- 23 Ağustos 2012
- 49.775
- 231.029
Odanıza giren, yatağınıza yatan, odanızda külot kurutan kadının sutyensiz gezmeyi edebiyle yaptığını hiç sanmıyorum. Oğluna iş yaptırmak sözkonusu olunca mahrem bilen (bahane eden) kadının kendi rahatından taviz vermemesi ayrıca enteresan. Ama yapabileceğin bir şey yok tabii
Büyük memeli bir kadın olarak takmadığımı düşünemiyorum. Sana karşı çıkanlar b cuptan yukarı değildir, herkesi de kendileri gibi sanarlar. Bazı arkadaşlarım var kuru tahta, dolgulu takıyor. Takmasa anlaşılmaz bile.
Herkes çok modern çünkü, kadın kukusunu açsa sen de bakma o zaman derler. Ekşide de çok var böyle kafalar+++++++++
Katildigim tek yorum, diger yorumlarda kadinin memesi kiyafet konu bambaska yerlere gitmis. Kadin bariz cahill ama yapacak bir sey yok iste.
Ben kuru tahta olsaydım mutluluktan ölürdümKuru tahta demeyelim şimdi biliyorsunuz meme dokusu kiloyla, yağ dokusuyla ve genetikle alakalı eee fazla yağ dokusu olmayan insanlar ne yapsın şimdi
Aynen öyle konuyu çok saptıranlar duyar kasanlar oldu bazıları bi gaza geldi galiba+++++++++
Katildigim tek yorum, diger yorumlarda kadinin memesi kiyafet konu bambaska yerlere gitmis. Kadin bariz cahill ama yapacak bir sey yok iste.
Oldukça sapkin bir düşünce yapınız varMerhabalar herkese. Bazen eş ailesinin öyle uygunsuz davranışları oluyor ve öyle rahatça yapıyorlar ki ben mi aşırı tutucuyum vs diye kendimi sorguluyorum artık anlam veremiyorum. Eşimin anne babası ayrı, annesi(49yaş) bekar 2 oğlu var 3 kişi birlikte yaşıyolardı büyük oğluyla(28yaş) ben evlendim şuan küçük oğluyla birlikte yaşıyor (26yaş). Oğullarının yanında aşırı rahat davranıyor bir mahrem yokmuş gibi mesela özellikle yazın evde hiç sütyen takmıyor incecik askılılar giyiyor yani evde giyeceği beni ilgilendirmez ama görüntü çok bariz belli oluyor bazen dışarıda bile takmıyor. Gerçekten çok rahatsız oluyorum yazın onlara oturmaya gitmek bile istemiyorum sırf bu sebepten. Ben doğum yaptığımda benim evimde tek başına kaldı eşim ve kendi annem hastanede kalmıştık, o gün de koltuğa yatak açmak yerine nevresimleri bile değiştirmeden bizim yatağımızda yatmış mesela. Pek sınır tanımıyor sürekli uyarmak gerekiyor ama gerçekten şaşırıyorum hiç mi yol yordam bilmez. Birkaç kez eşimle bizi uyandırmaya odaya girdi kapıyı tıktıklamadan uyardım da bidaha yapmadı. Bizim evde kalırken kilodunu elde yıkamış benim yatak odamdaki kalorifere asmış(evde kullanılmayan bi bebek odası var oraya da asabilir kurusun diye) aynı şekilde bizde kaldığı zaman bizim bornozlarımızdan kullanır, benim odamda giyinir dolabımı açar pijama takımı alır kendine. Hep kibarca uyarmaya çalıştım ama evinde gogusleri meydanda dolaşmasına ne diyebilirim. Bir kez de mağazaya gitmiştik beline kadar fermuarlı bir elbise denedi kabinde benim kucağımda bebeğim vardı eşime seslenip fermuarını çektirtti. Anne oğul arasındaki mahreme hiç dikkat etmiyor. Birkaç örnek vermek istedim yani 3 aylık bir bebeğim var bana gelip bebeğin altını oğlum değiştirmesin mahrem olur diyen 3 aylık bebeğin mahremini düşünen kadın niye böyle davranıyor anlamıyorum bu rahatsızlığımı eşime ya da kayınvalideme söylemeli miyim ne tavsiye edersiniz. Okuduğunuz için teşekkürler
Kayınvalidemin saydığım bütün davranışları normal, benim oldukça sapkin düşünce yapım var öyle mi?Oldukça sapkin bir düşünce yapınız var
Kesinlikle hiç bir hakaret içerikli mesajı yok, aksine kendisine hakaret edildi. Neden ceza almış anlamadım ben de. Gayet düzgün cevapları var, hanımefendi diye hitap ediyor herkese.Konu sahibi banlanmış. Biriyle tartismaya girince de mi banlanılıyor.?Hakaret olmasa bile
Bende onu anlamadım. Polemiğe girmek ban sebebi mi onu merak ettim.Kesinlikle hiç bir hakaret içerikli mesajı yok, aksine kendisine hakaret edildi. Neden ceza almış anlamadım ben de. Gayet düzgün cevapları var, hanımefendi diye hitap ediyor herkese.
Polemiğe girmek, üslupsuz yazmak, hakaret etmek, küfürlü içerik, aşağılama vb yasaktır ve evet karşılıklı bir tartışma varsa ve tartışma uzuyorsa polemiğe giren kişiler banlanır.Konu sahibi banlanmış. Biriyle tartismaya girince de mi banlanılıyor.?Hakaret olmasa bile
Teşekkür ederimPolemiğe girmek, üslupsuz yazmak, hakaret etmek, küfürlü içerik, aşağılama vb yasaktır ve evet karşılıklı bir tartışma varsa ve tartışma uzuyorsa polemiğe giren kişiler banlanır.
Rica ederimTeşekkür ederim
Penye sütyeni 65 üstü sarkık memeler kullansın, biz karşıya bakan memiklerimizi herhangi bir şeyin içine sokmayı sevmiyoruzPenye sütyen diye birşey var canım.
Onların da derdi kendi kocalarıyla bunun farkına varamadıkları için kaynanaya yansıtıyorlar. Kaynanan iyiyse kocan da iyi olur, sütyensiz memesini değil odaya destursuz dalmasını dert edersin misal. Kaynana epey gençmiş bu arada maşallahBütün kaynanaların çok sevilmesi gerekiyor bu mantıkla.
Benim gözümde canlanan profilde ne yaptığını bilmeyen ve kişisel, özel alan tanımayan bir kadın profili ve gayet rahatsız edici.Odanıza giren, yatağınıza yatan, odanızda külot kurutan kadının sutyensiz gezmeyi edebiyle yaptığını hiç sanmıyorum. Oğluna iş yaptırmak sözkonusu olunca mahrem bilen (bahane eden) kadının kendi rahatından taviz vermemesi ayrıca enteresan. Ama yapabileceğin bir şey yok tabii