- 25 Haziran 2014
- 123
- 52
-
- Konu Sahibi aquariuswoman
Güzel fikirBence kayınvalidenize herkes kendi çocuğuna baksın deyip oğlunu gönderin.
hahahhahaha gece gece güldürdün:) bu forumun ve bu başlığın amacını öğren lütfen:) Bir derdim var başlığı altında mükemmel kusursuz hikayeler okuyacağını sanıyorsun sanırım:) Benim konuları takip etmene sevindim, devamı gelecek beklemede kalBeynim konuları ikiye ayırıyor. Gereksiz ve bir o kadar tuhaf kısımda kalmış sizinki. Ayrıca sen değil siz diye hitap edin. Ben sizin arkadaşınız değilim. Sadece konu sahibinin eşi değil birçok beş para etmez insan tanıyorum ve her yerde karşıma çıkıyor.
Bunu yapacak siz değilsiniz, eşiniz bunu halledecek. Halledene kadar da görüşmeyeceksiniz o insanlarla. Bu kadar basit.Hayatım kimse, hiçbir kadın bunu yaşamasın. Ben iyi bir mesleğe, güzel bir aileye sahiptim. Eşim de bana küfür etmez. Ablası hastalıklı bir kadın ve bunu herkes kabul ediyor zaten. Hayatımızdan çıkardık kendisini. O gün eşim beni korumadı, evet, asla da affetmeyeceğim bunu. Ama sonradan olgunlaştı, gençtik o zaman. Şimdi annesine yavşaklık ediyor, etsin, annesi her şeye küsüyor diye yaptı, farkındayım. Yani kavga büyümesin aranızda, beni savunduğun için teşekkür ederim, ben daha ziyade şeytan kaynanama karşı nasıl tek seferde haddini öğretirim onu soruyorum evli hanımlara.
Basit elbette. Teşekkür ederim.Bunu yapacak siz değilsiniz, eşiniz bunu halledecek. Halledene kadar da görüşmeyeceksiniz o insanlarla. Bu kadar basit.
Katılıyorum, eşi ailesine dur demezseBunu yapacak siz değilsiniz, eşiniz bunu halledecek. Halledene kadar da görüşmeyeceksiniz o insanlarla. Bu kadar basit.
Mazimdeki yarayı nasıl yakaladınız, bravo. Psikologsunuz sanırım, şu an çok etkilendim.İzin veriyor musunuz derken? Bence siz bu konuya biraz travmatik yaklaşıyorsunuz yani mazinizde sanırım böyle bir yara var ama bu bizim sorunumuz değil. Kadının ağzı bozukmuş ve öyle sorunlu bir tipmiş anlatmış ya konu sahibi… Eşinin buna dur dememiş olması tabii ki hoş değil ama bunu konuşup çözebilirler. Hamile bi kadına ‘bi de bu adamdan tüp bebek yapmaya uğraşmışsınız’ demek başka birinin küfür etmesi kadar ağır… Hoş değil. Ayrıca tanımadığınız insanlar hakkında ‘alışıksınız’ falan diye konuşmayın lütfen…
Hamile karısına o..pu denmesine izin veren koca kaç paralık sizce? Herkesin görümcesi söyleyebiliyor mu bunu yengesine? Size söylense bu laf, yine de koca değerli olur mu gözünüzde? Hamile kadın her lafı yutup susmak zorunda mı, hakkını aramasına engel mi? Kocalar ve onların aileleri hamile gelinlerine hakaret edebilir yani. Çok ilginç, karısına o..pu denmesine müsade eden adamları koruyanı da gördük bu sitede.NeeeeeO laf önceki konuma mıydı? Aman Allahım! Bu nasıl bir işsizlik:) Benim konuları sildirecek taze bir bilgi girmedi mi beynine 3-4 günde:)
Yorum yaparken benden izin almayacaksın ama hamile bir kadının kocasına beş para etmez dersen orda dur derim.
Yarın sakin bir anımda eşimle konuşmayı düşünüyorumKatılıyorum, eşi ailesine dur demezseaquariuswoman kayınvalidesine ne tavır alırsa alsın kadın oğlunun söylediklerine ve tavrına bakar, aquarius’un sözünün bir hükmü olmaz.
O üye erkek olsun yeter kafasında, çok da şey yapmayın.Hamile karısına o..pu denmesine izin veren koca kaç paralık sizce? Herkesin görümcesi söyleyebiliyor mu bunu yengesine? Size söylense bu laf, yine de koca değerli olur mu gözünüzde? Hamile kadın her lafı yutup susmak zorunda mı, hakkını aramasına engel mi? Kocalar ve onların aileleri hamile gelinlerine hakaret edebilir yani. Çok ilginç, karısına o..pu denmesine müsade eden adamları koruyanı da gördük bu sitede.
Biz yeni evliydik, 7 sene öncesiydi. Bayağı gençtik ve ablası ciddi manada küfürbaz, bunu şaka sanan bir kadın. Eşimle kavga ettiler bir hafta sonra, eşimden çok büyük ablası, bayağı kırıcı konuştu ve senelerce görüşmedi ablasıyla. Hamile değildim o zaman, hatta o kadar cahildim ki gülmüştüm o lafına.Hamile karısına o..pu denmesine izin veren koca kaç paralık sizce? Herkesin görümcesi söyleyebiliyor mu bunu yengesine? Size söylense bu laf, yine de koca değerli olur mu gözünüzde? Hamile kadın her lafı yutup susmak zorunda mı, hakkını aramasına engel mi? Kocalar ve onların aileleri hamile gelinlerine hakaret edebilir yani. Çok ilginç, karısına o..pu denmesine müsade eden adamları koruyanı da gördük bu sitede.
