Kayınvalide yüzünden koca boşanır mı?

Bu yöntemi deneyeceğim. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim orta noktada eninde sonunda buluşulur da bakalım

Yoo açık söyleyeyim bana eşinizde hata var gibi geldi.
Benzer durumda eşiniz yansa annenizle oturur yemek yer miydiniz siz mesela?
Eşiniz annesine gereken mesajları vermiyor
Ben yemezdim. Ama insanların birçoğu burda benim gibi de düşünmüyor gibi duruyor. Neyin doğru neyin değil olduğunu ayırt edemiyorum artık

Oğlu için "kocam" kelimesini kullandıysa, sizin zihninizin kirli olduğunu nasıl söyleyecek ?
Kocamı o anlamda kullanmadım diyecek. Ama bazı kerimelerin de anlamı boşalıyor böyle olunca. Şermin bilmiyorum valla kafam çuval gibi oldu

Affiniza siginarak birsey diyecegim Ay sizin lohusaligi dusunemiyorum. Simdiden bu kadar taktiysaniz hamilelik ve lohusalikta eyvah eyvah
Saka maka bir yana bence esiniz durumu biraz yonetmeli. Evinizdeki kurallari, size verilecek degeri o yonetmeli. Mesela anne esim gelsin oyle sofraya oturalim diyebilmeli.
Ilk dedigim seyi neden dedim, cunku ben hamileligimde ve lohusaligimda es ailesine cok taktim simdi dusunuyorum bosuna kendimi doldurmusum yani. Siz de simdiden kendinizi bosuna doldurmayin aman hic bosanma sebebi olabilir mi ?

umarım ben de kendimi boşa doldurmuşum evresine bir an önce gelebilirim

Ben yemezdim. Ama insanların birçoğu burda benim gibi de düşünmüyor gibi duruyor. Neyin doğru neyin değil olduğunu ayırt edemiyorum artık
Dediğim gibi işler eşte bitiyor. İlk zamanlar iki tarafta yeni durumlara alışana kadar rekabet oluyor. Herkes kendi borusu ötsün istiyor.
Burada dengeyi sağlayacak kişi eş.
Yada en azından annesine durması gereken yer söylemesi gereken de eş.
Kocam kelimesini benim kayınvalidem dese eşim ciddi anlamda ters tepki verirdi mesela.
Benim eşim üç erkek kardeş. Eşim annesini 10 günde bir arar ben hatırlatırsam. Senede iki kere on gün gideriz. Ama büyükleri daha düşkündür. Her gün arar eder. Ondan her zaman kayınvalidem de ona daha nazlanır. Daha kıskanır.
Aileler de aslında kurbanı ona göre seçiyor.
Ondan diyorum sorun eşte. Çözecek olan da o. Kocanızla açıkça konuşun

Dert arıyorsunuz her halde. Bu kadar şeyi idare edemeyecek nasıl bir egonuz var anlayamıyorum. Yani kv’yi sevmesem kocamı yetiştirmiş ona saygı duyarım. Yazdıklarınız öyle dedikodu yapmalık, çekiştirmelik belki. Ben de yaşadıklarınızı zaman zaman yaşadım, kimseye ağzımı açmadım. Olur böyle şeyler. Bu kadar abartmaya gerek yok.

Teşekkür ederim

Kocamı o anlamda kullanmadım diyecek. Ama bazı kerimelerin de anlamı boşalıyor böyle olunca. Şermin bilmiyorum valla kafam çuval gibi oldu
Bazı kelimelerin farklı anlamı, mecaz kullanımı olmaz. Bu da öyle bir kelime. Bir daha bir şeye sinirlenecekseniz bu kelimeyi kullandığında sinirlenin ve tekrar duymak istemediğinizi kesin ve sert bir dille söyleyin.

Komşu kızı muhabbetinde de dümdüz "oğlunuz evli bir adam, bu cümleyle hem oğlunuzu hem de sözde sevdiğiniz komşu kızını çok çirkin bir konuma sokuyorsunuz; bu tarz bir konuşmayı bir daha duymak istemiyorum vb" deyip geçseydiniz mutfağa.

Neden soğuk savaş veya dolaylı anlatımlarla uğraşıyorsunuz ki?

umarım ben de kendimi boşa doldurmuşum evresine bir an önce gelebilirim
Gelirsiniz gelirsiniz. Size fevri demisler ama bence degilsiniz. Disa yansitamadiginiz seyleri yaziya dokmussunuz, kavgaci birine benzemiyosunuz bence. Icinize atmayip yazarak iyi yapmissiniz bence. Herkeste herseyi cok biliyor Allahim. Ayrica k.valideler linclenmek icin vardir dermis erkek annesi

Ben de böyle bir cinsim heralde

Benim için de yeni olan durumlar. Buraya yazma amacım zaten ben yanlış düşünüyorsam düzelteyim gibi biraz da. İnsanız yanlış yapabiliriz, burası toplamaya iyi oluyor. Bunu çevremden birilerine sorsam hoş olmaz. Amacına uygun kullanmaya çalışıyorum burayı diyelim

Evet gerçekten bu tipler kılıç çıkarmadan durmuyorlar. Net net söylicen. Benimki de oğluşuna aşkım diyor o kadar irrite oluyorum ki kelimeden soğudum. Beni bir aşkım irrite ediyorken sizin kocam kelimesine bu denli höst ulan demeden durmanız vallahi Eyüp peygamber misin kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…