kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

ben sana devamını da anlatayım madem.
evet eşin senden boşanacak ama kaçak göçek görüşmeye devam edeceksiniz. sürekli sana umut verecek ve bunun sonu gelmeyecek.
sen seviyorsun, o yüzden hepsini kabulleneceksin.
adam hayatına devam edecek ve seni kenarda bekletecek.

bıçak gibi kesip atman gerekiyor o yüzden.
inş Allahtan tek dileğim bu ama benim için cok yıkıcı oldu cok sbebsiz geliyor o yüzden kaldıramıyorum :KK43:

öyle kesinlikle erkek dengeyi kursa olmayacak ama bunun bile farkında değil :KK43:
Farkında olmazlar
Bosanınca anlar
Bi
Süre kfasını vurur duvarlara
Ama snr baskası ile evlenir ve onu annesinden uzak tutar
Olan ilk eşe olur
Üülmeyin ben de yasadım ayni seyleri ama gecti gitti.
Allah size de ferahlık versin inşallah

Hepsini okucak kadar işsiz degilim valla ... yarısını okudum ama ne kadar seversen sev annen hissetmiş yapma demiş ah ah benim cnm.annemde hissetmişti bende senin gibi dinleme dim suan kv kp çocukları gelinleri hephepsi benim ustume geliyor ... esin ifla olmaz cnm ...

Farkında olmazlar
Bosanınca anlar
Bi
Süre kfasını vurur duvarlara
Ama snr baskası ile evlenir ve onu annesinden uzak tutar
Olan ilk eşe olur
Üülmeyin ben de yasadım ayni seyleri ama gecti gitti.
Allah size de ferahlık versin inşallah
Allah razı olsun o anne olduğu sürece cok zor hayattında kimseyi sevmeyen bir insan ne cocukalrını ne damatlarını hatta öz annesini bile

Bence kurtulmussun farkında değilsin.
Inşallah kısa sürede gerçekleri bizim gibi gorebilirsin.Bence annenlerin olduğu yerde kendine is bakmaya başla..
Adam seni aramaz da olaki aradı noklur dönme

Unutmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor..
Allah yardımcınız olsun ve sabırlar versin size..
Bu adamdan size koca olmaz..

Çocuğunuzda yok ne kadar şanslısınız. Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ama ben hala mesajlar atıp Adamı göklere çıkarmanıza hiçbir anlam veremedim.

Biraz öz eleştiri yapalım mı? Yazdıklarınız bundan ibaret degil. Kendinizde çok fazla hatalar görüyorsunuz ki hala yapıcı davranmaya çalışabiliyorsunuz. Onları da bizimle paylaşırsanız daha objektif yorumlar yapabiliriz gibi.

X