Her yerde mi böyle acaba? Ben başkasının evinde yemek yiyemiyorum eşimin ailesinde de yemiyorum su bile içemiyorum ve onlara söyledim onlar da anlayışla karşılıyorlar çünkü gençken eşimin annesi de böyleymiş. Ama size özel yapıyorsa sorun tabi ki . Sorun kendisine neden yemediğini sevdiğin bir şey yapayım yaptıklarımı beğenmiyorsun sanırım yemiyorsun çünkü vs gibi sorunMerhaba kayınvalidesi ile anlasamayan varmı...benlik değil ama kayınvalidem ne yemek yer ne bişe içer elimden...kendi yapınca tabak dolusu..ben yapınca kaşık ucu kadar ...beş günlüğüne kalmaya geldi... muhabbet bu şekilde değişik geliyor bana...benim gibi olan varmi
Kayınvalidesi ile dört dörtlük anlaşan kimse yoktur bana kalırsa ama ben olsam o sürede bütün yemekleri ona kitlerdim. Az krizi fırsata çevirmeyi öğrenin.Merhaba kayınvalidesi ile anlasamayan varmı...benlik değil ama kayınvalidem ne yemek yer ne bişe içer elimden...kendi yapınca tabak dolusu..ben yapınca kaşık ucu kadar ...beş günlüğüne kalmaya geldi... muhabbet bu şekilde değişik geliyor bana...benim gibi olan varmi
İyi Sabir varmış sizdeMemleketler farklıdır
Benim eş ailesi Karadenizli, benim yemeklerimi beğenmiyor kendisi. Ben de oğlun özlemiştir yemeğini derim asla karışmam bir kaç gün mutfaktan uzak olmak gibisi var mı? Gelsin pişirsin yedirsin işte daha iyi değil mi?
Kayınvalidesi ile dört dörtlük anlaşan kimse yoktur bana kalırsa ama ben olsam o sürede bütün yemekleri ona kitlerdim. Az krizi fırsata çevirmeyi öğrenin.
Corba salata yapin esiniz de disardan lahmacun yaptirsinİyi Sabir varmış sizdesamsun ordu...kadın titizleniyor ...bende mutfağımda istemem yemek yapılsın edilsin...vallahi şaka gibi...gelinim yapmış eline saglik diyen yok..az az koy hey Allahım
Aynen ilk değil ...ordu fındık köy durumları var bu yazda aynı oldu şaka gibiydi...tuhaf geliyor az az yemesi vs ...aynen iki üç gün kendi yapiversinBence hiç ama hiç takmayın bu durumu. Yemek isteyen yer istemeyen yemez. Damak tatlarınız kültürleriniz de farklı olabilir. İsterse kendi girip yapsın hiç engel olma. Daha bile iyi
Derdin mi yok kuzum, ver eline oklavayı merdaneyi, açsın dursunBu doğru... titizleniyor kadın ...bende kendimi kötü hissediyorum bişe yapamaz edemez...çorba yaptiydi tüm gün yer gari
Ah ah derdim dertlerim....aynen doğru diyorsun...dur tam karşımda bı diyim heleDerdin mi yok kuzum, ver eline oklavayı merdaneyi, açsın dursun
Ah ah bende titizleniyorum...en iyisi öyle olmak kendime sıkıntı...ne yaparsa yapsın gariKendı anneme de valideme de , dökülen toplanır kırılan yenilenir ev sizin takılın der geçerim
Oh ohh battikCorba salata yapin esiniz de disardan lahmacun yaptirsin
Diger gun firinda balik yapin
Diger gun firinda kofte patates
4.gun sebze kizartmasi yanina makarna
5.gun de cikin disarda yiyin
Geçen kendi annemde de yemedi ... Soyleyincede ben öyle yapmıyorum felan diyor...vallahi şaşırdım kaldım bu işe ...herkes evinde rahat bı gercekHer yerde mi böyle acaba? Ben başkasının evinde yemek yiyemiyorum eşimin ailesinde de yemiyorum su bile içemiyorum ve onlara söyledim onlar da anlayışla karşılıyorlar çünkü gençken eşimin annesi de böyleymiş. Ama size özel yapıyorsa sorun tabi ki . Sorun kendisine neden yemediğini sevdiğin bir şey yapayım yaptıklarımı beğenmiyorsun sanırım yemiyorsun çünkü vs gibi sorun
5 günde ne yapabilir ki. Yanı Hergun stres olacağınıza o gidince 1 gun Temızlık yaparsınızAh ah bende titizleniyorum...en iyisi öyle olmak kendime sıkıntı...ne yaparsa yapsın gari
Kendı evınız disında hiçbir yerde mı yemıyorsunuz?Kendı QUOTE="Dilekdmrr, post: 79029898, member: 1173256"]
Her yerde mi böyle acaba? Ben başkasının evinde yemek yiyemiyorum eşimin ailesinde de yemiyorum su bile içemiyorum ve onlara söyledim onlar da anlayışla karşılıyorlar çünkü gençken eşimin annesi de böyleymiş. Ama size özel yapıyorsa sorun tabi ki . Sorun kendisine neden yemediğini sevdiğin bir şey yapayım yaptıklarımı beğenmiyorsun sanırım yemiyorsun çünkü vs gibi sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?