- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bence takmak istediğiniz için kulp bulmaya çalışıyorsunuz.
Kadın haklı, tuvalet tıkanıyorsa tuvalet kağıtlarını atmayın.
Bunda ne var?
Bardak konusunda biz de öyleyiz, her an ayrı bardak kullanılmaz bizde de.
Daha önce olmuş demek ki öyle bir şey ki baştan söyleme gereği duymuş.Daha girip bişey atmamıştım ki atmam da zaten. Gider gitmez söylemesi garip geldi.
Bir kaynana olaraktan kaynanan haklı kağıtlar çöpe atılır...
Hadi kaçtımmm
Daha önce olmuş demek ki öyle bir şey ki baştan söyleme gereği duymuş.
Bence kadın naparsa yapsın size batacak çünkü yer arıyorsunuz.
Daha önce tuvalet kağıtları tuvaleti tıkadıysa siz daha tuvalete girmeden söylemesi normal yani.
Kadinin davranislarinda bir gariplik goremedim, aksine sizin surat asmaniz her laf sokuyor sanisinizda altta kalmamaya calismaniz itici
ay benim kaynana umumi wc gibi duvara yazı asıyor ya, lütfen tuvalet kağıtlarını tuvalete atmayınız diye, şaka gibi yemin ediyorum
Yok artık... Dünden kalan bardak !!! Sevmiyor sevmediğini de çok belli ediyorBir örnek daha vereyim. Su aldım içiyorum "senin dünden kalan bardağın da vardı" diyor. E unutmuşum ben ne yapayım ? Onu öyle bırakmışsın, bunu böyle eksik yapmışsın. Hep alttan alta bir iğneleme. Sevemedi bu kadın beni yok
Aynen güç bizde nasılsaa
Kamera da koymasın kız dikkat et
Yok artık... Dünden kalan bardak !!! Sevmiyor sevmediğini de çok belli ediyor
Haha yani gıcık diyemem ama öküz altında buzağı arama durumu var.Deme ya shot o kadar mı gıcık gelinim ben
İşte beklediğim yorum
Kayınvalidene bayıldım. Bende diyorum nasıl bazılarının tuvaletleri bu kadar kuru kalıyor :) :)valla beklenir kendisinden
şaka değil ya gerçek
kaynananın wc den çıkmam yarım saat sürüyor kendisi su damlası hastası, her yeri kontrol ediyorum su damlası sıçarmışmı diye tek tek siliyorum, lavaboyu kenar kıyı köşe
Bende de çeşitli farklı hep:) Bir bardakla ömür mü geçermişeveeettt ya biz de evde 3 kişiyiz.
Annem babam ben.
Ama evde 4 takım bardak var.
Takıntım benim resmen.
Ama evdekiler alıştı bana pek laf etmezler.
valla beklenir kendisinden
şaka değil ya gerçek
kaynananın wc den çıkmam yarım saat sürüyor kendisi su damlası hastası, her yeri kontrol ediyorum su damlası sıçarmışmı diye tek tek siliyorum, lavaboyu kenar kıyı köşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?