- 30 Kasım 2019
- 11.829
- 37.501
Kadınlar başta ağlar erkekler sonradan. Bu adam annemle yaşamazsa evlenmem kafasıyla bir ömür ağlar merak etme.Güncelleme her şeyi bitirmeme rağmen neden diye bile sormaya tenezzül etmedi arkadaşlarıyla oturuyor şuan tek başıma ağlayıp atlatmaya çalışıyorum
Başlangıçta aynı evde yaşamasanız bile o size gelip yerleşecek.konuştuk senin ailenden biri hasta olsa bakmayacak mısın diyor tek savunması bu
2 aylık nişanlıyım, nişanlımın babası vefat etmiş, kayınvalidem tek yaşıyor. Benim en büyük korkum aynı evde yaşamak çünkü kendi ailem 7 yıl boyunca babaannemle yaşadılar ve en büyük kavgaları bu yüzden çıktı nişanlıma bu konuyu açtığım her seferinde bana bağırıyor ve başka konular açıp üzerime geliyor. Aynı evde yaşamak istemiyorum kayınvalidemi sevmediğim için değil ama olmaz. asla kesin çizgim çünkü yapamam kendimi biliyorum ama ileride bunu ister mi bilmiyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun
Şunu da eklemek istiyorum meslek konuşmayı sevmem ama güzel bir kariyeri olan biriyim kliniğim ve yoga stüdyom var nişanlımla tanışmadan önce Almanya’ya taşınıyordum ayrılmayı düşündüğümü söylersem ailem tarafından tepki almaktan korkuyorum çünkü kariyerini mah
Ayrıl hayatı kendine zehir etme , sonra buralara boşanma konusu açarsın2 aylık nişanlıyım, nişanlımın babası vefat etmiş, kayınvalidem tek yaşıyor. Benim en büyük korkum aynı evde yaşamak çünkü kendi ailem 7 yıl boyunca babaannemle yaşadılar ve en büyük kavgaları bu yüzden çıktı nişanlıma bu konuyu açtığım her seferinde bana bağırıyor ve başka konular açıp üzerime geliyor. Aynı evde yaşamak istemiyorum kayınvalidemi sevmediğim için değil ama olmaz. asla kesin çizgim çünkü yapamam kendimi biliyorum ama ileride bunu ister mi bilmiyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun
Şunu da eklemek istiyorum meslek konuşmayı sevmem ama güzel bir kariyeri olan biriyim kliniğim ve yoga stüdyom var nişanlımla tanışmadan önce Almanya’ya taşınıyordum ayrılmayı düşündüğümü söylersem ailem tarafından tepki almaktan korkuyorum çünkü kariyerini mahvettin demelerini istemiyorum
İlerde çok pişman olucaksın ayrıl aynı evde asla olmaz aslaaaaaa2 aylık nişanlıyım, nişanlımın babası vefat etmiş, kayınvalidem tek yaşıyor. Benim en büyük korkum aynı evde yaşamak çünkü kendi ailem 7 yıl boyunca babaannemle yaşadılar ve en büyük kavgaları bu yüzden çıktı nişanlıma bu konuyu açtığım her seferinde bana bağırıyor ve başka konular açıp üzerime geliyor. Aynı evde yaşamak istemiyorum kayınvalidemi sevmediğim için değil ama olmaz. asla kesin çizgim çünkü yapamam kendimi biliyorum ama ileride bunu ister mi bilmiyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun
Şunu da eklemek istiyorum meslek konuşmayı sevmem ama güzel bir kariyeri olan biriyim kliniğim ve yoga stüdyom var nişanlımla tanışmadan önce Almanya’ya taşınıyordum ayrılmayı düşündüğümü söylersem ailem tarafından tepki almaktan korkuyorum çünkü kariyerini mahvettin demelerini istemiyorum
2 aylık nişanlıyım, nişanlımın babası vefat etmiş, kayınvalidem tek yaşıyor. Benim en büyük korkum aynı evde yaşamak çünkü kendi ailem 7 yıl boyunca babaannemle yaşadılar ve en büyük kavgaları bu yüzden çıktı nişanlıma bu konuyu açtığım her seferinde bana bağırıyor ve başka konular açıp üzerime geliyor. Aynı evde yaşamak istemiyorum kayınvalidemi sevmediğim için değil ama olmaz. asla kesin çizgim çünkü yapamam kendimi biliyorum ama ileride bunu ister mi bilmiyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun
Zaten evi varmış adamın ama yan daire de ona aitmiş. Yan daireye annem gelecek demiş şimdi. Konu sahibi ayrıldıgöre “evlenince hangi ilçede yaşarız? Nerden ev bakalım?
