- 24 Mart 2012
- 17.487
- 3.992
- 41
inanır mısın, evdeki kediye karışan, yorum yapan, sizce bırıcıgımın bırıcıgı, benım kanım kafasında olan her kaynana gibi.. aynı evin içinde üstelik. o toruna el değdirmez ya, okumuyor muyuz burda . yaşamıyor muyuz, cocugu gelip istedıklerı zaman alıp kendı evıne goturen kaynanalar. ya da sen bakamazsın dıyıp kendı bakmaya calısan.SARILARIN FILIZ arakadaşımın yazdığı her cümleye katılıyorum...
özel alanınız asla kalmayacak, çocuk doğunca da ona verdiğiniz eğitim her zaman delinecek, çünkü devamlı ordan şöyle yapsana diyen bi babaanne olacak...
çekirdek ailenizle yalnız kalmak rüya olacak, kendi annenize onsuz gitmeniz rüya olacak, şunu bile yaşadım ben, eşimle bi konuda tartışırken geriden gelip '' bence oğlum haklıııııı'' deme cüretini gösterecek...
işten yorgun gelip bir de onun gönlünü hoş etmeye çalışma çabası olacak..
olacak da olacak.........
aşırı çok örnek var yaşadığım...
SAKIN diyorum başka bir şey demiyorum....
ya eşimle benim maaşımı bile sorardı, yemek çekinden mi aldınız, bitti mi ordan, kardeşi ne kadar maaş alıyormuş, babası nereye gitmiş, vs vs herşeyi merak ederdi ya aynı evdeyken ve halen evler ayrı yaklasık bır senedır ve dahil olmaya calısır. ayrıca oyle bır acıtasyon yapıyor ki, gorumcem yan dairede. 30, senelık evli. evde cocuklar var. eşi zaten kaynamanın yegenı. kızkardesının cocugu. ustelık annesı cocukken vefat etmıs. kaynanam, oz annnesı gıbı.SARILARIN FILIZ arakadaşımın yazdığı her cümleye katılıyorum...
özel alanınız asla kalmayacak, çocuk doğunca da ona verdiğiniz eğitim her zaman delinecek, çünkü devamlı ordan şöyle yapsana diyen bi babaanne olacak...
çekirdek ailenizle yalnız kalmak rüya olacak, kendi annenize onsuz gitmeniz rüya olacak, şunu bile yaşadım ben, eşimle bi konuda tartışırken geriden gelip '' bence oğlum haklıııııı'' deme cüretini gösterecek...
SARILARIN FILIZ arakadaşımın yazdığı her cümleye katılıyorum...
evet ön hazırlığı bu kesinlikle....Ooooo nikah sonrası anayı getirecek kaç
ben anlatsam, inanın bir dizi çıkar.O kadar güzel yazmışsınız ki, resmen benim yaşadıklarımı anlatmışsınız. Ara ara vicdan yapıyorum, acaba beraber yaşasaydık, çok mu bencil davrandım diye, ama aslında bencil davrananların eş ve kv olduklarını görüyorum. Benim kv beni arkadaşlarımla bir kere bile yalnız bırakmazdı, ruh hastası kadın. Siz ne yaptınız, eşinizden mi ayrıldınız merak ettim.
o bile kötü, annem bızde yesın annem kahvaltıya gelsın bız anneme gıdelım derken resmen hayatı bırlıkte yasıyor hale gelıyorsunuz.Aynı siteden kadına 1+1 fln tutun en kötü.
Doğru, haklısın. Ne biliyim ortayı bulmak adına söyledim beno bile kötü, annem bızde yesın annem kahvaltıya gelsın bız anneme gıdelım derken resmen hayatı bırlıkte yasıyor hale gelıyorsunuz.
amin allah razı olsun sagolun. ben de hepımıze aynı dua ve dıleklerı edıyorum ınanın ve su an ıse ara verıp burda olma amacım bıle bu.Ruhum daraldı okurken Allah yardımcınız olsun
yok siz de haklısınız ama inanın tavizler tavizleri doguruyor. en bastan hayır demek gerekıyormus gec olsa da ogrenıyor ınsanDoğru, haklısın. Ne biliyim ortayı bulmak adına söyledim ben
allahım soru soruyorlar, sonra kayboluyorlar.
cıdden saygısızlık ya bu
Ayrıldığını yazmış ya.konu sahibi nerde ? biz kendi kendimize dertleşiyor gibi olduk !
allahım soru soruyorlar, sonra kayboluyorlar.
cıdden saygısızlık ya bu
nefes tüketiyorsun, yardım edebilmek için çırpınıyorsun ama tık yok bazen..
evet hoş değil...
Kafa dağıtmak için kendimi işlere verdim o yüzden bakamadım ama geldim tekrar şuna karar verdim her evli kadının kv ile derdi var en iyisi mükemmeli olsa bile katlanılmıyorallahım soru soruyorlar, sonra kayboluyorlar.
cıdden saygısızlık ya bu
Ee ne demek ki bu? Ayrılmadiniz mı?Kafa dağıtmak için kendimi işlere verdim o yüzden bakamadım ama geldim tekrar şuna karar verdim her evli kadının kv ile derdi var en iyisi mükemmeli olsa bile katlanılmıyor
Aynı evde yaşamak o sorunları artırıyor bin kat ama.Kafa dağıtmak için kendimi işlere verdim o yüzden bakamadım ama geldim tekrar şuna karar verdim her evli kadının kv ile derdi var en iyisi mükemmeli olsa bile katlanılmıyor
Yani annemle yaşarız demeye mi getiriyor?Maalesef
konuştuk senin ailenden biri hasta olsa bakmayacak mısın diyor tek savunması bu