu detaylı anlatmadığınız için öyle anlaşılıyor.
Evet öyle değilse de tam detaylı yazmamış yada boylesede yanlış yapiyo ozaman
Sıkıysa kendi ailene hayır de:)
Kvlerde senin gül cemalini görmeye gelmiyorlardır zaten 🤪
4 ayda 2 aşırı abartmışlar yalnız
Yılda 1 kez, o da sen kendini hazır hissedersen😅
Çalıştığınız için çok geliyor size galiba. Ben ev hanımıyım haftada 1 ya da iki haftada 1 görüsürüz çalışsam her haftasonu mu ayirmazdim ama gelmeyin de demezdim ayıp çünkü eşim benim anneme gelme dese alnını karışlarım
Bu gelinlerde istiyor ki adam evlenince ana babayi silsin görüşmesin. Sorsak kendi ailesiyle daima ic icedir
Daha 4 aylık evlilikte ne bu sevmeme önyargı.. Kadın abinle geleceğiz demiş hayır gelemezsiniz dün görüştük demeniz aşırı kaba ve ayıp yani. Zaten yeni evliymişsiniz ağırlayabilirdiniz abisi de evi görmek istemiş olabilir çok mu zor bi önüne çay koymak.

Ayrıca 2 3 haftada bir görüşmek çok mu yani aylarca hiç gitmemek mi istiyorsunuz. 4 ayda 2 kere gelmiş kadıncağız, çağırmamışsınız bile kadını ve lafını edip bişeyde dememiş bununla alakalı ama 1 hafta aramayınca da öldünüz mü dedi diye dertleniyorsunuz.. arayınca ne oluyor yüz mü vermiş oluyorsunuz? Yazık gerçekten sizde anne adayısınız birgün erkek evladınız olur da 4 ayda 2 kere gittin diye, evine gitmek isteyip de gelinden hayır lafını duyunca, haftada bir aranmak bile fazla gelince anlarsınız!!
Arayıp "öldünüz mü " demesi= beni niye aranıyorsun? Içimden gelmiyorsa aramam.
Sen de aramak zorunda değilsin, aramıyorsun diye trip de atamaz.

Bu arada içinden geçeni yaptığın için tebrik ederim. İstemeye istemeye misafir edip sonra da buraya istemediğim halde geldiler diye konu açmandan iyidir.
E yani o zaman normal siz çalışan insansınız iki günün birini onlara ayırmışsın zaten
Üslubunuz çok ters yalnız. Daha ılımlı konuşmayı deneyebilirsiniz. Daha dün görüştük yerine burda açıkladığınız gibi başka programınız olduğunu söyleyebilirsiniz mesela. 4 ayda 2.ev evinize gelmek istediklerine göre zaten öyle çok bir araya gelen insanlar değilsiniz. Çalışıyor olmak bahane değil bir akşam yemeğe veya bir haftasonu çaya almak zor olmasa gerek. Sizden beklemişler sizden teklif gelmeyince kendileri gelmek istemiş. 2-3 haftada bir toplanmak gayet normal. Neden size anormal geliyor ki?
ılk basa konuma yazdım herkeze arkadaslar

Bence konu sahibi " x anne dün sizdeydik bugünde annemlere gideceğiz o yüzden evde olmayacağız başka zaman görüşelim " falan demiştir ama şimdi onu buraya yazmak zor olduğundan kısaca olmaz hayır yazmıştır. (Polyannacilik görevi tamamlandı)
polyanna degılsınız ben gercekten kıbarca esıme soylettırdım..tesekkur anlayısınız ıcın

ılk bas konuma yazdım tekrar okuyabılırsınız

Konunuza ornekler eklemissiniz lakin eklediginiz orneklerde bana cok muhim gozukmedi. Burda millet neler yasiyor vallahi, sizce buyuk sorunlar gibi ama uzaktan bakinca sorun bile durmuyor maalesef.

