Kayınvalide yüzünden koca boşanır mı?

Evlenmeden once nasildi annesi, hic mi farketmediniz bu düşkünlüğü?

Şu senin üstüne sıcak su döküldüğünde oğlum üstünü giy diye g.tünü yırtmaya devam etmesi biraz dayaklık, kalan şeyler random kaynana özelliği. Bu kadını hamilelikte lohusalıkta yanına yaklaştırma, manyak olursun. Başka bir sıkıntı yok.

Yemek hazırlayıp hazırlamaması değil problem. Öyle bir beklentim yok. O olmasa da zaten ben hazırlıyorum. Sorun eşim mutfağa girince onun yapması istememesi, ne bileyim cam siliyoruz mesela eşimin silmesini istememesi. Ona oğlu kıymetli olabilir ama ben de bir hizmetçi olarak dünyaya gelmedim.

Bana biraz fazla gergin geldiniz.
Herşeyi çok büyütüyorsunuz.
Alt üstü bir hafta, irite olacak şeyler var ama öyle ağlayacak boşanacak bi durumda yok.
Basit sürtüşmeler.
Ayrıca kv açtıysa komşu kızı konusunu neden eşinize dönüp şakayla karışık aynı şeyi söylüyorsunuz?
Kvye dönüp böyle şeyler hoş değil rahatsız oldum diye uyarabilirsiniz.
Veya yemek yapmadıysa yapmadı yani kendim yaparım veya yapmam herneyse.

Hala oğlunu soruyorsa o durumda dönüp ben yandım şimdi mevzu kalın giyinmekmi diye söyleyebilirsin.

Açık iletişim yerine böyle sinir iyi değil.

Böyle sinirden kendinizi yakacak kadar hırçınlık aşırı tepki.

Evlenmeden once nasildi annesi, hic mi farketmediniz bu düşkünlüğü?

Boşanmış hayatını oğluna adamış bir kadın olarak görüp geçiyordum. Psikolojisi toparlayınca düzelir diye çok üzerinde düşünmedim. Kadına sırf o benim hem sırdaşım, hem oğlum, hem kocam dediği için mi kurulmaya başladım bilmiyorum ama bundan sonra tavırları hep patolojik gibi gelmeye başladı.

Bunları hepsi yapıyor. Çoğu anadolu kadını, öyle görmüş öyle yaşamış. Yeni nesilde görünce bi garipsiyorlar, az zorlarına gidiyor. Eltine de yapmıştır aynılarını, onla baş edememiştir.

Mens dönemindeyim gergin de olabilirim

Teşekkür ederim

Evinin işini yapıyor diye kimse hizmetçi olmuyor zaten ama anlattıklarınız inanın incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler. Belli bir yaş üstündeki kaç yurdum kadını erkeğin ev işi yapmasını normal karşılıyor sanıyorsunuz? Nasıl ki sizin eşinizle ilişkiniz ikinizi ilgilendirir anneyle oğul arasındaki ilişki de öyle. Kendinizi doldurmayın. Böyle yaparak hem kendinize hem eşinizle ilişkinize zarar verirsiniz

Lafin kısası, biliyordunuz boyle olduğunu yani. Kac yasinda kadin neden degisecegini düşündünüz ki? Olabilir mi böyle bir sey? İmkanı var mi? Kim değişmiş? Insanlar değişmez ama onlari oyle kabul edip sonrasinda rahatsiz olmak da hic değişmez maalesef.

Boşan o zaman. Zaten evliliğinde senin annesi gölgesi en başından beri var, eşin de büyük ihtimal annen için endişelidir. Madem kayınvaliden için aynı endişen var boşan.

Kimse senin gibi daha kendi ailesine mesafe koyamazken, eşinin ailesine laf etmeye kalkan biriyle hayat geçirmek zorunda değil. Kadın ilk kez gelmiş, hayatını birleştirdiğin insanın hatrına bile böyle triplere girmezsin ki eşin belliki senin ailene karşı böyle saygısız değil.

Kadın seni hizmetçi görse zaten ilk kez geldiği evde yemek pişirmez. Çok saçma yerden vuruyorsun kadını.

Kayınvalideden çok bir şey beklememek lazım ya. Ben yeni doğum yaptım hastanede ağrıdan sızıdan ölüp ağlarken o bizim eve gidecekti, torununa şöyle bir bakıp gitti bana Allah'a ısmarladık bile demedi iyi misin demek hak getire. Ki benim kayınvalidem bayağı iyi bir kayınvalidedir yani düşünün iyisi bunu yapıyor. Her zaman kendi kanlarını canlarını düşünecekler buna alışmak zorundayız. Ben konunuzda çok bir olay görmedim hele kocayı boşamak ne alaka diyorum

Haklısın Teşekkür ederim yorumun için

Ne bileyim ben de yeni yeni rolüme adapte oluyorum Arada bana da rot balans ayarı gerekiyor o zamanlar gelip ayarlarımı sıfırlayıp gidiyorum. Teşekkür ederim yorumun için

boşanılcak bir durum yok en azından yakın oturmuyor nasılsa gidecek her türlü, boş ver ama şu muhabbet;

Ben de eşime dönüp seni isteyenler arasında en iyisi benmişim benimki sen misin tartışılır dedim
bana hiç samimi gelmedi laf çakıcam diye kendini ne durumlara düşürüyorsun kaynana zaten bir açık bulmayı bekliyor, yakında bu konudan da başın ağrıyacak demedi deme

Haklısınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…