Kayınvalide

Ya yemezse yemesin çocuk mu koca kadın, açlıktan ölmeyecek kadar yiyorsa yesin yemiyorsa da kendi yapıp yiyormuş zaten.

Hiç neden yemiyorsun diye sorupta iyice şişirmeyin, herhangi bir rahatsızlığı yoksa ben bu tür yeme içme işini problem eden insanların ilgi çekmek için yaptığını düşünüyorum.

Geçen kendi annemde de yemedi ... Soyleyincede ben öyle yapmıyorum felan diyor...vallahi şaşırdım kaldım bu işe ...herkes evinde rahat bı gercek
Belki farklı kişilerin elinden yiyemiyordur ayıp olmasın diye söyleyemiyordur ben de söyleyemiyorum yanlış anlaşılır diye eşim kendi söylüyor hemen kendi ailesine akrabalarına, huyu böyle başka evde yiyemiyor diyor ben kırmamış oluyorum

Bana normal geliyor bu durum.

Benim kayınvalide de benim yemeklerimi zorla yer gibi yapıyor ben çoğu yemeğini yiyemiyorum bile.

Damak tadı çok değişiyor.

Ya yemezse yemesin çocuk mu koca kadın, açlıktan ölmeyecek kadar yiyorsa yesin yemiyorsa da kendi yapıp yiyormuş zaten.

Hiç neden yemiyorsun diye sorupta iyice şişirmeyin, herhangi bir rahatsızlığı yoksa ben bu tür yeme içme işini problem eden insanların ilgi çekmek için yaptığını düşünüyorum.
Öyle demeyin valla böyle insanlar da vardır elbette ama ben su dahi içemiyorum söyleyemiyorum da ayıp olmasın diye dikkat çekmek için olsa söylerim ama psikolojik sanırım küçükken de böyleymişim annemler fakir bi hayat geçirmiş ben küçükken, annem anlatıyor yengenin evinde balık pişerdi ki ben hala çok severim balığı, git orda ye dermiş evde dururdun gidip asla yemezdin başka yerde diyor. Dışardan yiyorum ama başka eve girince yiyemiyorum teklif ettiklerinde bile midem bulanmaya başlıyor psikolojik bi durum belki bilemiyorum ama ben öyle az yiyorum falan değil hiç yemiyorum su dahi içmiyorum. Bu olaydaki kayınvalide biraz yiyormuş bilemiyorum belki kırmamak için yiyordur söyleyemiyordur

Öyle demeyin valla böyle insanlar da vardır elbette ama ben su dahi içemiyorum söyleyemiyorum da ayıp olmasın diye dikkat çekmek için olsa söylerim ama psikolojik sanırım küçükken de böyleymişim annemler fakir bi hayat geçirmiş ben küçükken, annem anlatıyor yengenin evinde balık pişerdi ki ben hala çok severim balığı, git orda ye dermiş evde dururdun gidip asla yemezdin başka yerde diyor. Dışardan yiyorum ama başka eve girince yiyemiyorum teklif ettiklerinde bile midem bulanmaya başlıyor psikolojik bi durum belki bilemiyorum ama ben öyle az yiyorum falan değil hiç yemiyorum su dahi içmiyorum. Bu olaydaki kayınvalide biraz yiyormuş bilemiyorum belki kırmamak için yiyordur söyleyemiyordur
Bir rahatsızlığı yoksa diye belirttim zaten, sizinki de psikolojik bir rahatsızlık büyük ihtimalle anksiyeteniz tutuyor midenizin bulanmaya başlaması da bundan terapi ile çözülüyor , çok geçmiş olsun size de.

yemesin. herkes herkesin el lezzetini, yemegini sevecek diye bir sey yok. ben de bazi insanlarin ne emeklerle hazırladıkları yemekleri yiyemiyorum. bazilarinin tencere yemegi musluk suyu kokuyor mesela - biz evde asla musluk suyu kullanmayiz cayi bile aritmayla yapariz. o yuzden insanlarda bjr sey yemeyi cok sevmiyorum. ya da baharatlarinizi - yagli/yagsiz olmasını vs sevmiyordur. bosverin siz yiyin o cok ac kalirsa yatmadan ekmek arasi yapar yer zaten

Benim kv de böyle başkasının evinde yememe gibi bi durum yok ama bazen ben orda bişey yapim kek vs yememeyi tercih ediyor psikolojisine göre bazen yiyo bazen de bir gram yemiyo ama normal yemek hazırlarsam değil kek börek vs böyle övülesi şeylerde yememeyi tercih ediyp ben gittikten sonra yiyordur ama :))

Tek bende değilmiş meğer ayy...gittiğim.yerde de yerim... gelende yer temiz titizim...nice olmayan yemekler geldi ginede bise demem irdelemem...huyluluk işte ...