4 ayda 2 kere gelmek anormal bence. Yani bizim düğün videomuz çıktığında 1 hafta her gün akrabaları toplayıp anne babamız ikimizinde her güne dahildi cümbür cemaat vakit geçirdik. Hem aynı şehirde olup haftada bir birkaç saat kapısını çalıp çaylarını içmek hallerini hatırlarını da sormak lazım diye düşünüyorum. Bizde ilerde kaynana olacağız yani çocuğum 1 hafta beni de anne nasılsınız diye aramasa bende öldünüz böyle derim. Olan herşey normal ama bence isinmadigin için böyle
Sizin mesafenizi henüz anlayamamışlar ama anlayacaklardır bir gün.
2-3 hafta bana da normal geldi. Demek ki çok sıcak davransanız, yatıya gelecekler. Ben de misafirliği çok sevmem ama istemediğiniz zamanlarda daha makul bir cevap verin. Eşiniz bir şey demiyor olabilir ama içine atıyordur. Bu duyguları bir noktada patlayabilir. Sonuçta ailesi. Ne kadar itici de olsalar, sizin gördüğünüz şekilde görmüyor o. İçten içe üzülüyor olabilir.
Bugunler de ben de pollyana herkesi anliyor hak veriyorum ama biraz o da..daha 4 aylik gelin evime gelmeyin demissiniz masallah yurek yemeniz lazim.yeni evliyken misafir agirlamak bana da zor gelirdi ama tecrubesizlikten..ama kabul etmemek ne demek...yillar gecer samimi olursaniz.. anne bugun gezmek istiyorum derseniz o da tamam der. ..belki diyorum...benim de sizin tavirli tanidiklarim var ...gidip su bile evinden icmeyeceksiniz ..gidince de negatiflik çökuyor zaten...neyse ustunuze fazla gelmeyelim gelin hanim
Sıkıntı sizde gibi duruyor
4 ayda iki kere gelmişler bunu bile çok görüyorsunuz sonuçta oğlunun evi şimdi dersiniz sadece oğlunun değil benimde evim. Kusura bakmayında şöyle kadınlara ayar oluyorum arkadaş milletin ne kayınvalideleri var aylarca gelip kalan laf sokan ama siz de hiç biri yok yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla . Yani oğlunu görmeyede mi gelmesin belli ki sizden teklif beklemiş gelmeyince iki kere belki de utana sıkıla geldi kadın. Kendi aileniz olsa böyle bir tavır içinde olmazdınız eminim. Ki birine direk hayır gelmeyin demek fazlasıyla ayıp kibarca yarın şuraya gitmem gerek ve ya evde olamayacağınızı belirtebilirdiniz
Benim babam da normal rutinin dışında biraz geç arasam, kendisi arayıp "heyirsuz sen yaşayi misun" der. Kadının size öldünüz mü demesi, ölmenizi istediğinden değildir, uzun süre göremeyince merak ettik,özledik babındadır.
Herkesin bir tarzı var. Sizin ki ile k.v nin tarzı uymuyor. Bana sorarsanız sizin tarzınız yanlış.
4 ayda 2. Kez gelmek istemiş bunda bisey göremedim konu sahibi
Millete kv ile ilgili ne dertler var bilseniz sizinki hiçbişey :cool:
Kesinlikle katılıyorum 👍
Size zarar veren yıpratan insanlar değilse bu tavrınız neden öyle olsa bahsederdiniz
Bir şekilde aile oluyoruz görüşüyoruz ve gorusmeliyizde anlamıyorum şimdi çevremde de böyle sorunu olsun olmasin kimse kimseyi istemiyor yalnız kalacağız bu gidislee
Allah dağına göre kar veriyor demek ki... duzenli olarak her hafta hatta 3 gunde 1 bide yatiya gelenleri okuduk burda. Size oyle bisi yapilmaya kalksa kapi disaro edecek gibi bir izlenim verdiniz. Ama calisan kadinlara saygim sonsuz, yoruluyorsunuz kafa dinlemek istiyorsuz siz de kendinizce haklisiniz.
Ben sizi haklı buldum. Kaynanamı hiç ama hiç sevmiyorum. Belki ondandır.
Öyle bir deyim var, ya siz yaşıyor musunuz öldünüz mü kaldınız mı, hiç sesiniz çıkmıyor gibi. Demek ki aranmak istiyor. Haftada 1 arasanız nasılsınız iyi misiniz diye. Bir de ben gelmek isteseler hayır diyemezdim en fazla eğer çok ani demişlerse ertelerdim 1-2 gün.
4 ayda 2 kere ise gayet normal.
