- 16 Aralık 2020
- 3.883
- 7.783
- Konu Sahibi aquariuswoman
konu da en son dikkate alınacak şey kayınvalidenin "alırım götürürüm bakarım vs" atmaları. kim kimin çocuğunu almış da götürmüş? ne derse desin. sizin dikkate almanız saçma zaten. ben de tüp bebek tedavisiyle hamileyim. kayınvalidem "olur da kız olursa hep ben bakarım" diyordu, hiç kızı olmamış. hoş biz tedavi görürken eşimle kv küstü, kız olduğunu öğrendi de umursamadı bile. 6. ayımdayım hala iletişim kurmuyoruz. kursakta kız oldu diye ona verecek değildim kendi de biliyordur herhalde bunu
eşiniz baya pasif biri yalnız. kimsenin kalbini kırmamak diye bir şey yok bu hayatta maalesef. laf söyleyen ablası da olsa annesi de olsa bir dur diyecek herkes. bu sadece erkek tarafı için geçerli değil. benim ailem eşim hakkında kötü bir imada bile bulunamaz çünkü tepkimi bilirler. eşiniz hiç tepki göstermediği için deliler deliliğini yapabiliyor. bir kere ağızlarının payını verse bakın bir daha en cahili bile nasıl size saygı duyuyor
eşiniz baya pasif biri yalnız. kimsenin kalbini kırmamak diye bir şey yok bu hayatta maalesef. laf söyleyen ablası da olsa annesi de olsa bir dur diyecek herkes. bu sadece erkek tarafı için geçerli değil. benim ailem eşim hakkında kötü bir imada bile bulunamaz çünkü tepkimi bilirler. eşiniz hiç tepki göstermediği için deliler deliliğini yapabiliyor. bir kere ağızlarının payını verse bakın bir daha en cahili bile nasıl size saygı duyuyor