Merhaba kayınvalidesi ile anlasamayan varmı...benlik değil ama kayınvalidem ne yemek yer ne bişe içer elimden...kendi yapınca tabak dolusu..ben yapınca kaşık ucu kadar ...beş günlüğüne kalmaya geldi... muhabbet bu şekilde değişik geliyor bana...benim gibi olan varmi
Benim kayınvalidem de böyle benim evde hayatta yemez kahve-çay-meşrubat hayatta içmez yemeğe davet ettiğim zamanlar kaşık ucuyla yer yada karnını doyurup yemek için kendini zorlar 😂 bende neden yemiyorsun begenmedin mi falan derim
Hiç zorlamayın yerse yer yemezse yemez 🫶

Benim kayınvalidem de böyle benim evde hayatta yemez kahve-çay-meşrubat hayatta içmez yemeğe davet ettiğim zamanlar kaşık ucuyla yer yada karnını doyurup yemek için kendini zorlar 😂 bende neden yemiyorsun begenmedin mi falan derim
Ne değişik insanlar var, hadi yemeği falan anladım. Belki damak tadı farklıdır da çay, kahve, meşrubat falan da içmiyorsa bence size karşı bir hazımsızlığı vardır 😂

Ne değişik insanlar var, hadi yemeği falan anladım. Belki damak tadı farklıdır da çay, kahve, meşrubat falan da içmiyorsa bence size karşı bir hazımsızlığı vardır 😂
Bilemiyorum artık genelde bende yemez içmez tatlı yapsam bile çatal ucuyla alır ımmm güzel olmuş der bırakır bende davet etmeyi bıraktım artık zaten gelmiyo 😂 inşallah doğumdan sonra da böyle devam eder

Çocukları kendi yemeklerine düşkün olsun istiyorlar bence.
Benim kayınvalidem mesela dolmanın biberini kızartır yapar illa. Benimkini “yavan” buluyor. Bence de onunki çok ağır oluyor.
Yine aynı şekilde bana sürekli sen her şeyi zeytinyağlı yapıyorsun ondan ağır oluyor der😁
Karşılıklı ağır buluyoruz yemekleri. Ben hiç takılmıyorum valla.

Bir tek bende sanırdım...tuhaf geliyor bana...aynen öyle a aZ...ısrar uğruna geldi...yoksa herkes evinde rahat...şimdi dolma saracak ben oturmusum içerde kafasına göre🙄🤭🥰

Bir tek bende sanırdım...tuhaf geliyor bana...aynen öyle a aZ...ısrar uğruna geldi...yoksa herkes evinde rahat...şimdi dolma saracak ben oturmusum içerde kafasına göre🙄🤭🥰
En iyisini yapmışsın birak sarsın biz yapınca yemiyorlar kendileri yapsın o zaman 😂

Çocukları kendi yemeklerine düşkün olsun istiyorlar bence.
Benim kayınvalidem mesela dolmanın biberini kızartır yapar illa. Benimkini “yavan” buluyor. Bence de onunki çok ağır oluyor.
Yine aynı şekilde bana sürekli sen her şeyi zeytinyağlı yapıyorsun ondan ağır oluyor der😁
Karşılıklı ağır buluyoruz yemekleri. Ben hiç takılmıyorum valla.
Hay Allah'ım ya çok ayıp bence tuhaf durumlar...vallahi oğlu yedi yıldır bende ve yer yemeklerimi 🤭🤭 ne dicen idare işte

En iyisini yapmışsın birak sarsın biz yapınca yemiyorlar kendileri yapsın o zaman 😂
🤭🤭 He vallahi mutfakta ugrasiuor ..şöyle gelin anne bı çay içelim ni kahve içelim vs hiç olmuyor...ne desem yok yok ...ay çocuğumda yok olursa da cookk ilerde kayınvalide olsam.boyle mi olurim ayy🙄🙄🤭🤭

Bilemiyorum artık genelde bende yemez içmez tatlı yapsam bile çatal ucuyla alır ımmm güzel olmuş der bırakır bende davet etmeyi bıraktım artık zaten gelmiyo 😂 inşallah doğumdan sonra da böyle devam eder
Hey Allahım...aynen bı yılda anca heldi mecburen oda...🤭🤭🤭 İnşallah canim bunalma yeter ki

🤭🤭 He vallahi mutfakta ugrasiuor ..şöyle gelin anne bı çay içelim ni kahve içelim vs hiç olmuyor...ne desem yok yok ...ay çocuğumda yok olursa da cookk ilerde kayınvalide olsam.boyle mi olurim ayy🙄🙄🤭🤭
Siz yinede teklif edin kayınvalidem bana oturmaya geldiği zaman yiyp içmicegini bildiğim halde teklif ederim geri çevirir sonra arkadan laf ediyorlar
Benim kayınvalidem de sözde bana gelecek bugün pek inanmadım ama kek yapacakmış

Hey Allahım...aynen bı yılda anca heldi mecburen oda...🤭🤭🤭 İnşallah canim bunalma yeter ki
Ay inşallah ben pek sanmam gelip gidecegini 1 saat durur gider diye düşünüyorum evlerimiz 5 dakikalık mesafede
Bizim ev birde çift daire belki orda kalır kendimi herseye hazırlıyorum bakalım

Back