Siz muhtemelen eşinizle daha başbaşa zaman geçirmek istediğiniz ve baskıcı tavırlarından dolayı rahatsız oluyorsunuz ama hayır demek size boş yere cephe alınmasını sağlar. Eşinizin haftada bir izin günümüz işlerimiz var veya dinleneceğiz dediği sürece sıkıntı yaşamazsınız.
4 ayda 2 kere gelmiş kadın az bile gelmiş. Siz çok kaba davranmışsınız bence
Caya geleceğiz diyen insana dun gormustuk hayır diyen insanları oldum olası sevmişimdir. Sızı takdir ettim.
Sahsen abarttiginizi düşünüyorum. Herkesin dünya kadar işi var, ama yinede anne babayi, kayınvalide ve kayinpederi aramaya zaman bulabilir insan. Hal hatır sormak iyidir, nezakettir. Ama insanlar daha evlenmeden erkek ailesine karşı o kadar dolduruluyor ki şaşirmamak lazim. Yanlış veya fazla beklenti her zaman başa bela.
Valla ben kocanız olsam mahkeme celbiyle bakışıyor olurdunuz şimdiye. Ağaç kovuğundan çıkmadığınızı varsayıyorum bu kadar zor geliyorsa eşinin annesini babasını ağırlamak evlenmeyin. Gelmek isteyen misafire gelmeyin dün görüştük diyecek kadar nezaket yoksunsunuz pes vallahi. Sevemedim de moda oldu sizi kim sevsin bu yabanilikle acaba😏
Konu sahibinin eski yazdıklarına da bakarsanız kendi annesinden sadece 10 dk mesafede ev tuttuğunu da görürsünüz yani kendi ailem olunca beri eşimin ailesi olursa geri. Herhalde annesiyle en az gün aşırı görüşüyordur. Bahanesi bayramın 2. günü de anneme gidecektik ondan istemedim değil miydi? zaten evine o kadar yakınsa ilk günü kaynanasından dönüşte mutlaka gitmiştir hadi gitmediyse bile kayınvalidesi gelip gittikten sonra da gidilebilecek bir mesafe yani.
4 aydır bir kez gelmiş evinize. Senede 1 gelse yeter size göre ama orası oğlunun da evi. Valla besle büyüt okut evlendir sonra senede 2. Kez kapılarını açmasınlar. Allahım hayırlı, merhatmetli evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin . Ne diyim .
İnadına gelmek var size..
Sen kisaca kv hic gelmesin istemiyorum de :-)4 ayda 2.kez geliyor ben baslarda bari gece yarisina kadar kalmasinlar diodum
Kv geliyormus,battaniye örüp bitinceye kadar gitmiyormus:KK70:
:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
Kvdesi ben olacadim,sulalesinin torun çocuk ne varsa orerdim.Ah ben olaydım.
Kadın aranmadığından dan olsa gerek sesiniz çıkmıyor manasında öldünüz mü diye espiri yapmış
Az bile gorusuyorsunuz
İlginc🤔niye bu kadar ısrarla insanları sevmemeye çalışıyorsunuz eşiniz anneniz hakkinda böyle düşünse hissetse siz ne hissederdiniz? Ne demek daha dün görüştük falan aynı muamele senin ailene yapılsa hoş karsilarmisin ben anlamıyorum gerçekten öyle bı insan olmadığım için sanırım elle tutulur hiç de bişey yok hani size bı hakaret değersiz hissettirme had bilmeme vs.. ama yinede ne olsa batcak size belli. Allah yardımcısı olsun yanınızdaki insanlarin
Buluşma ve aranma sıklığı bana anormal gelmedi. Neden geriliyorsunuz? onlar size kötü davranıyor onları sevmiyor musunuz yoksa yorgun oluyorsunuz dinlenmek istiyorsunuz ve onlar gelecek diye ev temizlik, yemek falan mı geriyor sizi?
Bence siz de onu arayip alo anne öldünüz mü ,ayy o senın repliğindi dimi pardon nasılsın deyin.
Benim kardeşim de sizin gibi aynı.misafir hiç sevmez.dan dan söyler lafları.
Onun evinde diken üstünde olur insan.kvsi yılda 1 2 gelir laf eder.geçen gün gelmiş 1 gün kaldı.hastayim diye ablamin evine gönderdi çocuğuyla beraber.ablam ağırladı kadını.
misafir sevmeyenin evinde bereket olmaz.
Ben konu sahıbı ben tamamen yanlış anlasılmısım.Keske işyerınde yazıyoruz kesın hukumlu olmasanız sorsanız..

