- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bende de çeşitli farklı hep:) Bir bardakla ömür mü geçermişbir gün mü geçermiş
yok valla olmuyor. katlanirsin ama diger cocuguna ve damadina yaptiklarini gorunce çileden çıkıyor insan. ki ben sesimi cikarmam esim dunyadaki en saygili ve saf cocuk yarismasinda birinci dahi gelebilir ama o bile çıldırdı.Fazla alıngansınız gibi geldi bana.
Yaşlılar bizim gibi ince düşünemiyor.
Siz de fazla ilgi bekliyorsunuz gibime geldi.
Sürekli beraber değilsiniz sonuçta 1 hafta katlanılabilir.
biz arife günü 2 gibi oradaydik kahvaltiyla gittik oruc degiliz dedikte iftara kadar bekledik düşünün.börek, çörek yapmasını bilemem de,yoldan gelmiş insana aç mısın diye sorulur.kayınvalideniz bu konuda haksız.
ama siz de birdahaki sefere ya yolda mola verdiğiniz bir yerde yiyin,ya da giderken kek, börek yolluk yapın,oraya gidince,çıkartın bir de çay koyun oturun yiyin.boşuna beklentiye girmeyin.
benim gelinim de oğlumdan büyük ama böyle davransam,oğlum gelmez birdaha bana.
bardak konusunda ise ben de içip içip,masaya ,sehpaya bırakanlara gıcığım. kocam ve oğlum yapar.
anladim hepsi ayni. bizimkide hergun gordugu damada kiza bir hormet bir hormet. aman damadim yesin o seviyor diye yaptim, 400 km yoldan gidiyoruz evde yemek yok. 10 gunluk yemekleri isitip isitip önümüze koyuyor. onlar bana geldiginde ben cesit cesit yapiyorum. benim annem her öğün yemek yapar cesit cesit taze taze agirlar misafirini. bu 4 yasindaki cocuga bile 10 gunluk pilavi yediriyor. butun tatilimi rezil etti. en son kocam kizdida gecenin 11 inde apar topar yola cikip eve döndük.
yok valla olmuyor. katlanirsin ama diger cocuguna ve damadina yaptiklarini gorunce çileden çıkıyor insan. ki ben sesimi cikarmam esim dunyadaki en saygili ve saf cocuk yarismasinda birinci dahi gelebilir ama o bile çıldırdı.
bende yorumunuza atladim ama konu sahibiyle yakin hossettim yaşadıklarımı
Biz de öyle yedik bir kaç günlüktü köfte patates. Bir de kahvaltıdayız dolap dolu ama pörsümüş tek tane kaysı reçelinden başka şey yok sofrada. Cidden düşünüyorum kadına kusur nu bulmaya çalışıyorum nankörlük mü ediyorum diye ama gram özenmez mi insan ya ? Üç gün kalıcaz sadece üç. Aramızda öyle gidip dolabı açıp alacak kadar samimiyet de yok zaten kadın anormal tutumlu masadaki neyine yetmiyor diyebilir kalırım dank diye.
börek, çörek yapmasını bilemem de,yoldan gelmiş insana aç mısın diye sorulur.kayınvalideniz bu konuda haksız.
ama siz de birdahaki sefere ya yolda mola verdiğiniz bir yerde yiyin,ya da giderken kek, börek yolluk yapın,oraya gidince,çıkartın bir de çay koyun oturun yiyin.boşuna beklentiye girmeyin.
benim gelinim de oğlumdan büyük ama böyle davransam,oğlum gelmez birdaha bana.
bardak konusunda ise ben de içip içip,masaya ,sehpaya bırakanlara gıcığım. kocam ve oğlum yapar.
Senin kaynana über fena chessben sana şöyle söyliyim genede gözlemim oğlan anaları, oğluyla gelini gelip kalcağı zaman dolabı onların doldurmasını bekliyor
mesela ben anneme tatlı alıp gitsem neden aldınız paranızı harcadınız ben zaten tatlı yapmıştım der
ama kaynanaya almasak neden gelirken tatlı almadınız insan eli boş mu gelir der
ben sana şöyle söyliyim genede gözlemim oğlan anaları, oğluyla gelini gelip kalcağı zaman dolabı onların doldurmasını bekliyor
mesela ben anneme tatlı alıp gitsem neden aldınız paranızı harcadınız ben zaten tatlı yapmıştım der
ama kaynanaya almasak neden gelirken tatlı almadınız insan eli boş mu gelir der
O zaman vur kirazın dibinesorma ya
Valla ben laf ederdim, ederim de zaten. Öyle her yer bardak olunca söylenirim yani.bardak konusuna bu kadara takıntılı olunuyor mu cidden
yani ben de bi içtiğim bardak ile tekrar içmem kendi bardağım olsa bile , umarım kayınvalide arkamdan laf etmiyordur
gittiğimizde tüm bardaklar aşağı iniyor
biz arife günü 2 gibi oradaydik kahvaltiyla gittik oruc degiliz dedikte iftara kadar bekledik düşünün.
Valla ben laf ederdim, ederim de zaten. Öyle her yer bardak olunca söylenirim yani.
Bizde hem annemlerde, dayımlarda hem babamlarda, halamlarda her su içmeye ayrı bardak kullanımı yoktur mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?