Kayınvalide

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.009
381
123
Merhaba kayınvalidesi ile anlasamayan varmı...benlik değil ama kayınvalidem ne yemek yer ne bişe içer elimden...kendi yapınca tabak dolusu..ben yapınca kaşık ucu kadar ...beş günlüğüne kalmaya geldi... muhabbet bu şekilde değişik geliyor bana...benim gibi olan varmi

Her yerde mi böyle acaba? Ben başkasının evinde yemek yiyemiyorum eşimin ailesinde de yemiyorum su bile içemiyorum ve onlara söyledim onlar da anlayışla karşılıyorlar çünkü gençken eşimin annesi de böyleymiş. Ama size özel yapıyorsa sorun tabi ki . Sorun kendisine neden yemediğini sevdiğin bir şey yapayım yaptıklarımı beğenmiyorsun sanırım yemiyorsun çünkü vs gibi sorun

Bence hiç ama hiç takmayın bu durumu. Yemek isteyen yer istemeyen yemez. Damak tatlarınız kültürleriniz de farklı olabilir. İsterse kendi girip yapsın hiç engel olma. Daha bile iyi

Anne oglun yemeklerini ozlemistir mutfak seni bekler de
Ne lazimsa bana soyle ayarlayayim de market turu yaparsiniz zaman gecer
Zaten 5 gun kalacakmis kafaya takmaya degmez

Kayınvalidesi ile dört dörtlük anlaşan kimse yoktur bana kalırsa ama ben olsam o sürede bütün yemekleri ona kitlerdim. Az krizi fırsata çevirmeyi öğrenin.

İyi Sabir varmış sizde samsun ordu...kadın titizleniyor ...bende mutfağımda istemem yemek yapılsın edilsin...vallahi şaka gibi...gelinim yapmış eline saglik diyen yok..az az koy hey Allahım

Kayınvalidesi ile dört dörtlük anlaşan kimse yoktur bana kalırsa ama ben olsam o sürede bütün yemekleri ona kitlerdim. Az krizi fırsata çevirmeyi öğrenin.
Bu doğru... titizleniyor kadın ...bende kendimi kötü hissediyorum bişe yapamaz edemez...çorba yaptiydi tüm gün yer gari

İyi Sabir varmış sizde samsun ordu...kadın titizleniyor ...bende mutfağımda istemem yemek yapılsın edilsin...vallahi şaka gibi...gelinim yapmış eline saglik diyen yok..az az koy hey Allahım
Corba salata yapin esiniz de disardan lahmacun yaptirsin
Diger gun firinda balik yapin
Diger gun firinda kofte patates
4.gun sebze kizartmasi yanina makarna
5.gun de cikin disarda yiyin

Bence hiç ama hiç takmayın bu durumu. Yemek isteyen yer istemeyen yemez. Damak tatlarınız kültürleriniz de farklı olabilir. İsterse kendi girip yapsın hiç engel olma. Daha bile iyi
Aynen ilk değil ...ordu fındık köy durumları var bu yazda aynı oldu şaka gibiydi...tuhaf geliyor az az yemesi vs ...aynen iki üç gün kendi yapiversin

Geçen kendi annemde de yemedi ... Soyleyincede ben öyle yapmıyorum felan diyor...vallahi şaşırdım kaldım bu işe ...herkes evinde rahat bı gercek

Kendı QUOTE="Dilekdmrr, post: 79029898, member: 1173256"]
Her yerde mi böyle acaba? Ben başkasının evinde yemek yiyemiyorum eşimin ailesinde de yemiyorum su bile içemiyorum ve onlara söyledim onlar da anlayışla karşılıyorlar çünkü gençken eşimin annesi de böyleymiş. Ama size özel yapıyorsa sorun tabi ki . Sorun kendisine neden yemediğini sevdiğin bir şey yapayım yaptıklarımı beğenmiyorsun sanırım yemiyorsun çünkü vs gibi sorun
[/QUOTE]
Kendı evınız disında hiçbir yerde mı yemıyorsunuz?

Ne güzel hazır yemek yapan bulmuşsunuz, yapsın işte. Siz de keyifle yiyin.
Sömestr tatilinde şehir dışındaydık, evimi 10 günlüğüne kvme emanet ettim, evcilim var. Onların da merkezde bir takım işleri vardı zaten işlerine geldi, yatılı kaldılar. Eve geldim mis gibi titiz kvciğim canı sıkılmış temizliğimi yapmış, buzdolabımı yerleştirmiş, yemekleri pişirmiş ohh. Birazcık laf soktu "Temizliği baştan savma mı yapıyorsunuz siz?" filan diye ama umurumda olmadı, neticede evi mis gibi yapmış, yemekler de pişmiş. Daha ne isterim?

Kendı evınız disında hiçbir yerde mı yemıyorsunuz?
[/QUOTE]
Yani garip biraz şöyle ki kendi evimde yiyorum annemin evinde yiyorum ama komşı bir şey getirse ayıp olmasın diye alıyorum yemiyorum söyleyemiyorum da titizliğinden şüphe ettiğimi düşünürler diye . Kendi öz teyzelerimin evinde bile yemiyorum ama dışardan yiyebiliyorum . Yani kişilerin temizliğinden dolayı da değil ama farklı bi evde yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum hemen midem bulanıyor. Annemin evi hariç . Annem çok titizdir çok lezzetli yemekler yapar falan da değil. Nedenini bilmiyorum iki gün şehir dışında köye kalma durumumuz oldu eşimin ailesi tarafında ve köy yani market dahi yoktu su bile içemedim yola çıkana kadar. Psikolojik bir şey sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…