Ben evet esıme soyledım musaıt degılız dıye esım soyledı kayınvalıdem her gorustugumde deneme tahtası gıbı bana laf sokar ben susarım guler gecerım ama işte bana sor.

Ornekler yazıcam şimdi

Daha ılk tanısıcaz pasta hazırlamıslar elınıze saglık cok guzel dedım ısteseydın yapmazdım dedı

gorumcem benden kucuk masallah guzel kız dedım deme nazar deger dedı

evlenme donemınde ancak 3 bın 4 bın bır yardımları olmustur herseyımızı kendımız aldık gelınlıge kadar..kız kardesıme dıyor kı gelınlıgı alamazlarsa sen yardım edersın ha ha guluyor.

bu enson geldıgınde de oglum nıye konusmuyorsun agzını karın mı bagladı oda dedı ben babam gıbı konusmam bılmıyor musun dıye..gercekten esım az az konusur herkesle dogası bu

bu arada ben pasta ıkı salata yaptım esım pılav ve kıymalı yemek yaptı benım oglum cok becerıklı zaten dedı benım yaptıgım herhangı bırseye nezaketen guzel demıslıgı yok

baska yaz dersenız denen laflar deste oldu sureklı oluncada kaka oldu
Üstelik bayram .
mısafırden kacmıyorum laftan kacıyorum arkadasım
ilk basa konuma yazdım arkadaslar okuyun lutfen

Konunuza ornekler eklemissiniz lakin eklediginiz orneklerde bana cok muhim gozukmedi. Burda millet neler yasiyor vallahi, sizce buyuk sorunlar gibi ama uzaktan bakinca sorun bile durmuyor maalesef.
herkesın yasadıkları kendıne zor ınsanlar farklı farklı sızde haklısınız bende..hepsını tek tek yazmadım zaten bıktım sadece durmuyor kucuk seyler buyuyor

ılk basa konuma yazdım herkeze arkadaslar

Herkez değil herkes. Okudum eklemenizi biz size sormak mecburiyetinde değiliz nerden yazarsanız yazın siz kendinizi düzgün ve anlaşılır ifade etmek mecburiyetindesiniz.
Evlenen insanların birilerinden yardım beklemesi üstüne yardım edilmedi diye şikayet etmesi bana garip geliyor. Kendiniz bir ev geçindirebilecek olgunluğa gelip evlilik kararı almışsınız. Anne babanın görevi bitti artık gerisi sizde. Hiç yardım etmeyebilirlerdi yine iyi yardım etmişler. Saydığınız laf sokmaların çoğu sizin alınganlığınız. Bana çok önemli mesele gibi gelmedi. Bazı şeylere kulak kapatmayı veya cevap vermeyi öğrenmezsiniz daha bir ömür birlikte geçireceksiniz çok sıkıntı yaşarsınız.

