Kayınvalide yüzünden koca boşanır mı?

Simdi sizde uzun süre mi kalacak ? Yani misafirden iş beklemeniz yanlış bence ama diyelim 1 aylık kalmaya falan geldi hadi neyse ama bence siz zaten sevmemissiniz eşinizin annesini ufacık bir bahane de konuyu boşanmaya getiriyorsunuz bana manasız geldi tavırlarınız eve misafir gelmiş sonuçta sormuş yardım edeyim mu diye daha ne yapması lazım

Ben senin yerinde olsam hiç görmem yaptıklarını aranızda sözlü küfürlü şeyler geçmemiş namusuna da küfür etmemiş laf etmemiş ben varya onu çileden çıkarırdım aşk böceği olurdum aşk o tam kapıdan gelse ben direk eşimi öperdim gözünün önünde bi utansın bi şoka uğratır dururdum onu ona inat mutlu olun açıkçası eşinin kıymetini bil seni ihmal etmemiş arkandan gelmiş mutfağa da yardımı var belli sana sakin dur kendine hakim ol kendi evinde kimseye saygısızlık etme diline dolar boşu boşuna ortam gerilir her erkek ailesine düşkündür önemli olan eşinin de karşı tarafın tavırlarının farkında olması ama şuan büyütülecek bir şey yok çok şey beklemeyin yeterli günlük rutininize devam edin o yokken ne yapıyorduysanız o

Cok acemi tavırlar bunlar bence çünkü ben de aynısını yaşadım her sözü her davranışı önemsediğim için sorun yaşadım sonradan anladım tabi ne yapmam gerektiğini suan da yakın oturmamiza rağmen çok şükür her şey yolunda

Siz de dümdüz söyleyin. "Oğlunuz yetişkin bir adam; kendisine aşkım diye hitap etmeniz çok hoş olmuyor. Oğlunuzu tabii ki çok sevebilirsiniz ancak aşkım diye hitap etmenizden rahatsız oluyorum" deyin.

Kocam ne demek , ne kadar iğrenç bir durum bu ya ! Eşim bir kere laf arasında sakalasirken "KIZIM" kelimesini geçirdi kayınvalidem dellendi ;"insan karısına o kelimeyi nasıl söyler ağzını topla ."diye dovmekten beter etti. Sen bu haftayı geçir birdaha da yüz göz olma bence.

Siz de abartıyorsunuz kusura bakmayın ama bir hafta için ne çok şey sayıp dökmüşsün. Ne var ne yok kafaya takmışsın,yazık kadına da.Bir senede gelmiş gelin tripleniyor.
Herkesin evladı kendine kıymetli,sen anan gibi görüyor musun da o oğluyla bir tutsun seni.

Hiç politik değilsin hiç. Baktım yemek mi yok ay bugün de dışarıda yiyelim annecim de. Kocana ince giyinmişsin dediğinde bence de cnm kalın giyin de. Çok dramatize etmişsin. Yok yere de kendini yakmışsın. Geçmiş olsun. Yarın dışarı da yiyin sonra da sonra da bir arada anne senin şu yemeğin harika oluyor hem oğluşun da çok seviyor yap da yiyelim de

bartmayin ya ogluna duskunse duskun sizene sened ebir gelmis simarikligi birakin ve idare edin dikkat cekemk icinmi kendinizi yaktiniz acaba cocuk gibi davraniyosunuzda

Kayin
Kayınvalidemle nasıl başa çıkayım değil de? koca boşanır mı diye başlık görünce tek sebep kv mı diye düşündüm. 1 hafta için boşanma kelimesi geçiyorsa aklınızdan ilginç..

Kv karninizi sormadi diye mi boşanacaksiniz yani.
Hic evlenmeseydiniz bari boşa masraf

Klasik kaynana modeli, kocanın konuyla hiç alakası yokki senede bir geliyor idare et kocanla da aranı bozma beybi…

Bir yilda ilk kez gelen kv de oğluna düşkün kayınvalide değildir. Oğluna düşkün kayınvalide gormemissiniz bence. Bir hafta nedir ki her türlü çekilir. Bir de ben misafirimden yemek beklemem. Düzenimi bilmez. Normalde de yapıyorsunuz zaten. Çocuk bakmaya diye gelse yapmasa falan neyse de. Büyük tepkiler verip iliskinizi daha içinden çıkılmaz hale getirmeyin bence.

bu kadar sinirlenip kendini yakacak ese bağıracak ne var anlayamadım. ilk gun tabii ki ogluyla yemek ister. siz kendininkini yemek istediniz "isitma oglum gelesiye sogumasin" mi dedi?
beklemek istemiyorsan yeseydin
ve ertesi gun seni beklemeden yemisler. kadin geliş saatini biliyor mu bilmem ama esin "unus gelir az daha bekleyelim" dememis mi?
sana ayirdiklari yemek de muhtemelen dunden kalan - bugun de kendilerinin yedikleri corba tavuk
eee, bjnda ne sorun var? ayirmislar iste size. doymayacaginjzi dusunuyorsaniz makarnanizi yapın ama niye çat küt sacma sapan triplene triplene yapıyorsunuz?
su triplerinizin beste birini kocaniz sizin babaniza yazsa gelir konu acarsiniz hepjniz de esinize saydiririz "ayip degil mi esegin hatri yoksa sahibinin hatri var. size olan saygisindan daha sakin davranmaliydi" diye.

Ayy bu kv ler neden böyle ya? Bizimkide öyleydi oğlunu önemser beni önemsemezdi ama ben takılmıyordum çünkü bende onu önemsemiyorum. Ne bileyim etki tepki meselesi. Sayılıyorsanız sayın,yok sayılıyorsanız yok sayın benim mottom bu eş ailesine :) çok da mutluyum ajdjshsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…