yoo ne alakasi var? neden eş annesi kotu olsun ki?şuna karar verdim her evli kadının kv ile derdi var en iyisi mükemmeli olsa bile katlanılmıyor
Hayatındaki adamın pasifliğine kılıf uydurmakta böyle olsa gerek yaKafa dağıtmak için kendimi işlere verdim o yüzden bakamadım ama geldim tekrar şuna karar verdim her evli kadının kv ile derdi var en iyisi mükemmeli olsa bile katlanılmıyor
Yok bitti tamamenEe ne demek ki bu? Ayrılmadiniz mı?
eee sorup neden gidiyorlar ki. cidden ayıp benceKonu sahibi hem bu konusunda hem de yeni konusunda ayrıldığını yazmıştı.
herkesin olduğuna katılmıyorum ben ilk evliliğimde 9-10 sene evli kaldım ve asla sorun yaşamadım. kayınpeder ile de aynı şekilde. benden küçük 3 kızkardeşi vardı onlardan biri ile de bir kez yaşadım düşünün.Kafa dağıtmak için kendimi işlere verdim o yüzden bakamadım ama geldim tekrar şuna karar verdim her evli kadının kv ile derdi var en iyisi mükemmeli olsa bile katlanılmıyor
size katılıyorum şu anki kaynanamla yaşadığım hiç bir şeyi yaşamadım. ve mevzu aynı ev ya da aynı apasrtmanda yaşamak da değil. benim kaynanam başka şehşrde olsaydı da sorun olacaktı çünkü kendisi de , eşim de dengeyi koruyamıyorlar hiç bir zaman.yoo ne alakasi var? neden eş annesi kotu olsun ki?
Sizinki gibi oglunu kocası yerine koymuş, beklentisi cok olan, onsuz yapamayan, geljnden gizli sinsi sinsi beraber oturmayi planlayan kaynanalarla problem yasiyor insanlar. benim ablamin kaynanasi mesela cicek gibi kadin, buzluga atarsınız diyip sarma vs verip duruyor:) yakin arkadaşımin kv hic usenmeden her gun çocuğu kreşten aliyor, aksam is dönüş saatinde cocuk ve opsiyonel olarak paket yaptığı yemegi ogluna veriyor. gul gibi yaşayıp gidiyorlar. bir arkasasim kaynanasiyla tatile cikti kocalar olmadan, cogu kadinin kaynanasi baska sehirden alo der durur.
sınırları koruduktan sonra sanmiyorum bir insanin sevdigi kisinin annesine durduk yere kil kapacaklarini
aaa cok sevindim "aman hepsi ayni kim kaynanasiyla anlasiyor ki" deyince "yastik degisir kader ayni kalir" diyip kotu kocayi çekenler gibi bir karar aldiniz sandim :))Yok bitti tamamen
yastık değişir kader değişmez kısmına da tam katılmıyorum.aaa cok sevindim "aman hepsi ayni kim kaynanasiyla anlasiyor ki" deyince "yastik degisir kader ayni kalir" diyip kotu kocayi çekenler gibi bir karar aldiniz sandim :))
zaten sizin hayata baktığınız yerden bakmayan, statu olarak da sizden dusuk bir adamdi. iyi olmus gormussunuz falsosunu.
"he canim, tabi canım, aynen canim" diye oyalayip evlendikten sonra emrivaki de yapabilirdi
Ya evet amaan hepsi aynı kardeş diyince insan da haah döndü yine diye düşünüyoraaa cok sevindim "aman hepsi ayni kim kaynanasiyla anlasiyor ki" deyince "yastik degisir kader ayni kalir" diyip kotu kocayi çekenler gibi bir karar aldiniz sandim :))
zaten sizin hayata baktığınız yerden bakmayan, statu olarak da sizden dusuk bir adamdi. iyi olmus gormussunuz falsosunu.
"he canim, tabi canım, aynen canim" diye oyalayip evlendikten sonra emrivaki de yapabilirdi
siz de haklısınız valla :)Ya evet amaan hepsi aynı kardeş diyince insan da haah döndü yine diye düşünüyorya da biz artık otomatiğe bağladık zaten konu acanlar barışıyor diye
Ee iyi kv ile aynı evde yaşa o zaman. Bana göre karşılıklı daireler aynı evdir. Çünkü kv sizin evden hayatta çıkmaz.Kafa dağıtmak için kendimi işlere verdim o yüzden bakamadım ama geldim tekrar şuna karar verdim her evli kadının kv ile derdi var en iyisi mükemmeli olsa bile katlanılmıyor
Emin misin? İnşallah barışmazsın.Yok bitti tamamen