Kayınvalidem çocuğuma el koyacakmış

Allahtan mesafe uzak. Sen şu an sadece bebeğinle geçireceğin güzel anları düşün kafana takma. Senede iki üç görür giderler işte.
Ayyy ağzın bal yesin. Anne istediğin kadar kal diye rahat yatak aldık dedim ona. "Nasıl ayrı kalcam ondan" dediği için. Yok öyle olmaz diyor. Orda büyümeyecek benim çocuğum diyor.

Iste o isaret boyle zamanlarda ise yariyor
Kelimelerin bittigi an elin ayagina dolastigi an şakkada yapinca keyif veriyo o hareket

İki tane çocuğu var, büyütmüş, yetmemiş benimkine göz dikiyor. Zaten zar zor hamile kaldım. Bi çocuğum olcak ona da mutluluğu çok gördü.
Böyle düşünme kayinvaliden şuan yellene yellene besince uykusunda sen uykusuz hem kendine hem çocuğuna eziyet ediyorsun ? Ya hu bosaninca mahkeme alamıyor çocuğu senin kayınvalide nasıl alacak ? Bırak it ürür kervan yürür. Eşinle aran iyi çok zorlarsa eşine devret eşin ağzının payını versin.

Eşimle ilk tanıştığımızda çok kazanıyordu. Benim hamileliğimin ilk gününden beri temizlik, yemek hiçbir şeyi bana yaptırmadı. Sabah benle birlikte kalkıp o da işine gidiyor, beni işten alıp eve bırakıp tekrar müşteriye gidiyor. Bazı ay satışı iyi oluyor, bazı aylar sofır oluyor. Dolayısıyla ben işi bırakamam. Kira vs ödemeler geciktirilebilecek şeyler değil.

Ama ablasına karşı beni korumuyor olması gerçeğini bu değiştirmiyor tabi. Ablası kwndi anneisne bile öyle diyor bu arada. Kafası kırık biraz. Terbiyesiz biri. Herkes de onu öyle biliyor. Ananesine bile teyzesine bile küfür eder. Berbat bi insan.

Eşim tam bir sahtekar bazen. Ortamı yumuşatmaya çalışıyor. Oysa bir kez kızsa onlara, hadlerini bilirler.

Eşim de horluyor şu an. Yemşn ederim durdukça daha sinir oluyorum. İçimdeki öfkeyü bi kussam şunlara hayatları kayacak.

Eşim de horluyor şu an. Yemşn ederim durdukça daha sinir oluyorum. İçimdeki öfkeyü bi kussam şunlara hayatları kayacak.
3. Kez tüp bebekle nasip olmuş evladın sence bu stresi sen de bebeğin de hakediyor musunuz ? Yediğin iğneler doktugun gözyaşının hesabı kimseye kalmaz yat uyu dinlen bebişin de sağlıkla doğsun büyüsün. Kafana takma.

Ayyy ağzın bal yesin. Anne istediğin kadar kal diye rahat yatak aldık dedim ona. "Nasıl ayrı kalcam ondan" dediği için. Yok öyle olmaz diyor. Orda büyümeyecek benim çocuğum diyor.
Sen de bu kadar kalbini kıran insanlara böyle minnoş olma. Benim kv de 40 ı çıkana kadar ben gelir bakarım size diyodu haftasına kaçtı kp de büyüsün de benimle yatacak dedi duymazlıktan geldim çünkü biliyorum ki bi şey desem inadıma daha çok söyler. Sen de sallama. Emin ol doğunca öyle bayılmayacaklar. Yani severler de bakmazlar

Gercekten cok mutlu bir evliliğiniz varmis, esinizin yaptiklari/söyledikleri bu cumlenizi tasdiklemis:)
Gece gece saka gibisiniz.
Haydi onlar boyle bir sülale, esiniz de onlardan, birbirlerini anlıyorlar, niye karistiniz bunlarin icine ve niye devam ediyorsunuz?

Ben anamin koynunda uyudum, cocukum da uyur ne ya, digerlerinin soylediklerine yorum bile yapamiyorum, bu dunyaya şu tipleri cekmeye mi geldiniz cidden?

Hic birinin ucundan kiyisindan tutulacak yanı yok.

One night stand ten hamile kal ve haber verme, bundan on kat iyi.