Herkez değil herkes. Okudum eklemenizi biz size sormak mecburiyetinde değiliz nerden yazarsanız yazın siz kendinizi düzgün ve anlaşılır ifade etmek mecburiyetindesiniz. Gene iyi 3-4 bin yardım yapmışlar. Evlenen insanların birilerinden yardım beklemesi bana garip geliyor. Kendiniz bir ev geçindirebilecek olgunluğa gelip evlilik kararı almışsınız. Anne babanın görevi bitti artık gerisi sizde. Hiç yardım etmeyebilirlerdi yine iyi yardım etmişler. Saydığınız laf sokmaların çoğu sizin alınganlığınız. Bazı şeylere kulak kapatmayı veya cevap vermeyi öğrenmezsiniz daha bir ömür birlikte geçireceksiniz çok sıkıntı yaşarsınız.
dogru sızde haklısınız bız ıstemedık zaten yardım vs..o mıktarı belırtmem gelınlık ıcın de laf soktu onu belırtmek ıcın

Sürekli laf sokan kaynanaya gülüp geçmeyin. Sizde laf sokun yada güzelce oturun konuşun. Siz gülüp geçerseniz daha fazlasını yaparlar. Ayrıca ben size hak verdim ama daha bugun görüştük demek yerine, annemlere ve akrabalara bayram ziyaretine gideceğiz demeniz daha doğruydu. 4 ayda 2 kere gelmiş çokmu? diyenlere hiç katılmıyorum. 4 aylık yeni evli insana kaç kere gitmesi gerekiyodu acaba her hafta gitsin ozaman saçmalık... Şu gençleri bi rahat bıraksın kaynanalar ya. Bi bırakta gelinin seni çağırsın bakayım evine

Sürekli laf sokan kaynanaya gülüp geçmeyin. Sizde laf sokun yada güzelce oturun konuşun. Siz gülüp geçerseniz daha fazlasını yaparlar. Ayrıca ben size hak verdim ama daha bugun görüştük demek yerine, annemlere ve akrabalara bayram ziyaretine gideceğiz demeniz daha doğruydu. 4 ayda 2 kere gelmiş çokmu? diyenlere hiç katılmıyorum. 4 aylık yeni evli insana kaç kere gitmesi gerekiyodu acaba her hafta gitsin ozaman saçmalık... Şu gençleri bi rahat bıraksın kaynanalar ya. Bi bırakta gelinin seni çağırsın bakayım evine

ben gercekten yarım yamalak yazmısım ve kımsenın sorması gerekmıyor bundan dolayı herkesten ozur dılıyorum yazacaksan detaylı yaz demıslerdır dogrudur

bu arada ben daha dun gorustuk lafını esıme dedım esım bır planımız var dıye kendı annesıne uygun sekılde soyledı

burada cogu kısı benı elestırmıs olumlu bırsey yazan nerdeyse 5 kısı ancak sorunlar kısıye ozeldır kımıne kucuk kımıne buyuk gelır

olumlu yorumun ıcın tesekkkur ederım..oyle dusunuldugu gıbı ınsan ıstemez yabanı degılım

ben gercekten yarım yamalak yazmısım ve kımsenın sorması gerekmıyor bundan dolayı herkesten ozur dılıyorum yazacaksan detaylı yaz demıslerdır dogrudur

bu arada ben daha dun gorustuk lafını esıme dedım esım bır planımız var dıye kendı annesıne uygun sekılde soyledı

burada cogu kısı benı elestırmıs olumlu bırsey yazan nerdeyse 5 kısı ancak sorunlar kısıye ozeldır kımıne kucuk kımıne buyuk gelır

olumlu yorumun ıcın tesekkkur ederım..oyle dusunuldugu gıbı ınsan ıstemez yabanı degılım

Ben yüzüne söyledin sandım. Tabiki yabani insanlar değiliz ama 4 aydada 2 kez gelinmesi çok normal bence anladıgım kadarıyla çalışıyosunuz. Çalışan insanın evine vakitli vakitsiz gidilmesine karşıyım. Kendi annemler bile ben çağırmadan gelmiyorlar. çağırıncada çalışıyosunuz yorulma uğraşma sen gel diyolar. Ama malesef kaynanalar gelip hizmet edilsin bekliyolar. Neden ? çünkü gelinsin. Sen ayağında dönceksin o da göğsünü kabartcak. Ama malesef yok öyle bi dünya. Haaa etrafımda anne gibi kayınvalidelerde var görüyorum. Öyle olanlar başüstüne ama sizin ki gibi laf sokan kaynanayı senede 1 kere anca sokarım evime. Pardon oğlunun evine :)

