Kayınvalide

Dedim kaç kez aynı... yok yok.altindan da olsak geliniz ..hadi bakalım gelecekmi

Ay inşallah ben pek sanmam gelip gidecegini 1 saat durur gider diye düşünüyorum evlerimiz 5 dakikalık mesafede
Bizim ev birde çift daire belki orda kalır kendimi herseye hazırlıyorum bakalım
Yakinsinizda ne zamana doğum...sağlıcakla aliverirsin inşallah kucagina

Dedim kaç kez aynı... yok yok.altindan da olsak geliniz ..hadi bakalım gelecekmi
Teklif etmişsiniz bosverin içmesin
Malesef öyle
Yakinsinizda ne zamana doğum...sağlıcakla aliverirsin inşallah kucagina
nasipse 25 nisanda doğum yapacağım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Malesef ki çok yakınız bir yandan şanslıyım aramız iyi karısmıyor arada ufak tefek şeyler oluyor ama hemen çözülüyor

Yememesi sizi neden bu kadar düşündürüyor bırakın aç kalsın kendi bilir

Amiimnn insallahh...aman iyi olunda idare dünyası...bizde de bu tarz şeyler...evler uzak ...arada gelince böyle tuhaf aeyler oliyor

Dal gibi...hani benim yaptığım yemeği yiyesi gelmiyor...kendi yaotigindan kaşık kasik...şuan ben oturmusum o mutfakta dolma yapacak
Sende git yorulmussundur kahve yapayim de onunkini mutfaga birak kendininkini al otur story izle ne dertleniyon

Sende git yorulmussundur kahve yapayim de onunkini mutfaga birak kendininkini al otur story izle ne dertleniyon
Aynen oturmusum TV story yapmaca ...istedihi gibi yapsın gönlümce yesin ...napayım artik ..mutfak aldı başını gitti ama olsundu

Benimki yer yer de eline sağlık demez bir gün balığın yanına kuru börülce salatası yaptım. Eşim çok seviyor, özellikle ister balığını yanında. Kv yaparken bu çok değil mi dedi. Yok dedim X çok seviyor, çok da güzel oluyor, biter bu dedim. Kadın bitmesin diye 1 kaşık bile yemedi salata bitti ama

Valla ben yemeği yapıp koymuşum. İster yesin ister yemesin, umurumda olmaz. Gitsin egosunu koysun ekmeğini arasına onu yesin. Taş kökü de olabilir... keyfi bilir.

Bende Ordu yaa malesef gelin geldim ve Ordu da yasiyorum gözlemledigim kişileri kast ederek söylüyorum kayinvalide ya da arkadaş olsun herseyin en iyisini onlar bilir en güzelini onlar yapar seni ezmeye calisirlar..sarma yaparım bol soğanlı sarımsaklı begenmezler çünkü onlar sadece pirincten yaparlar ne tadı var ne tuzu aslında kendi yemeklerinde tat tuz yok..bi keresinde kaynana ve kayinpeder gelirken et getirmişler bende yemek yaptım yerken ayy et nasıl guzelmis nasıl güzel et eti övüyorlar eşimde karım iyi yapmış dedi ondan sonra çıt yok..10 yıllık evliyim yaptığım yemeklere kötü olmuş demedi eşim

Benim anneannemde böyledir sadece kendisi yapınca yiyebilir başka türlü yiyemez. Belki temizlik hastasıdır ya da başka bişi vardır. Her şeyi üstünüze alınmayın. Ya da sorun.

Var hayatım fazlası var eksiği yok, ne söylediğini bilmez misafirin önünde banyo yaptın mı diye soruyor, 5 dk da 40 soru bu ne neden niçin niye neden bu niye böyle ve daha kötüsü ms hastası her şeyi soruyor her şeyi sorguluyor

Eşiniz sizden yana olmuş...yani şaka gibi kızım.eline sağlık denilcegi yerde...bende yedi yıl evliyim.once hiç yemek bilmezdim...eksik fazla derken gayet güzel yemekler çıkıyor ortaya...ay cuma günü gitti kayınvalide ...her şeye yok yok felan zor idare etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…