- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Valla ben laf ederdim, ederim de zaten. Öyle her yer bardak olunca söylenirim yani.
Bizde hem annemlerde, dayımlarda hem babamlarda, halamlarda her su içmeye ayrı bardak kullanımı yoktur mesela.
Dogru demiş.atmayin sizdeHa bi de daha gittiğimiz gün " sen tuvalet kağıtlarını tuvaletin içine atıyorsun tıkanıyor atma" dedi. Verdi kamu spotunu yaniKadın bence ufaktan gıcık bana
siyasetteki tüm karizmamız kaydı yanlız
ay bununda içinden orta yaşlı çıktı
Dogru demiş.atmayin sizde
YaşasıınHiççç yani.
Kuzum adresini yaz sana bardak yollayacağım
Yaşasın bardak kardeşliği
Sana demedim zaten ben o bardak olayını direkt.Her yerin bardak olması ayrı dünkü bardağın masada kalması ayrı ama. Biz de gün içinde çalkalayıp aynı bardakları kullanır yatarken de makineye atarız. Bir gün evelkini unuttuğumu söylemesi ne bana ne ona bir şey kazandırıyor.
Sana demedim zaten ben o bardak olayını direkt.
Tüm bardak iniyor, arkamdan laf ediyor mudur diyen üyeye cevaben dedim
ben sana şöyle söyliyim genede gözlemim oğlan anaları, oğluyla gelini gelip kalcağı zaman dolabı onların doldurmasını bekliyor
mesela ben anneme tatlı alıp gitsem neden aldınız paranızı harcadınız ben zaten tatlı yapmıştım der
ama kaynanaya almasak neden gelirken tatlı almadınız insan eli boş mu gelir der
annem bana soyler bende anneme soylerim ama bu kadina hic birsey denmiyor cunku cok alingan a desen alinir b desen ağlar. ben mukemmel degilim ama bendn mukemmel olmami bekliyor. aşırı sabirliyim. heleki oğlu da anladi sonunda.Sorun değil atlayabilirsiniz :)
Şöyle düşün diyeyim o zaman biz mükemmel miyiz?
Tabiki değiliz onlardan da bunu bekleyemeyiz.
Annen sana hiçbir şey söylemiyor mu ya da baban?
Aman vive duymasın size de alınırya, bütün oğlan analarını aynı kefeye koymasak diyorum.
ben bizimkilere bir şey almayın diye tembih ediyorum.herşeyi yaptım ,gerek yok diye.hatta bir kez abarttığımı anladım.gelinime,aman gerek yok evde var ,paranızı harcamayın dedim. o da harcamak için çalışıyoruz anne boşver dedi. o gün bu gündür,karışmam.ısrar ederse alır ama genelde almıyorlar,alıştılar artık.,almıyorlar. evde herşey var ,nasıl olsa diyorlar
ya, bütün oğlan analarını aynı kefeye koymasak diyorum.
ben bizimkilere bir şey almayın diye tembih ediyorum.herşeyi yaptım ,gerek yok diye.hatta bir kez abarttığımı anladım.gelinime,aman gerek yok evde var ,paranızı harcamayın dedim. o da harcamak için çalışıyoruz anne boşver dedi. o gün bu gündür,karışmam.ısrar ederse alır ama genelde almıyorlar,alıştılar artık.,almıyorlar. evde herşey var ,nasıl olsa diyorlar
Bak sana da alındım demek benim devreler de bozuk
Hiç de orta yaşa özgü değil bence, kendimi bildim bileli bizde "bu benim bardağım" olayı vardır. Yarım saat önce su içtiğim bardağı bırakıp niye yeni bardak alayım ki?
ya, bütün oğlan analarını aynı kefeye koymasak diyorum.
yani... doğru diyon mantıklı bi insansın
ya gelip başkası o bardaktan içtiyse ?Hiç de orta yaşa özgü değil bence, kendimi bildim bileli bizde "bu benim bardağım" olayı vardır. Yarım saat önce su içtiğim bardağı bırakıp niye yeni bardak alayım ki?
yok oruc tutmadik diye degil (seferiydik zaten) hep oyle cunku. illa aksama damadi kizi gelecek hep beraber sofraya oturulacak. evlat ayrımı o kadar barizki. ah etmiyorum Allah herkesin kalbine gore versin diyorum.bu, gelin kayınvalide ilişkisinde mi böyle,yoksa,kadının genel tutumumu bu ona bakmak lazım.sadece size karşı böyleyse art niyet aramak lazım.aksi takdirde cimriyse yapacak bir şey yok.ya da oruç tutmuyorsunuz diye, tavır mı yaptı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?