Kayınvalide ile gerilen ipler...

Seneye gitmeyi düşünmüyorum zaten. İnanılmaz sıkılıyorum yılda bir kere tatile çıkmışım burnumdan geliyor. Sizin kaynana benim kaynananın kardeşine benziyor ama onda iki gelin var. Çok tatlı dilli bir kadın ve işler sürekli iki gelinde. Gerçi kadıncağızda kemik erimesi var, romatizma var hasta da yani. Ama gelinlerine toz kondurmuyor ne güzel. Ben bizimkinden bir iyi söz duymadım daha.

Bizimki de hasta biraz canım. Sırtında sıkıntı var.allah var kesinlikle torunundan çocuğundan esirgemez. Zaten onlara yedirir icirir ne var ne yoksa.Ama işte bazen duyuyorum arkadaşlardan kv.dem bir şey yaptırmıyor. Gidiyorum ben hiç mutfaga girmiyorum diye....özeniyorum işte bazen.dedigim gibi gitseniz de azıcık politik davranın.ay kalmış yemek midemi ağrıtir, yok barbunya gaz yapar,ay şu başımı ağrıtiyor falan, buzluktaki dondurmaya buzluk kokusu sinmistir midem bulanır gibi gibi... :))))

Valla bu politikligi akli eltilerimden öğrendim.daha ne akıllar ne akıllar...... Gitmemek en iyisi ama inan seneye gidersin esin ister çünkü onun hatırına gitmek zorundasın. Gidince de bu akılları unutma tatlım. ...

Ay gitmeyin bence bir daha.
Sevmiyor demekki.
Yaş farkı çok mu ki nesini sorun etti oğlu evlenmiş işte

Ben 5yıl birlkte oturduğumdan o meydanı vermiş bulundum artık çabalasamda hııkk olmuyor

Şu kayinvalidenin hayalindeki gelin KK45:) olayi nasıl bi sacmalik anlayamıyorum yahu. Kv ye noluyor ki. Arada saygı olsun, kimse kimseye karismasin yeter. Dahası ne

Valla sizi çok iyi anlıyorum.Ayni kayınvalide tipi bende de var Ustelik kayınpeder de aynı.Surekli x şunu sever götür yesin,x hadi oğlum yoruldun sen yat.Ama bana gelince yok.Ben neyi seversem seveyim.Benim kayınvalidem de geçen arkadaş muhabbeti yaptı.Hatta eşimin erkek kardeşine o kızı kastederek yengen dedi.Ben şok oldum.Bi de eşime diyo.Sacmalama dedi o da.Kayinvalide bi de diyo ki power sen üzülme oğluma da sıkıntı yapma biz seni seçtik.Sinir etti valla beni.Ben de kusura bakmayın da ben senin oğlunu seçtim dedim.Sonucta ben niye secileyim dimi ama :) küçük şeyler gibi ama çok sinir bozuyor.Buyuk bisey olsa en azından bağırıp çağırıp sinirini boşaltır insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…