Kayınvalidem çocuğuma el koyacakmış

hahahhahaha gece gece güldürdün:) bu forumun ve bu başlığın amacını öğren lütfen:) Bir derdim var başlığı altında mükemmel kusursuz hikayeler okuyacağını sanıyorsun sanırım:) Benim konuları takip etmene sevindim, devamı gelecek beklemede kal

Bunu yapacak siz değilsiniz, eşiniz bunu halledecek. Halledene kadar da görüşmeyeceksiniz o insanlarla. Bu kadar basit.

Bunu yapacak siz değilsiniz, eşiniz bunu halledecek. Halledene kadar da görüşmeyeceksiniz o insanlarla. Bu kadar basit.
Katılıyorum, eşi ailesine dur demezse aquariuswoman kayınvalidesine ne tavır alırsa alsın kadın oğlunun söylediklerine ve tavrına bakar, aquarius’un sözünün bir hükmü olmaz.

Mazimdeki yarayı nasıl yakaladınız, bravo. Psikologsunuz sanırım, şu an çok etkilendim.

Hamile karısına o..pu denmesine izin veren koca kaç paralık sizce? Herkesin görümcesi söyleyebiliyor mu bunu yengesine? Size söylense bu laf, yine de koca değerli olur mu gözünüzde? Hamile kadın her lafı yutup susmak zorunda mı, hakkını aramasına engel mi? Kocalar ve onların aileleri hamile gelinlerine hakaret edebilir yani. Çok ilginç, karısına o..pu denmesine müsade eden adamları koruyanı da gördük bu sitede.

O üye erkek olsun yeter kafasında, çok da şey yapmayın.

Biz yeni evliydik, 7 sene öncesiydi. Bayağı gençtik ve ablası ciddi manada küfürbaz, bunu şaka sanan bir kadın. Eşimle kavga ettiler bir hafta sonra, eşimden çok büyük ablası, bayağı kırıcı konuştu ve senelerce görüşmedi ablasıyla. Hamile değildim o zaman, hatta o kadar cahildim ki gülmüştüm o lafına.

Yukarıda yazdım! Anadolu’da genç kızları severken bile o laf kullanılır. Hoş demedim! Adam o ailede yetiştiği için normal geliyordur dedim! Aa pes. Okuduğunu anlama kıtlığı mı var bu gece insanlarda!

Yarın sakin bir anımda eşimle konuşmayı düşünüyorum
Bence de konuşun, bunun için illa kavga etmeye gerek yok, huzurlu ve sakin bir gebelik sonrası yine huzurlu sakin bir doğum ve lohusalık istediğinizi, kayınvalide ve görümcenizin dan dan konuşmaları, bebek üzerinden size baskı ve yaptırımları olacaksa, bebeği alır giderim gibi sözler sarf edilecekse, sizin uygun göreceğiniz bir zamana kadar lohusalığı yalnız geçirmek istediğinizi vs içinizden ne geliyorsa tüm duygularınızı dökün ortaya, sizinle birlikte hareket etmesini isteyin yoksa gebeliğiniz ve lohusalığınız boyunca strese girersiniz, ki dediğim gibi zaten bu gece stres yapmanızın sebebi de kayınvalidenizin sözlerinden çok eşinizin geçmişte ailesine susup kalması.

Bu tip sorunlarda asıl suçlu hep eştir maalesef.

Evlendiğimizde bana en tuhaf gelen olay buydu. Babam salak dememe bile ters bakarken ben farklı bir kültüre adapte olmaya çalışıyordum. Onlar birbirine küfür edip gülüyorken ben de bana eidlmesine müsade ettim bir kez. Ama sonra bana ağır geldi ve eşimle konuştum. Cahildik, çocuktuk, artık bana laf söyletmez. Ya ben eşimi savunmak istemiyorum şu an. Sövmek istiyorum ama sağolsunlar konuyu dağıttılar. Birkaç kişi akıl verdi.

Eşimle oturup annesine karşı uyarıda bulunmasını söyleyeceğim.

O üye erkek olsun yeter kafasında, çok da şey yapmayın.
Sana hiçbir şey söylemiyorum. Sizin gibiler yüzünden bu forum ve bu başlık işlevini yitirdi. Sen hangi hakla bana bu lafı söylersin? Sen kimsin? Beni ne kadar tanıyorsun? Utan ya bir de Atatürk yazmışsın, Türk bayrağı koymuşsun. Şu yorumun sahibi nasıl bir insan olabilir ki? Değerlerimizi kirletme bari. Leş zihniyetli. Banlanmak uğruna yazıyorum bunu! O pis zihniyetinde boğul! Kadınların yüz karası! Ah gerçekte bir tanısam bakalım karşımda bunu söyleyebilir misin?

Bu konuda çok büyük konuşurum, böyle avam bir aileye kolay kolay hiçbir eğitimli kadın gelin gitmez.

Aynısını yazacaktım, bu kadar cahil ve berbat olunmazEldeki mal belli, 10yıl Oxford mezunu yaşayıp sonra cahil olmadı bu aile herhalde, konu sahibesi bu aileyi kabul ederek çocuk yoluna girdi. Yani şu aileyi türetmek için de 3 kez tüp bebek tedavisiyle uğraşmazdım herhal

O kadın aklınca bu kelimeyi küfür olarak kullanmıyor aile de bu tavra alışık olduğu için tepki vermiyor bence. Çünkü benim görümcem şuan bana böyle bir şey söylese ki asla söylemez böyle bir tavrı tarzı yok, ben cevap vermeden eşim verir… Ama o ablanın tarzı bu belli ki, avam bir konuşma şekli var ve bu ailede kabul görmüş. Bu konuyu, konu sahibi eşinin ağzına yüzüne sokmadan da o adam bunu çözmez çünkü beyinde abla için o reseptör off durumda anlatabildim mi bilemiyorum ama…

Ayyy ağzın bal yesin. Anne istediğin kadar kal diye rahat yatak aldık dedim ona. "Nasıl ayrı kalcam ondan" dediği için. Yok öyle olmaz diyor. Orda büyümeyecek benim çocuğum diyor.
Ne demek istediğin kadar kal. 3 günden sonra işi yok sizin evde. Saf mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…