Kayınvalide ile gerilen ipler...

Bardak meselesinde bir garip davranmış. Ne yani akşama kadar aynı bardağı mı kullanacak insan.. Benim dolabımda iki kişi olmamıza rağmen üç tane altılı takım bardak yanında iki tane üçlü büyük bardak takımı var... Severim bardakları:))

Mangalı ertesi gün yakacaktık zaten. Dedikleriniz doğru olabilir açık arama kısmı. Ama ben annemden çok farklı gördüğümden o ilgi ve alakayı bekliyorum sanırım. Artı çok karışıyor bilmiyorum genelde iyiyizdir ama bu sefer çok sıkıldım.

aslında o da geleneksel bi durum kız anneleri kızım evinde yuvasında mutlu olsun damat kızımı üzmesin diye içgüdüsel olarak çok özeniyor bence, oğlan analarıda geline ne hizmet etçem o bana etsin modunda
şaka bi yanada valla takılcak şeyler değil ya, senin benimkini görsem annecim der ayaklarına kapanırsın kv nin:KK48::KK48::KK48:

ay en son olaya kadar takmazdim da benimki de bir kere eski sevgili muhabbeti acmisti,esim Bagris cagris terketmisti evi beni de toparlayip.. azicik baskin gelin su kaynanaya

ay en son olaya kadar takmazdim da benimki de bir kere eski sevgili muhabbeti acmisti,esim Bagris cagris terketmisti evi beni de toparlayip.. azicik baskin gelin su kaynanaya

Valla anlamadım normal arkadaşı gibi mi kaldı aklında gerçekten anlam veremedim ama bozuldum dört sene geçmiş üstünden ne alaka yani ? Benim bir olayım olsa unutur doğumgünümü unutur kızı unutmamış.

Ha bi de daha gittiğimiz gün " sen tuvalet kağıtlarını tuvaletin içine atıyorsun tıkanıyor atma" dedi. Verdi kamu spotunu yani :KK70: Kadın bence ufaktan gıcık bana :KK43:

ay benim kaynana umumi wc gibi duvara yazı asıyor ya, lütfen tuvalet kağıtlarını tuvalete atmayınız diye, şaka gibi yemin ediyorum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ha bi de daha gittiğimiz gün " sen tuvalet kağıtlarını tuvaletin içine atıyorsun tıkanıyor atma" dedi. Verdi kamu spotunu yani :KK70: Kadın bence ufaktan gıcık bana :KK43:

Bir kaynana olaraktan kaynanan haklı kağıtlar çöpe atılır...
Hadi kaçtımmm :olamaz:

Bence takmak istediğiniz için kulp bulmaya çalışıyorsunuz.

Kadın haklı, tuvalet tıkanıyorsa tuvalet kağıtlarını atmayın.
Bunda ne var?

Bardak konusunda biz de öyleyiz, her an ayrı bardak kullanılmaz bizde de.

:KK70::KK70::KK70:

Offf ya babamı gördüm bi an .

Bana kalmaya geldiğinde en mühim meseledir " BARDAK" :rolleyes:

Benim burda bardağım vardı aus ...

Su getiriyorum , eee benim bardağım vardı ..

Çay koyuyorum , benim bardağım vardı ..

Sanki adet başına kira alıyorum bardaktan .

O yaş insanı böyle işte . Çokta takma .

Bardak meselesinde bir garip davranmış. Ne yani akşama kadar aynı bardağı mı kullanacak insan.. Benim dolabımda iki kişi olmamıza rağmen üç tane altılı takım bardak yanında iki tane üçlü büyük bardak takımı var... Severim bardakları:))
:KK5: eveeettt ya biz de evde 3 kişiyiz.
Annem babam ben.
Ama evde 4 takım bardak var.
Takıntım benim resmen.
Ama evdekiler alıştı bana pek laf etmezler.:KK22:

Offf ya babamı gördüm bi an .

Bana kalmaya geldiğinde en mühim meseledir " BARDAK" :rolleyes:

Benim burda bardağım vardı aus ...

Su getiriyorum , eee benim bardağım vardı ..

Çay koyuyorum , benim bardağım vardı ..

Sanki adet başına kira alıyorum bardaktan .

O yaş insanı böyle işte . Çokta takma .

Dokunma babacığının bardaklarına aus :KK53::KK53:

Kadinin davranislarinda bir gariplik goremedim, aksine sizin surat asmaniz her laf sokuyor sanisinizda altta kalmamaya calismaniz itici

Back
X