Kadınları erkeklerden savunuyoruz ama sizin gibi kadınlardan da savunmak gerekiyor.O üye erkek olsun yeter kafasında, çok da şey yapmayın.
Yukarıda yazdım! Anadolu’da genç kızları severken bile o laf kullanılır. Hoş demedim! Adam o ailede yetiştiği için normal geliyordur dedim! Aa pes. Okuduğunu anlama kıtlığı mı var bu gece insanlarda!Hamile karısına o..pu denmesine izin veren koca kaç paralık sizce? Herkesin görümcesi söyleyebiliyor mu bunu yengesine? Size söylense bu laf, yine de koca değerli olur mu gözünüzde? Hamile kadın her lafı yutup susmak zorunda mı, hakkını aramasına engel mi? Kocalar ve onların aileleri hamile gelinlerine hakaret edebilir yani. Çok ilginç, karısına o..pu denmesine müsade eden adamları koruyanı da gördük bu sitede.
Bence de konuşun, bunun için illa kavga etmeye gerek yok, huzurlu ve sakin bir gebelik sonrası yine huzurlu sakin bir doğum ve lohusalık istediğinizi, kayınvalide ve görümcenizin dan dan konuşmaları, bebek üzerinden size baskı ve yaptırımları olacaksa, bebeği alır giderim gibi sözler sarf edilecekse, sizin uygun göreceğiniz bir zamana kadar lohusalığı yalnız geçirmek istediğinizi vs içinizden ne geliyorsa tüm duygularınızı dökün ortaya, sizinle birlikte hareket etmesini isteyin yoksa gebeliğiniz ve lohusalığınız boyunca strese girersiniz, ki dediğim gibi zaten bu gece stres yapmanızın sebebi de kayınvalidenizin sözlerinden çok eşinizin geçmişte ailesine susup kalması.Yarın sakin bir anımda eşimle konuşmayı düşünüyorum
Evet savunun muhakkak hatta kadın kadının düşmanı da yazın. Yorum eksik kalmasın.Kadınları erkeklerden savunuyoruz ama sizin gibi kadınlardan da savunmak gerekiyor.
Evlendiğimizde bana en tuhaf gelen olay buydu. Babam salak dememe bile ters bakarken ben farklı bir kültüre adapte olmaya çalışıyordum. Onlar birbirine küfür edip gülüyorken ben de bana eidlmesine müsade ettim bir kez. Ama sonra bana ağır geldi ve eşimle konuştum. Cahildik, çocuktuk, artık bana laf söyletmez. Ya ben eşimi savunmak istemiyorum şu an. Sövmek istiyorum ama sağolsunlar konuyu dağıttılar. Birkaç kişi akıl verdi.Yukarıda yazdım! Anadolu’da genç kızları severken bile o laf kullanılır. Hoş demedim! Adam o ailede yetiştiği için normal geliyordur dedim! Aa pes. Okuduğunu anlama kıtlığı mı var bu gece insanlarda!
Sana hiçbir şey söylemiyorum. Sizin gibiler yüzünden bu forum ve bu başlık işlevini yitirdi. Sen hangi hakla bana bu lafı söylersin? Sen kimsin? Beni ne kadar tanıyorsun? Utan ya bir de Atatürk yazmışsın, Türk bayrağı koymuşsun. Şu yorumun sahibi nasıl bir insan olabilir ki? Değerlerimizi kirletme bari. Leş zihniyetli. Banlanmak uğruna yazıyorum bunu! O pis zihniyetinde boğul! Kadınların yüz karası! Ah gerçekte bir tanısam bakalım karşımda bunu söyleyebilir misin?O üye erkek olsun yeter kafasında, çok da şey yapmayın.
Bu konuda çok büyük konuşurum, böyle avam bir aileye kolay kolay hiçbir eğitimli kadın gelin gitmez.
O kadın aklınca bu kelimeyi küfür olarak kullanmıyor aile de bu tavra alışık olduğu için tepki vermiyor bence. Çünkü benim görümcem şuan bana böyle bir şey söylese ki asla söylemez böyle bir tavrı tarzı yok, ben cevap vermeden eşim verir… Ama o ablanın tarzı bu belli ki, avam bir konuşma şekli var ve bu ailede kabul görmüş. Bu konuyu, konu sahibi eşinin ağzına yüzüne sokmadan da o adam bunu çözmez çünkü beyinde abla için o reseptör off durumdaHamile karısına o..pu denmesine izin veren koca kaç paralık sizce? Herkesin görümcesi söyleyebiliyor mu bunu yengesine? Size söylense bu laf, yine de koca değerli olur mu gözünüzde? Hamile kadın her lafı yutup susmak zorunda mı, hakkını aramasına engel mi? Kocalar ve onların aileleri hamile gelinlerine hakaret edebilir yani. Çok ilginç, karısına o..pu denmesine müsade eden adamları koruyanı da gördük bu sitede.
Ne demek istediğin kadar kal. 3 günden sonra işi yok sizin evde. Saf mısınız?Ayyy ağzın bal yesin. Anne istediğin kadar kal diye rahat yatak aldık dedim ona. "Nasıl ayrı kalcam ondan" dediği için. Yok öyle olmaz diyor. Orda büyümeyecek benim çocuğum diyor.