Kayınvalidem çocuğuma el koyacakmış

aquariuswoman

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
114
47
Üç kez tüp bebek denemesi yaptık. Şu an hamileyim ve çok mutlu bir evliliğimiz var eşimle. Annesini aradı konuştuk güzeldi her şey, görüntülü de konuşmak istedi, aradık konuşuyoruz, birden bebek sütten kesilir kesilmez yanıma alıp gelcem ben dedi. İstanbulda büyümesini istemiyormuş, köyde (900 km uzakta) büyütecekmiş. Ben de yavrumu kimse benden alamaz anne dedim şakayla karışık ama içim kalbim kor ateş gibi oldu. E sen de gel o zaman dedi. (Ay sağol) Ben de devlet memuruyum, gelemem işi mi bırakayım yani dedim. Çok iyi bir maaşım var, eşimin kazancı net değil, bazı aylar sıfır lira kazanıyor, evi ben geçindiriyorum yani. E özelde çalışırsın diyor. O kadar boş konuşuyor ki yani... Bu saat oldu sinirden uyumadım. Sabah 7 de kalkıp işe gitcem. Kalbim deli gibi atıyor, ağlamak da istemiyorum. Nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Görümcemle yaşıyor zaten. O da sürekli bana or..pu şeklinde şakalar yapıyor. Ağzı bozuk. Kafayı yedirtecekler bana. Çocuğuma diyecekmiş ki görümcem, evi yak bana gel diyecekmiş. Böyle garip garip şeyler söylüyorlar. Eşim de bu muhabbetin üstüne anasına diyor ki ben koynunda uyurdum, bebek de senin kokunla uyur anam filan. Ben de telefonu kapatınca dedim niye öyle söyledi annen sütten kesilince alcam filan diye dedim, diyor ki e dağlı o cahil kadın... Ne alaka ya, ne cahili gayet kültürlü kadın dedim. Köyülüğünden yapıyor bence. Ne yapıcam ya ben? Tavrım ne olmalı?

Allah'ım saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Stres yapma bosuna. Zorlasan da bakmayacaklar beli totosu ağrır hep Hic takılma. Zaten dogumdan sonra evrım gecırıyosun. Kaplan mı ejderha mı noldum bilmem şakalar modlar degıstı herkesın halı tavrı degsıtı. Kolaydı oyle cocuguma benden ızınsız dokunacaklar heheeyyt. Oyle cok ıstıyorsa kocanı gönder de uyusun anasının koynunda ,

Bence tek sorun salak olmalari. Kusura bakmayin kotu konustum ama demesem olmazdi. Baya boş yapiyorlar baska bir sey yok. Siz bunlari takarsaniz daha cok dertlenirsiniz. Insanlarin gercekliklerini bazen bilmek ve o gozle bakarak tepki gelistirmek lazim. Heleki hayatinizda olmak zorunda olan kisilerse bunlar. Yani cok takarsaniz yipranirsiniz. Az muhabbet, az gorusme ve dusunmeme en iyisi gibi.

esin ana kuzusu
goruncen sana or.spu diyor
kaynanan malin onde gideni
es sifir lira kazaniyor bazen evi sen geçindiriyorsun
aile ataerkilligin nimetlerinden sonuna kadar faydalaniyor ama kimse evi kadinin gecindirmesine minnet duymuyor
ve sen diyorsun ki
çok mutlu bir evliliğimiz var eşimle.
su kadinlarin aza tamah etmesine hayranim gercekten

Hayatım alır gider o tek torun, pek de sever bebekleri, güzel de bakar eminim fakat böyle şaka mı olur? Aynen hamilesin ama sütünü de ver sonra alıp gidicem ben.
Kız saçmalama yani bu tarz şakalar çok anlamsız ama yapıyolar işte. Eşin haklı tamamen cahillikten öyle konuşuyor. Bi de tavsiyem sinirlendiğini asla belli etme yoksa gıcıklığına sürekli söyler.

Seve seve gönderirim valla ona da ayrı gıcık oldum. Bana ayrı onlara ayrı konuşuyor. Tamam ortamı yumuşatmak istiyor ama bu böyle yapılmaz. Net olur insan. Yıllarca beni ezdirdi, hakaret işittim şaka yapıyor ablam dedi. Yahu bana or..pu dedi ablası sebepsizce. Öyle arabada arka koltukta oturuyodum yani, durduk yere telefonu açtı arkadaşına "kardeşimle or..pu karısı filan gidiyoruz işte" dedi. Eşim de sustu.

Vallahi belli etmemeye çalıştım güldüm sürekli ama şu an ağlıyorum geçmişi düşündükçe. Tam kurtuldum onlardan derken bebek bahanesiyle yine başıma gelcekler.

Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın ve boşuna kendinizi yıpratmayın, cahilliklerine verin geçin. Benim eski kv de ben hamileyken “bebeğim “ diye severdi, iş bakmaya gelince ortadan yok oldu. Kv’lere bol keseden atmak kolaydır her zaman, yatın uyuyun, sonra ben buna mı canımı sıktım der durursunuz. Evinizi sizin geçindirmeniz ve görümcenizin küfürlü konuşması benim için daha büyük problem olurdu ama siz kafayı buna takmışsınız.

O kadar katılıyorum ki... iyi davranıp iyi olunca gerçekten kıymet bilinmiyor. Kıskançlık da değil bu. Bi halt yaptım zannediyor, kendisi prof biz cahiliz.

Vallahi belli etmemeye çalıştım güldüm sürekli ama şu an ağlıyorum geçmişi düşündükçe. Tam kurtuldum onlardan derken bebek bahanesiyle yine başıma gelcekler.
Allahtan mesafe uzak. Sen şu an sadece bebeğinle geçireceğin güzel anları düşün kafana takma. Senede iki üç görür giderler işte.

O kadar katılıyorum ki... iyi davranıp iyi olunca gerçekten kıymet bilinmiyor. Kıskançlık da değil bu. Bi halt yaptım zannediyor, kendisi prof biz cahiliz.
Herkeste var neredeyse bu tiplerden bir iki tane. O yuzden sinirlerinizi yiprattiginiza degmez. Siz su an ki surecin tadini cikarin. Saglikla mutlulukla buyusun bebeginiz.

Eşim benden daha çok yoruluyor aslında, ama ekonomi kötü olduğu için satışları düştü, para o kadar dert değil, eskiden de çok kazanıyordu. Eşimle aşırı iyi aramız. Çok yardımsever ve iyi bir eştir. Sadece işi bırakma lüksüm yok. Doğumdan 2 ay sonra işe döneceğim ve kendi annem bebeğe bakacak esasında. Bakmasa bile eşimin çalışma saatleri esnek, ben eve gelince o işe gidecek, ayarlıycaz. Görümcem konusundan kurtulmuştum, birkaç ay önce taşındı memleketine. Ama işte unutulmuyor eski şeyler.

Konu etmeye bile değmez. Kimse sizden çocuğunuzu alamaz. Bunun için canınızı sıkıp bir de plan yapmasına müsade etmis, maaş hesabı yapmışsınız. Herkesin evladı kendine x anne diyip konuyu kapat. Boş boğaz konusmus boş boş. Hayırlısıyla al kucağına.

İki tane çocuğu var, büyütmüş, yetmemiş benimkine göz dikiyor. Zaten zar zor hamile kaldım. Bi çocuğum olcak ona da mutluluğu çok gördü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…