- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Benim de çoğu zaman yaptığım bir hatadır bu: Karşımdakini kendim gibi zannetmek.
Ama değiller. Yaşanan yıllar öğretti.
Kayınvalideniz düşünceli değil, misafirperver değil, vs vs
Böyle kabul edip kendi kendinize güzel zaman geçirmeye çalışmalısınız. Etrafımızdaki insanların ne dediği, ne demediği, ne yaptığı, ne yapmadığı bu kadar büyütülmemeli.
Siz akşam eşinizle sahilde içmeyi mi planladınız, kv ben de geleyim mi dedi, mesela orada "anne biz eşimle içeceğiz, sen bugün gelme, yarın gelirsin" diyebilmelisiniz.
Ya da "anne sen yarın yemek yapma sakın, mangal yapacağız biz" diyebilmelisiniz.
Biraz kontrolü kendi elinize alın.
Madem siyaset bölümüne giremiyoruz ben de kaynanamı çekiştiririm
Detaylara fazla takılıyorsunuz gibime geldi...
Bir örnek daha vereyim. Su aldım içiyorum "senin dünden kalan bardağın da vardı" diyor. E unutmuşum ben ne yapayım ? Onu öyle bırakmışsın, bunu böyle eksik yapmışsın. Hep alttan alta bir iğneleme. Sevemedi bu kadın beni yok
Bir örnek daha vereyim. Su aldım içiyorum "senin dünden kalan bardağın da vardı" diyor. E unutmuşum ben ne yapayım ? Onu öyle bırakmışsın, bunu böyle eksik yapmışsın. Hep alttan alta bir iğneleme. Sevemedi bu kadın beni yok
Vivi surat yapmak yerine keşke buraya yazdığın gibi söyleseydin
Yani dondurma yemek istiyorsan yeseydin yada eşinin kahve teklifini çocuk gibi evde içeriz masraf olmasın diyeceğine hadi içelim hayatım deseydin
O an aklından geçenleri söyleseydin merak etme banlanmazdın
Offf ya babamı gördüm bi an .
Bana kalmaya geldiğinde en mühim meseledir " BARDAK"
Benim burda bardağım vardı aus ...
Su getiriyorum , eee benim bardağım vardı ..
Çay koyuyorum , benim bardağım vardı ..
Sanki adet başına kira alıyorum bardaktan .
O yaş insanı böyle işte . Çokta takma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?