Normal şartlarda karışma derim de en son bebeğe öyle diyorsa bir zahmet kendi de dikkat etsin. Senin alanında seni bağlayan her şeyde fikrini söyle. Evine gelmiş yatağına mı yatmış o nasıl geniş veya rahat ise sen de yapıştır keşke bizim yatağa yatmasa idiniz yattınız hadi çarşaf değişseydiniz bari diyeceksin. Anlasın sınırlarınıMerhabalar herkese. Bazen eş ailesinin öyle uygunsuz davranışları oluyor ve öyle rahatça yapıyorlar ki ben mi aşırı tutucuyum vs diye kendimi sorguluyorum artık anlam veremiyorum. Eşimin anne babası ayrı, annesi(49yaş) bekar 2 oğlu var 3 kişi birlikte yaşıyolardı büyük oğluyla(28yaş) ben evlendim şuan küçük oğluyla birlikte yaşıyor (26yaş). Oğullarının yanında aşırı rahat davranıyor bir mahrem yokmuş gibi mesela özellikle yazın evde hiç sütyen takmıyor incecik askılılar giyiyor yani evde giyeceği beni ilgilendirmez ama görüntü çok bariz belli oluyor bazen dışarıda bile takmıyor. Gerçekten çok rahatsız oluyorum yazın onlara oturmaya gitmek bile istemiyorum sırf bu sebepten. Ben doğum yaptığımda benim evimde tek başına kaldı eşim ve kendi annem hastanede kalmıştık, o gün de koltuğa yatak açmak yerine nevresimleri bile değiştirmeden bizim yatağımızda yatmış mesela. Bir kez de mağazaya gitmiştik beline kadar fermuarlı bir elbise denedi kabinde benim kucağımda bebeğim vardı eşime seslenip fermuarını çektirtti. Birkaç örnek vermek istedim yani 3 aylık bir bebeğim var bana gelip bebeğin altını oğlum değiştirmesin mahrem olur diyen 3 aylık bebeğin mahremini düşünen kadın niye böyle davranıyor anlamıyorum bu rahatsızlığımı eşime ya da kayınvalideme söylemeli miyim ne tavsiye edersiniz. Okuduğunuz için teşekkürler
Merhabalar herkese. Bazen eş ailesinin öyle uygunsuz davranışları oluyor ve öyle rahatça yapıyorlar ki ben mi aşırı tutucuyum vs diye kendimi sorguluyorum artık anlam veremiyorum. Eşimin anne babası ayrı, annesi(49yaş) bekar 2 oğlu var 3 kişi birlikte yaşıyolardı büyük oğluyla(28yaş) ben evlendim şuan küçük oğluyla birlikte yaşıyor (26yaş). Oğullarının yanında aşırı rahat davranıyor bir mahrem yokmuş gibi mesela özellikle yazın evde hiç sütyen takmıyor incecik askılılar giyiyor yani evde giyeceği beni ilgilendirmez ama görüntü çok bariz belli oluyor bazen dışarıda bile takmıyor. Gerçekten çok rahatsız oluyorum yazın onlara oturmaya gitmek bile istemiyorum sırf bu sebepten. Ben doğum yaptığımda benim evimde tek başına kaldı eşim ve kendi annem hastanede kalmıştık, o gün de koltuğa yatak açmak yerine nevresimleri bile değiştirmeden bizim yatağımızda yatmış mesela. Bir kez de mağazaya gitmiştik beline kadar fermuarlı bir elbise denedi kabinde benim kucağımda bebeğim vardı eşime seslenip fermuarını çektirtti. Birkaç örnek vermek istedim yani 3 aylık bir bebeğim var bana gelip bebeğin altını oğlum değiştirmesin mahrem olur diyen 3 aylık bebeğin mahremini düşünen kadın niye böyle davranıyor anlamıyorum bu rahatsızlığımı eşime ya da kayınvalideme söylemeli miyim ne tavsiye edersiniz. Okuduğunuz için teşekkürler
Bebeğiniz var kalbinizi kırmak istemem fakat gerçekten kocaman kadının memelerinden size ne! Yaptığınız, düşünceleriniz çok fena..Merhabalar herkese. Bazen eş ailesinin öyle uygunsuz davranışları oluyor ve öyle rahatça yapıyorlar ki ben mi aşırı tutucuyum vs diye kendimi sorguluyorum artık anlam veremiyorum. Eşimin anne babası ayrı, annesi(49yaş) bekar 2 oğlu var 3 kişi birlikte yaşıyolardı büyük oğluyla(28yaş) ben evlendim şuan küçük oğluyla birlikte yaşıyor (26yaş). Oğullarının yanında aşırı rahat davranıyor bir mahrem yokmuş gibi mesela özellikle yazın evde hiç sütyen takmıyor incecik askılılar giyiyor yani evde giyeceği beni ilgilendirmez ama görüntü çok bariz belli oluyor bazen dışarıda bile takmıyor. Gerçekten çok rahatsız oluyorum yazın onlara oturmaya gitmek bile istemiyorum sırf bu sebepten. Ben doğum yaptığımda benim evimde tek başına kaldı eşim ve kendi annem hastanede kalmıştık, o gün de koltuğa yatak açmak yerine nevresimleri bile değiştirmeden bizim yatağımızda yatmış mesela. Pek sınır tanımıyor sürekli uyarmak gerekiyor ama gerçekten şaşırıyorum hiç mi yol yordam bilmez. Birkaç kez eşimle bizi uyandırmaya odaya girdi kapıyı tıktıklamadan uyardım da bidaha yapmadı. Bizim evde kalırken kilodunu elde yıkamış benim yatak odamdaki kalorifere asmış(evde kullanılmayan bi bebek odası var oraya da asabilir kurusun diye) aynı şekilde bizde kaldığı zaman bizim bornozlarımızdan kullanır, benim odamda giyinir dolabımı açar pijama takımı alır kendine. Hep kibarca uyarmaya çalıştım ama evinde gogusleri meydanda dolaşmasına ne diyebilirim. Bir kez de mağazaya gitmiştik beline kadar fermuarlı bir elbise denedi kabinde benim kucağımda bebeğim vardı eşime seslenip fermuarını çektirtti. Anne oğul arasındaki mahreme hiç dikkat etmiyor. Birkaç örnek vermek istedim yani 3 aylık bir bebeğim var bana gelip bebeğin altını oğlum değiştirmesin mahrem olur diyen 3 aylık bebeğin mahremini düşünen kadın niye böyle davranıyor anlamıyorum bu rahatsızlığımı eşime ya da kayınvalideme söylemeli miyim ne tavsiye edersiniz. Okuduğunuz için teşekkürler