Ne münasebet? Sizin yavrunuzu sizden kim alıkoyabilir? Ayrıca eşinizde afedersiniz ama ne kadar salak ya. Ben koynunda uyurdum bebekte senin kokunla uyur ne demek? Yazdıklarınızın her biri sinirin uç noktası. Eşinizde annesi de kardeşide salak.

Bakmasın zaten. Bendeki kredisi doldu onun. Artık tahammülüm kalmadı ona karşı. :)

Bazen böyle elime bir taş alıp üçünün kafasında sektiresim geliyor.

Sabah işe gidecek hamile bir kadın olarak, bunları kafana takıp; şu saatte sinir küpüne dönüşmene cidden değer mi? Bomboş konuşmuşlar işte. Uzaktalarmış da zaten. Eşin de o lafı düşünmeden etmiş bence. Mutluluğunu kimsenin bozmasına izin verme. Kv, görümce boşver bunları.
Valla ben yukarıdaki yorumlara da katılmıyorum. Evi gerekirse kadın da geçindirir bir dönem. Bu rutine dönmedikçe ne var yani hayat müşterek değil miydi? Sen evinde huzurluysan gerisi vınnn gelir tırısss gider:)

Görümce ile kaynananın konuşmasını aktarıyorum anne abimi okuttun meslek sahibi ettin(devlette memur) beni okuttun öğretmen oldum(atanamamış ve o gune kadar oğretmenlik ile ilgili bisey yapmamis fabrikalarda calisiyor) eee oğlumun ismini söyleyerek onuda okutursun meslek sahibi olur kaynanada ayyy inşallah dedi...Ben hic karsilik vermezdim ama o kadar sinir oldum ki..Sonuç ne oldu eşimle kavga ettiler ve 4 yıldır görmüyorlar şükür kurtulduk..kimse kimsenin çocuğuna sahip çıkmaya kalkmasin

One night stand ten hamile kal ve haber verme, bundan on kat iyi.

Beni anlayan birisiniz hande hanım. Mutsuzluğumuzu tarif edebiliyorum ama mutluluğumuza inandıramyıorum insanları. İki cahil kadının lafıyla kocamı elbette boşamayacağım. Annesini veya ablasını silemez, ailesi onlar. Kırmak da istemedi beni, ben uzaktan duydum kokunla uyur lafını. Ben kalkıp gidince annesi bpzulmasın diye söylemiştir eşim. Kimse kırılmasın ister esasında. En çok kırılan da o olur. Çünkü eşimin ailesi zor insanlar. Benim ailem gibi destek de olmuyorlar. Bekara koca boşamak kolay geliyor ayrıca. Moralim düzelsinden ziyade kayınvalideme karşı duruşum nasıl olsun diye sormak istedim onlara. Çoğunuz sağolun yardımcı oldunuz. Yani işi bırakamıyorum ama eşim de evde oturup ganyan oynamıyor yani, çalışyıor adam.

Tam olarak şöyle yapıyorsun şuan…

Söyledikleri şeyleri son kez aklından geçiriyor ve şunu söylüyorsun
‘AYNEN KANKA’ çok iyi geliyor. Sonra da uyuyorsun

Ne konuştuklarını bilmiyorlar. Eşim de aileisyle bir küs bir barışık. Ben sebep olmak istemiyorum ama canımı yakıyorlar bazen.

Maalesef bazen yorumlar çok sert oluyor burada. Yani ticaretle uğraşan insanın kazancı net değildir, 1 ay sıfırda gelecek ay yüz binleri kazanır. Bazen piyasa durgun olur vsvs uzar gider örnekler. Kocamızı da bir zahmet idare edelim. Evlilik böyle bir şey. Yeri gelir siz kazanamazsınız, o sizi idare eder. Evlenirken adamın durumunu görüp ona göre evlenmişsinizdir zaten.

Hiiiç takma kv falan. Ben kocanın ettiği lafa da kızmadım, art niyetli değil. Zaten anne olduktan sonra sınırlarını çizersen herkes durması gerektiği yeri bilir. Sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini

"kardeşimle or..pu karısı filan gidiyoruz işte" dedi. Eşim de sustu.
Bu lafın üstüne kardeşine haddini bildirmeyen adamdan çocuk yaptıysanız, yarın yuvam bozulmasın der çocuğu da kaynanaya verirsiniz. Bu lafların üstüne o aileyle görüşmek iyi mide ister, tebrik ederim. Böyle parasız, karısını ezdiren beş para etmez bir adamdan çocuk yapmak çok önemliymiş gibi bir de tüp bebek için uğraşmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…