Ben yüzüne söyledin sandım. Tabiki yabani insanlar değiliz ama 4 aydada 2 kez gelinmesi çok normal bence anladıgım kadarıyla çalışıyosunuz. Çalışan insanın evine vakitli vakitsiz gidilmesine karşıyım. Kendi annemler bile ben çağırmadan gelmiyorlar. çağırıncada çalışıyosunuz yorulma uğraşma sen gel diyolar. Ama malesef kaynanalar gelip hizmet edilsin bekliyolar. Neden ? çünkü gelinsin. Sen ayağında dönceksin o da göğsünü kabartcak. Ama malesef yok öyle bi dünya. Haaa etrafımda anne gibi kayınvalidelerde var görüyorum. Öyle olanlar başüstüne ama sizin ki gibi laf sokan kaynanayı senede 1 kere anca sokarım evime. Pardon oğlunun evine :)
duygularım bu yonde ama yınede annedır dıyor bır yanım ama ınsan oglunun hatrına laf sokmaz tutar kendını..

annemlerle burdakılerın dedıgı gıbı hergun gun asırı gorusmuyorum cocuk olur vs bırakabılecegımız bırı olsun dedık esımle ama sımdılık planlarımda yok.

anne gıbı kayınvalıdeler de var yok degıl bır sohbet gectı kızın kadar sevmeyebılırsın dedım ama ben yınede kımseye olsun gebersın yok efendım mutlu olmasın demem dedım donupte senıde sevıyorum dıyemedı candan bır sekılde

bu arada calısıyorum sabah 10 aksam 8 haftada bır gun ızın ınan ondada temızlık yapıyorum esımın kedısı var bekarlıktan tuy vs derken..

esım vardıyalı calısıyor sabah kalkıp ben gecıyorum kahvaltı koyuyorum aksamdan koymadıysam gece vardıyası var annemlere gıtmıyorum 20 dk aramız ama bu sefer gıdıcem..

ben ayaklarımın ustundeyım kımseden ceyızde ıstemedım gelınlıkte ama neden sen alamazsan kız kardesın alır dıyor ve bu soguk sakaları devam ettırıyor amac

Sonraki yazdıklarınızı da okudum. Elle tutulur bir sebebiniz yok sevmemek için.

Yanlış yoldasıniz.

Aile içlerine böyle huzursuzlar sokacaklar evlenmek ıcın bir daha düşünsünler.

Bizlerde çok sıkıntılar yaşıyoruz ancak çok çok büyük sorunlar da böyle evine gelene yeter denilir.

Mesafeni koy istedikleri kadar konuşup dursunlar kulak asma. Ben öyle yapıyorum takmıyorum laf sokmaları hiç duymamış gibi yapıp muhatap olmuyorum boş boş konuşup susuyorlar. Sıcak da davranmıyorum hep buz gibiyim. Anladıkları dil bu malesef üzgünüm.

Kızlar genelde nasıl heyecanla yazıyorsanız coğu okudugum olaylar tepetaklak hep heyecan+sinir+gelinlik modu+hııı demek öyle :KK53:

valla canım 1,5 yıllık evlıyım neredeyse 1 yılımın hepsi kv evinde gecti haftada 4,5 gün + pazar kahvaltıları severım sayarım orası ayrı ama bende bu durumdan hosnut olan bır ınsan degılım gunduzlerı yalnız kaldıgımda falan sıkıldıgımı dusunuyor acıklama yapıyorum ama sonuc yıne aynı oldugundan artık akısına bıraktım :KK31:kaldıkı sen bunu dert edınmıssın ınsanların evladı yanı sen evlendın dıye kopacak degıller.:KK22:

(kv geldim şuan:-))

Back