- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Mangalı ertesi gün yakacaktık zaten. Dedikleriniz doğru olabilir açık arama kısmı. Ama ben annemden çok farklı gördüğümden o ilgi ve alakayı bekliyorum sanırım. Artı çok karışıyor bilmiyorum genelde iyiyizdir ama bu sefer çok sıkıldım.
Yalnız konudan çok bardak meselesi olay oldu
Herkesin bir bardak derdi varmış
ay en son olaya kadar takmazdim da benimki de bir kere eski sevgili muhabbeti acmisti,esim Bagris cagris terketmisti evi beni de toparlayip.. azicik baskin gelin su kaynanaya
Ha bi de daha gittiğimiz gün " sen tuvalet kağıtlarını tuvaletin içine atıyorsun tıkanıyor atma" dedi. Verdi kamu spotunu yaniKadın bence ufaktan gıcık bana
Ha bi de daha gittiğimiz gün " sen tuvalet kağıtlarını tuvaletin içine atıyorsun tıkanıyor atma" dedi. Verdi kamu spotunu yaniKadın bence ufaktan gıcık bana
ay benim kaynana umumi wc gibi duvara yazı asıyor ya, lütfen tuvalet kağıtlarını tuvalete atmayınız diye, şaka gibi yemin ediyorum
Bardak önemli
Bence takmak istediğiniz için kulp bulmaya çalışıyorsunuz.Ha bi de daha gittiğimiz gün " sen tuvalet kağıtlarını tuvaletin içine atıyorsun tıkanıyor atma" dedi. Verdi kamu spotunu yaniKadın bence ufaktan gıcık bana
Offf ya babamı gördüm bi an .
Bana kalmaya geldiğinde en mühim meseledir " BARDAK"
Benim burda bardağım vardı aus ...
Su getiriyorum , eee benim bardağım vardı ..
Çay koyuyorum , benim bardağım vardı ..
Sanki adet başına kira alıyorum bardaktan .
O yaş insanı böyle işte . Çokta takma .
Bardak meselesinde bir garip davranmış. Ne yani akşama kadar aynı bardağı mı kullanacak insan.. Benim dolabımda iki kişi olmamıza rağmen üç tane altılı takım bardak yanında iki tane üçlü büyük bardak takımı var... Severim bardakları:))
Offf ya babamı gördüm bi an .
Bana kalmaya geldiğinde en mühim meseledir " BARDAK"
Benim burda bardağım vardı aus ...
Su getiriyorum , eee benim bardağım vardı ..
Çay koyuyorum , benim bardağım vardı ..
Sanki adet başına kira alıyorum bardaktan .
O yaş insanı böyle işte . Çokta takma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?