Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Adimdir atılır amma şunu anlamadım şimdi ben niye ceza aldım ki regl donemimdeyim bı de 😭 şöyle bı hesapladım 1 ayda 3.6 kg verdim sayın kaptanım noldu ki cezaya kaldık 😭
Kilo almak ya da sabit gelmek ceza sebebidir canım. Hepimizin regl zamanı farklı aynı sorunu yaşıyoruz malesef. Ama kurallar yine geçerli. 1 günün az önce tamam olmuş zaten kaldı 2

Yaaaaaa nasıl da mutluyum kiiiii :KK54:

İyi ki varsınız iyi kiiiii :KK68:

Emeğine sağlık çokocummm :KK60:
Ay sende iyi ki varsınn ne şekersin 😘🤗
Vay babayin kemigi 😐
Allah iyiliğini versin okuyunca patladım 😂😂
Ayyy çoko aşırı mutlu oldum teşekkür ederim senin benim adıma sevincini de valla burdan hissettim 🥰🥰🥰
Vallahi çok mutlu oldum baltasar ya ❤️ ikimize de sürpriz oldu 🤩

Chocolita Chocolita
Sali

Sabah
Sut ve granola

Ogle
Ofiste klasik kahvalti

Ara
Meyve tabagi

Aksam
Sebze sote, ayran, az humus

13 k adim

IMG_2367.jpeg

Haftalık sonuçta +/sabit gelerek 3 gün 10.000 adım cezasına kalanlar
Alys Alys @Goklerce Pandora27 Pandora27 @delfinia

Aylık sonuçta 70 kilo üstü arkadaşlar için beklediğimiz eksi -1.5,
70 altı kilo arkadaşlar için -1 kilo
Kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşlardan beklediğimiz eksi 800 gram
@yiitee -1.20 kilo ✅
tavsannesi tavsannesi -0.9 kilo ✅

mesajın sonunda ceza geliyor diye yüreğim pitpit okumam🫣🫣🤣🤣 simdi ceza aldım mı susup oturiyim mi kaptanım cok tırstım 😪🫣

Benim istahim azaldi sonunda, gecen hafta oyleydim aynen.

aslinda ilk 2gun iyiydim ama dun ve bugun cok aç hissediyorum ,birazda yorgunluktan sanırım toplam kalorimi gecmedim neyseki

mesajın sonunda ceza geliyor diye yüreğim pitpit okumam🫣🫣🤣🤣 simdi ceza aldım mı susup oturiyim mi kaptanım cok tırstım 😪🫣

aslinda ilk 2gun iyiydim ama dun ve bugun cok aç hissediyorum ,birazda yorgunluktan sanırım toplam kalorimi gecmedim neyseki
Yok canım almadın. Seni de kilo vermeyi yavaşlatan bir rahatsızlığın vardi gibi hatırladım ben

Son düzenleme:
Menum,
Bol cesitli birgun oldu ,
Sabah kahve
Ogle
Patlican yemegi ,2dilim ekmek
Aksam
Yarım ezogelin ,Kıymali krep sarma (bunun ismini tam bilmiyorum ),salatalık ,domates ,cay
1450cal.
1.lt su devam ediyorum
5260 adım
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20240319_213856_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20240319_213856_Samsung Health.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 11
Yok canım almadın. Seni de kilo vermeye engel bir rahatsızlığın vardi gibi hatırladım ben
aslında ilac kullanmıyorum canım ama tansiyonum sorunlu,genel olarak yasima gore standartın uzerinde aclık sonrasında düşüyor cogu insana gore normal değerler olsada genelde yüksek olduğu icin baygınlık yapıyor . Birde hala baslayamadım B12 iğnelerim var

19 Mart Salı günü menüm
Sahur; 1 kase yoğurt ve 1 küçük muz

İftar; çorba, 1 dilim ızgara et, patates püresi, 1 bardak ayran.

Kahve yanında fındıklı bir şey
Su 1 litre sanırım
10 bin adım 2. Cezamı yerine getirdim, başka yapamadım gündüz evi süpürdüm aç karnına, iftardan sonra yürüdüm.
1 cezam kaldı onu da yarın yaparım kaptanım Chocolita Chocolita olur mu?

Eklentiler

• IMG_3350.jpeg
    IMG_3350.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 10
aslında ilac kullanmıyorum canım ama tansiyonum sorunlu,genel olarak yasima gore standartın uzerinde aclık sonrasında düşüyor cogu insana gore normal değerler olsada genelde yüksek olduğu icin baygınlık yapıyor . Birde hala baslayamadım B12 iğnelerim var
Çok geçmiş olsun. B12 de çok önemli. Ben iğne yerine hap kullanmıştım

Son düzenleme:
19 Mart Salı günü menüm
Sahur; 1 kase yoğurt ve 1 küçük muz

İftar; çorba, 1 dilim ızgara et, patates püresi, 1 bardak ayran.

Kahve yanında fındıklı bir şey
Su 1 litre sanırım
10 bin adım 2. Cezamı yerine getirdim, başka yapamadım gündüz evi süpürdüm aç karnına, iftardan sonra yürüdüm.
1 cezam kaldı onu da yarın yaparım kaptanım Chocolita Chocolita olur mu?
Dün mazeretin olduğu için yarın bekliyorum canım

Çok geçmiş olsun, tansiyonun düşük mü? Benim ne zaman ölçsem düşük 10-6, 9-6 ama bir rahatsızlık hissetmiyorum. Düşük tansiyon da iyi değilmiş.

Çok geçmiş olsun, tansiyonun düşük mü? Benim ne zaman ölçsem düşük 10-6, 9-6 ama bir rahatsızlık hissetmiyorum. Düşük tansiyon da iyi değilmiş.
Nasıl rahatsızlık hissetmiyorsun kız başı dönmüyor mu? Tansiyon insanın bütün dengesini bozuyor ya. Bende de yükselir. 16 yı bulur

Nasıl rahatsızlık hissetmiyorsun kız başı dönmüyor mu? Tansiyon insanın bütün dengesini bozuyor ya. Bende de yükselir. 16 yı bulur
İlaç kullanıyor musun? Mutlaka doktora görün. Tansiyon çok önemli. Bir de her şeye olduğu gibi yürüyüş tansiyona da iyi geliyor.

X