- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
hapta kullandim uzun sure yükselme olmayinca enjeksiyona başladık daha once 3er aylık periyotlarla ilerlemistik ,simdi yine düşmüş hemşireyi bekliyorum program icin. Hangi marka kullanmıştın? receteli miydiB12 çok önemli. Ben iğne yerine hap kullanmıştım
Receteliydi. Adi benexol du galiba çok emin değilimhapta kullandim uzun sure yükselme olmayinca enjeksiyona başladık daha once 3er aylık periyotlarla ilerlemistik ,simdi yine düşmüş hemşireyi bekliyorum program icin. Hangi marka kullanmıştın? receteli miydi
Küçük tansiyon degerin sanırım düşük olan bas dönmesi yapmıyor mu? doktorla konuştuğumuzda belirli rakamlar olsada herkesin vücudunun belli bir sınırı var bizim icin asıl onemli olan kendi vücut tansiyonumuzun dengesi demisti.Çok geçmiş olsun, tansiyonun düşük mü? Benim ne zaman ölçsem düşük 10-6, 9-6 ama bir rahatsızlık hissetmiyorum. Düşük tansiyon da iyi değilmiş.
Yok ilaç başlamadilar bana. Dikkat ettim taşkınlık yaptigim zaman ya da geç yediğim zaman oluyor bu. Bir de bir şeye gerildiysem bu ufak bir şeyde olsa tansiyonum fırlıyorİlaç kullanıyor musun? Mutlaka doktora görün. Tansiyon çok önemli. Bir de her şeye olduğu gibi yürüyüş tansiyona da iyi geliyor.
Tr deyken onu kullanmıstım ,meshur markanınkini denemek aklımda enjeksiyonlardan sonraReceteliydi. Adi benexol du galiba çok emin değilim
seninkide yüksekmiş ,biraz gerilince yorgunluk olunca hemen bas agrısından hissettirmeye başlıyor kendini ,gecmis olsun sanadaNasıl rahatsızlık hissetmiyorsun kız başı dönmüyor mu? Tansiyon insanın bütün dengesini bozuyor ya. Bende de yükselir. 16 yı bulur
Sağol canım kimin tansiyonla sorunu varsa geçmiş olsun. Kolay değil gerçekten. Hemen başımın arkasına ağrı saplanır boynuma doğru iner gözlerime ateş basarseninkide yüksekmiş ,biraz gerilince yorgunluk olunca hemen bas agrısından hissettirmeye başlıyor kendini ,gecmis olsun sanada
Dikkat et canım yinede ,cok zor gerçekten saglıgın en önemlisi gecmis olsunnSağol canım kimin tansiyonla sorunu varsa geçmiş olsun. Kolay değil gerçekten. Hemen başımın arkasına ağrı saplanır boynuma doğru iner gözlerime ateş basar
Şimdi ölçtüm 10-7 çıktı. Hatta 9-5 bile oluyor. Hiç bir fark hissetmiyorum.Küçük tansiyon degerin sanırım düşük olan bas dönmesi yapmıyor mu? doktorla konuştuğumuzda belirli rakamlar olsada herkesin vücudunun belli bir sınırı var bizim icin asıl onemli olan kendi vücut tansiyonumuzun dengesi demisti.
Benimki 14/15 -11 en sık ,son fenalaştıgımda 10/7 cıkmıstı
Canım benim annem genç yaşında ablam yüzünden tansiyon hastası oldu, 40 lı yaşların başlarındaydı. Hiçbir şeyi içinde tutma, açık açık konuş. İlaç başlatmamaları iyi demek ki hayat tarzınla yenebilirsin. Ama yüksek tansiyon çok önemli lütfen dikkat et.Yok ilaç başlamadilar bana. Dikkat ettim taşkınlık yaptigim zaman ya da geç yediğim zaman oluyor bu. Bir de bir şeye gerildiysem bu ufak bir şeyde olsa tansiyonum fırlıyor
Çok teşekkür ederim canım, ben güya rahat bir insan olduğumu düşünüyordum ama her zaman öyle olmuyormuş, dışarıya karşı rahatım yok ya diyorum, yanlış ölcmustur büyümez rahatım takmıyorum diyorum ama içten içe öyle değilim demek kiÇok geçmiş olsun. İnşallah sonuçların iyi çıkar canım sıkma kendini daha cok strese girme. Her şeyin çözümü var çok şükür
Aslında ceza iyi oldu canım, akşam akşam spor yaparım birazHaftalık sonuçta +/sabit gelerek 3 gün 10.000 adım cezasına kalanlar
@Alys G Goklerce @Pandora27 @delfinia
Aylık sonuçta 70 kilo üstü arkadaşlar için beklediğimiz eksi -1.5,
70 altı kilo arkadaşlar için -1 kilo
Kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşlardan beklediğimiz eksi 800 gram
yiitee -1.20 kilo
tavsannesi -0.9 kilo
Canım B12 için solgarin B12 vitamini var çok güzel yukseltiyor, dil altinda eritiyorsun ama ücretli, istersen Dr a sorhapta kullandim uzun sure yükselme olmayinca enjeksiyona başladık daha once 3er aylık periyotlarla ilerlemistik ,simdi yine düşmüş hemşireyi bekliyorum program icin. Hangi marka kullanmıştın? receteli miydi
Günaydın