Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalar Chocolita Chocolita 🌺🌸
Bugün 8084 adım attım. 45 dakika tempolu yürüdüm.
Regl iken genelde +1 kg fazla çıkardım.
Bugün regl iken tartıda 100 gram da olsa eksi gördüğüme sevindim diyebilirim.
Tartılmadan evvel 16:30'a kadar birşey yemedim. Tartıda artı gelmekten bu kurtardı sanırım.
2 Nisan, Salı günü Menüm:
Akşamüzeri çayla 1 dilim Ramazan pidesi,6 zeytin,2 dilim peynir,1 tatlı kaşığı bal yedim.
Akşam da 5 y.k. zeytinyağlı bezelye yedim.
Su:1,5 lt. olmuştur. Yatana kadar 2 lt. yaparım.
1000029219.jpg

⭐⚔️ Yıldız savaşlarında bu hafta ⚔️⭐

Ağır sıklette Yıkım Ekibi 💣 yıldızı delfinia delfinia
Grup alfa 🛡️ yıldızı nnurc nnurc la eşleşti ⚔️ ve kazanaannn alfa kadını nnurc nnurc oldu 🔥🔥🔥

Eki Görüntüle 3410482

Hafif siklette Sexual Chocolates 💋 yıldızı G Goklerce Supernova 🦸yıldızı Alys Alys la karşılaştı ⚔️ ve kazanaann alev ateş çikolata G Goklerce oldu 🔥🔥🔥

Eki Görüntüle 3410483

1'incilerimiz G Goklerce nnurc nnurc
Tebrik ederim süpersiniz 🎉
👑 Cezalarınız silindi 👑
👑 500 kalori ödül hakkı 👑
👑 2 gün dokunulmazlık(bildirimden muaf)👑

2'incilerimiz delfinia delfinia Alys Alys
Güzel kilolar verip grup yıldızı olduğunuz ve ligde kendinizi gösterdiğiniz için tebrik ediyorum 🎉♥️😘

👑 300 kalori ödül hakkınız var

Emegine saglik canim

G Goklerce sana layik bir rakip olamadim bu hafta 🙃 kardesime gidince biraz salmis bulundum. Tebrik ederim 👏🏽

Sağol labelim. Benim eşimde öyle. Evde hazır yemek olsun tavaya koyup ısıtıp yemez uğraşmaz bununla. Ekmeği peynire dürüp bir parça yerse yer açtır yani. Evde olma ama istediğin kadar yemeğin olsun fark etmez. Neden boyleler acaba

Aileden alısmıslık heralde ,iyi zamanlarında az az sıkıstırda en azından aklına gelsin 🤭
Benimkinin elinden gelir ama hazırlamaya erinir . Anca bi demlik çayını alır oturur 🥴
Kendi cay demleyebiliyorsa ona da bravo canım😅Kocam evlendigimizde bilmiyorduda 🤣

A Arrietty_ bağımlılık yaptı 😂 ağzımda buhar makinesi elimde telefon 🥴 bende çıkamıyorum sayfadan
Bende cok komik birsey ile sinuzitlerimi acmaya calisiyorum. Irbik resmen 🤣

Guzel beslendim bugun . Suyum az. Simdi basucuma 600ml sise aldim

Aileden alısmıslık heralde ,iyi zamanlarında az az sıkıstırda en azından aklına gelsin 🤭

Kendi cay demleyebiliyorsa ona da bravo canım😅Kocam evlendigimizde bilmiyorduda 🤣
😂 tiryaki olmasa onu da yapmaz zalımın oğlu
Bende cok komik birsey ile sinuzitlerimi acmaya calisiyorum. Irbik resmen 🤣

Guzel beslendim bugun . Suyum az. Simdi basucuma 600ml sise aldim
😂 benimki de ırbık gibi . Canım kocama da bulaşmış ağzını havaya dikmiş yatıyor
gecmis olsun ya bi an once toparlarsiniz insallah.
Benim kizlarim da hasta oldular bu yilki kadar hasta oldugumuzu hic hatirlamiyorum 😞
Size de çok geçmiş olsun 💐 bizde bu sene iyileşmedik bi türlü

X