kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

Cnm hepsini okudum
Maalesef eşin tam bir p.i.slik ve seni sevmiyor
Baksana gayet hesaplı davranmis çocuk yapmayarak!
Yok işe gircen yok annem çocuğa bakcak barisirsaniz bu günleri mumla ararsın

Yol ver çocuk olmadan unutursun ömrünü tuketme degmeyecek birine

uzun olmuş. okuyamadım. daha önce yazdığım bi yorumu aynen yazayım. kayınvalideniz yuzudnen değil arada denge kuramayı beceremeyen basiretsiz kocanız yuzunden boşanıyosanuz. ve hala seviyorum nolur geri dön diye yalvarıyosunuz. ilginç.

Hepsini okudum ve bu adam icin degmez..
Sartlara bak anamdan bir adim dahi oteye gitmem, hemen is bulup calisacaksin bla bla bla.
Sallayin gitsin mesaj atmayi birakin.

Baştan sona kadar okudum , eşin içten pazarlıklı birine benziyor , anasının dibinden ayrılmıycakmış neden evlenmiş , keşke anasıyla yaşlansaymış
İyi ki çocuk yapmamışsın , hakkında hayırlısı ne ise o olsun U umutsuzzzgelin
cok teşekkür ederim.kesinlikle beceremedi kolay geldi boşanmak eşime :KK43:

herkes aynı şeyi söylüyor fakat sevgimiz var ortada kalbimi bir türlü dizginleyemiyorum eşimle aramızda hiç sorun yoktu tek sonrun annesiydi bu kadar basit sebepten boşanmayı yediremiyorum :KK43:
Basit sebepler mi bunlar?
Adam sizi yıllarca oyalamış, çocuk bile istememiş sizden..
Yaa ben anlamıyorum sizin sevgi anlayışınızı.Annemin bir metre dibinden ayrılmayacam diyen adamı hâlâ seviyo musunuz gerçekten.
Midem bulanıyor böyle konulardan, siz kusura bakmayın ama bu kadarı fazla

Çok uzun yazmıssınız hepsini okuyamadım ama
Boşanmıs biri olarak tek diyeceğim sey şu,
Kvalide yüzünden değil eşiniz yüznden boşanıyorsunuz siz.

Eğer eşiniz eş olsa idi bunları yasamazdınız yasatmazdı size
Ben de eski evliliğimde kv ile sorunlar yasadım ama onun için boşandım demem , eşim bunlara müsade etti ve boşandık
öyle kesinlikle erkek dengeyi kursa olmayacak ama bunun bile farkında değil :KK43:

Ben okudum yazınız da çok samimiydi üzüldüm öyle bir adamı sevdiğiniz için şimdi içiniz yanıyor ama emin olun geçecek siz hep peşinden koştuğunuz için kocanız bu halde ama emin olun sizi haketmiyor ne kendinizi nede ailenizi üzün boşanın kurtulun hayatınızı yaşayın oda gitsin anasının koynunda uyusun şerefsiz.

evlılık kayınvalıde yuzunden bıtmemıs
sorumsuz bı esın var
senı destekleyecek yanında yuruyecek bu boyle olması gerekıyor dıyebılecek bı ese sahıp degılmıssın
bı yerde dıs kapının mandalı herkes hayatınıza bu kadar mudahale ettıren kısı kımse suclu o
bıde balık bastan kokar annenız sızı uyarmıs yapamazsın bunlarla demıs

bazı konularda tavız vermemek lazım begenmedıgınız sevmedıgınız seylerde sırf karsı mutlu olsun dıye kabul etmeyınn

hayırlısı olsun hakkınızda

Basit sebepler mi bunlar?
Adam sizi yıllarca oyalamış, çocuk bile istememiş sizden..
Yaa ben anlamıyorum sizin sevgi anlayışınızı.Annemin bir metre dibinden ayrılmayacam diyen adamı hâlâ seviyo musunuz gerçekten.
Midem bulanıyor böyle konulardan, siz kusura bakmayın ama bu kadarı fazla
cok haklısınız o kadar ani geliştiki herşey kaybettim kendimi destek almam şart :KK43:

ben sana devamını da anlatayım madem.
evet eşin senden boşanacak ama kaçak göçek görüşmeye devam edeceksiniz. sürekli sana umut verecek ve bunun sonu gelmeyecek.
sen seviyorsun, o yüzden hepsini kabulleneceksin.
adam hayatına devam edecek ve seni kenarda bekletecek.

bıçak gibi kesip atman gerekiyor o yüzden.

Ben okudum yazınız da çok samimiydi üzüldüm öyle bir adamı sevdiğiniz için şimdi içiniz yanıyor ama emin olun geçecek siz hep peşinden koştuğunuz için kocanız bu halde ama emin olun sizi haketmiyor ne kendinizi nede ailenizi üzün boşanın kurtulun hayatınızı yaşayın oda gitsin anasının koynunda uyusun şerefsiz.
cok teşekkür ederim.evet hayırlısı böyledir belkide çok kızıgınım ortada cok ciddi emek var bir sürü anı var :KK43:

Son olarak şunu da söylemek istiyorum aramayın mesaj atmayın boşanırken de nafaka ve maddi manevi taleplerinizi iletin ararsa açmayın bu bir desin ne oluyor kaçan kovalanır sabret gör bak nasıl arıyor seviyorsa ama bence sevmiyor.

evlılık kayınvalıde yuzunden bıtmemıs
sorumsuz bı esın var
senı destekleyecek yanında yuruyecek bu boyle olması gerekıyor dıyebılecek bı ese sahıp degılmıssın
bı yerde dıs kapının mandalı herkes hayatınıza bu kadar mudahale ettıren kısı kımse suclu o
bıde balık bastan kokar annenız sızı uyarmıs yapamazsın bunlarla demıs

bazı konularda tavız vermemek lazım begenmedıgınız sevmedıgınız seylerde sırf karsı mutlu olsun dıye kabul etmeyınn

hayırlısı olsun hakkınızda
kesinlikle çok haklısınız cok taviz verdim kendimden bi de hiç yaranamadım :KK43:

X