Kayınvalide

Var hayatım fazlası var eksiği yok, ne söylediğini bilmez misafirin önünde banyo yaptın mı diye soruyor, 5 dk da 40 soru bu ne neden niçin niye neden bu niye böyle ve daha kötüsü ms hastası her şeyi soruyor her şeyi sorguluyor 🤦🏻‍♀️
Ah yaa Allah kolaylik versin canım..zor memnun etmek vs ...her şeye karışmak etmek ayy🙄🙄🙄

Benimki yer yer de eline sağlık demez 😄😄 bir gün balığın yanına kuru börülce salatası yaptım. Eşim çok seviyor, özellikle ister balığını yanında. Kv yaparken bu çok değil mi dedi. Yok dedim X çok seviyor, çok da güzel oluyor, biter bu dedim. Kadın bitmesin diye 1 kaşık bile yemedi 😂😂😂 salata bitti ama 😁

Valla ben yemeği yapıp koymuşum. İster yesin ister yemesin, umurumda olmaz. Gitsin egosunu koysun ekmeğini arasına onu yesin. Taş kökü de olabilir... keyfi bilir.
🤭🤭🤭 Aynen şaka gibi...aynı dert sanki oğlunu dusunen eden yok gibi...yok üstünü ört yok şöyle yok böyle...anacim herkes evinde rahat

🤭🤭🤭 Aynen şaka gibi...aynı dert sanki oğlunu dusunen eden yok gibi...yok üstünü ört yok şöyle yok böyle...anacim herkes evinde rahat
Ayy valla öyle bir durumda ben gel bak oğluna diyorum 😄😄😄 Küçük çocuğum var, bir de onun oğluşunu nazlayamam. Herkes kendi evladına baksın.

Back