Ayrıl kariyerine kaldığın yerden devam et, evlenirsen çok pişman olursun, şimdi bağıran yarın döver2 aylık nişanlıyım, nişanlımın babası vefat etmiş, kayınvalidem tek yaşıyor. Benim en büyük korkum aynı evde yaşamak çünkü kendi ailem 7 yıl boyunca babaannemle yaşadılar ve en büyük kavgaları bu yüzden çıktı nişanlıma bu konuyu açtığım her seferinde bana bağırıyor ve başka konular açıp üzerime geliyor. Aynı evde yaşamak istemiyorum kayınvalidemi sevmediğim için değil ama olmaz. asla kesin çizgim çünkü yapamam kendimi biliyorum ama ileride bunu ister mi bilmiyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun
Teşekkürler bilgilendirme için. Hepsini okumamıştım yorumların. Ama bu durumda isabetli karar olmuş. Perşembenin gelişi çarşambadan belli derlerZaten evi varmış adamın ama yan daire de ona aitmiş. Yan daireye annem gelecek demiş şimdi. Konu sahibi ayrıldı
Şu an gururlu erkek tripleri atıyorGüncelleme her şeyi bitirmeme rağmen neden diye bile sormaya tenezzül etmedi arkadaşlarıyla oturuyor şuan tek başıma ağlayıp atlatmaya çalışıyorum
Maalesef
konuştuk senin ailenden biri hasta olsa bakmayacak mısın diyor tek savunması bu
Bu kadar vizyonlu bir kadının bu muhabbetlerde ne işi var Allah aşkına, gecekondu mahallede oturan Fatmagül misali avam konularla muhatap olmuşsun resmen, beraber oturma falan bu konuların senin hayatında olması veya konuşulması bile ne kadar yanlış bir ilişki içinde olduğunu gösteriyor, işi gücü olan bir kadının uğraştığı şeylere bak. Bırak bu adamı güzel kardeşim, anası için sana bağıran yarın öbür gün evlenince işine gelmeyince bir güzel döver seni , kaç kurtul bu heriften ...
annesiyle şuan ayrı yaşıyor zaten ama annesinin evinde asansör yok o yüzden dizlerim ağrıyor sizin yan eve geçerim dedi. ama bizim de planımız iki evi birleştirmekti ileri zamanlarda bu da demek oluyor ki aynı evde olacağız.Şimdi siz nişanlı olduğunuza göre “evlenince hangi ilçede yaşarız? Nerden ev bakalım?” Konuları hiç geçmiyor mu? Siz sorun, ben şu şu yerlerde yaşamak isterim, senin için uygunsa evler için genel bir araştırma yapacağım” deyin. Bakalım ne tepki verecek
merhabalar.2 aylık nişanlıyım, nişanlımın babası vefat etmiş, kayınvalidem tek yaşıyor. Benim en büyük korkum aynı evde yaşamak çünkü kendi ailem 7 yıl boyunca babaannemle yaşadılar ve en büyük kavgaları bu yüzden çıktı nişanlıma bu konuyu açtığım her seferinde bana bağırıyor ve başka konular açıp üzerime geliyor. Aynı evde yaşamak istemiyorum kayınvalidemi sevmediğim için değil ama olmaz. asla kesin çizgim çünkü yapamam kendimi biliyorum ama ileride bunu ister mi bilmiyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun
sız o evde aglarken tartısırken aılenız sızden haberdar olmayacak. ama sız yasayacaksınız bu hayatı. ustelık dedıgım gıbı, kucumsemek ıcın degıl ama aılesınde ozgur yasam olan, ya da belırlı yasta olan, belırlı bır egıtımde olan kısıler asla yapamaz. ve sevgı dıyorsunuz ben elımle sut ısıtır verırdım ama nefret eder hale gelıp ustune yuruyecek kadar buyuk kavgalara neden oldu kayınvalıdem. kendısınden de soguttu, esımden de . hadi kendisi neyse de, evlılık cok zor toparlanır. lutfen bunu kendınıze yapmayın2 aylık nişanlıyım, nişanlımın babası vefat etmiş, kayınvalidem tek yaşıyor. Benim en büyük korkum aynı evde yaşamak çünkü kendi ailem 7 yıl boyunca babaannemle yaşadılar ve en büyük kavgaları bu yüzden çıktı nişanlıma bu konuyu açtığım her seferinde bana bağırıyor ve başka konular açıp üzerime geliyor. Aynı evde yaşamak istemiyorum kayınvalidemi sevmediğim için değil ama olmaz. asla kesin çizgim çünkü yapamam kendimi biliyorum ama ileride bunu ister mi bilmiyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun
ayrıca şu da var, cocugunuz olunca evdekı etkısı daha cok artacak. cocugunuz alıp heryere sıze sormadan gıdecek, odanıza bıle rahatlıkla gırmeye calısacak bunu ben degıl ama arkadaslarım kuzenlerım yasadı ınanın. cocugu kendısıne gore yetıstırmeye calısıp sıze tasıyıcı anne muamelesı yapacak.annesiyle şuan ayrı yaşıyor zaten ama annesinin evinde asansör yok o yüzden dizlerim ağrıyor sizin yan eve geçerim dedi. ama bizim de planımız iki evi birleştirmekti ileri zamanlarda bu da demek oluyor ki aynı evde olacağız.
annesinden dolayı sımdıden sıze bagıran adam, ne kadar anneci kanıtı degıl mıSiz de hala koşa koşa evlenmeye mi gidiyorsunuz?