- 9 Temmuz 2024
- 710
- 3.986
- 23
CanımsınCumartesi ezer geçeriz inşallah kaptanım boncuğum bozma moralini aşkooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanımsınCumartesi ezer geçeriz inşallah kaptanım boncuğum bozma moralini aşkooo
Ahahahaha canım istemedi kız bugünTebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünn. Sağlıklı uzun bir ömrü olsunn
Ya ben de katılmak istiyorum ama haftasonu yapabilirim sadece.
Kaptanım gece uyuyabilseydim giderdi biraz daha ama sinir olup kafaya takınca gece döndüm durdum.
Ben de bugün uyuyakalmışım. İşe geç kaldım. Tam hazırlanıp çıkıyordum tartı günü diyip tartıya koştum
Kız çok az değil mi? Korumadasın sen Senin bu menülerini diyette yemiyorum ben. Şimdi desen ki o yüzden mehter takımı gibi iki ileri bi geri gidiyorsun haklısın derim
Bağa diyene bah hele salata sebze dışında bişi yok yediğinBugünkü Menüm,
Sabah 9:30
1 kuru kayısı
20 tane beyaz leblebi
Öğle 12:00
2 tane tavuk şiş
2.5 yk yoğurtlu semizotu
Ara 16:00
2 dilim yeşil elma
15 beyaz leblebi
Akşam 17:30
1 büyük kase yeşillikli narlı çoban salata( 1 domates 1 salatalık vardı ama fazla geldi şu an mide spazmı geçiriyorum)
Su 2lt
1 kupa yeşil çay
8700 adım
LenaG
Boncuk2307
Aşko hangi ilcedesin önereceğim bir yer var özelden yaz istersen mevkiniKızlar bi de size bir şey sormak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında diyetisyen önerebilir misiniz? Varsa bildiğiniz ettiğiniz. Vücut ölçümü yapmasını bi de değerlendirmesini istiyorum. Beslenmem de yanlış bir şey var mı görmüş olurum.
Heyecanla o günler gelecek amaaBizim evin yakınına Sağlık Hayat Merkezi açılmış. Diyetisyeni de varmış. Aktivite olsun diye eltimle beraber bugün oraya gittik Kan tahlili verdim. Haftaya saliya randevu verdi ilk görüşme için. Eltimle arkadaşı diyete girmeden şunu yiyelim, bunu yiyelim diye konuşuyorlar tabi ben de sallıyorum yok şunu kesin yemeliyiz diye O sırada halihazırda diyette olan ben "tabi tabi yersin" diyor
Diyette olduğumdan eşim dahil kimsenin haberi yok. Üzerimde baskı hissetmemek için etrafimdakilere söylemedim. Etrafimdakiler ya sanki sen bı inceldin mi diyene kadar da kimseye söylemeyeceğim. Bakalım o büyük gün ne zaman
Ahahahaha şimdiden açılmış kaynanalik mooddmalummm meme manyağı tabeeee karısınada bôyle düşkün olurmu acep hahahahH kaynana perileri geldi bagaaaa sincukkk
Saolasin bacimsuu yürüyüş yapıyorum ama az az sıkılaştırmak lazım amaAfiyet olsun dicemde pek bişey yememissin. Böyle giderse kilo vermeyi surdurursun bacımsu. Bende hastalıktan iki gündür yapamadım eliptik. Halim yok. Yarın toparlarim ins. Sende yürüyüşü ihmal etme guzzum
Bozma moralini kizcemm halledersin sennBen de menümü yazayım yarın bakacağım menülere sporlara bugün moralim bozuldu iyice çarpıntım var. Yarın tam gaz devam yanınızdayım maviş boncuklarım
Kahvaltı 14.00
3 yk granola + 1 sb süt + 1 çk bal
Akşam yemeği 19.00
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk yoğurt , 4-5 sarma (pişirirken yedim)
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
Spor yok ama yapacağım
LenaG Mthn83
Afiyet şifa olsun bacım da o hiit nedir maşallah subhanallahCumleten hayırlı aksamlar
24/1 yapmıs oldum cok yogun bır gun du
5 Kasım Gun Ozetı
600 ml detoks suyu+ sekersiz kahve+1 saat 15dk hıt kardıyo
2 lavaş tavuk durum bol yesillikli +1 kupa ev ayranı
1 cennet hurması 7 8 leblebi bır parca cıkolata 1 bardak portakal suyu taze sıkılmış grıbımde bıraz
Ekstradan 12468 aktıf adım
LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri
Sen de benim canımsın kaptanım boncuğumCanımsın
Deneyeyim bi bakayım. Yarısını işte yarısını evde içersem olur gibi. Hepsini de yanımda taşımamış olurum.Aksamlari icersin. Bir de buz dolabinda 2 gun dayaniyor. (Her gun taze yapip bitirip ertesi gun de yenisi yapilsin isteniyor. Gunluk 1.5 litre icilmeli.) Hergun yapmak zor geldiği icin hic yapmamaktansa bence sicagi ile kavanozlara kapatip ihtiyac oldukca acmak da olabilir
Baby ben hala inemedim 50’ye bi yukarı bi aşağı oyun oynuyor benimle kilolar. Hayır istemiyorum da vazgeçmiyorlar yapıştılar Biraz sıkayım boğazımı vereyim artık. Evde ve şehirdışında olunca cozutuyorum ben.Ahahahaha canım istemedi kız bugün
Bağa diyene bah hele salata sebze dışında bişi yok yediğin
Aşko hangi ilcedesin önereceğim bir yer var özelden yaz istersen mevkini
Heyecanla o günler gelecek amaa
Ahahahaha şimdiden açılmış kaynanalik moodd
Kaptanım niye üzüyorsun kendini. Cts eminim çok güzel bi eksi gelir.Ben de menümü yazayım yarın bakacağım menülere sporlara bugün moralim bozuldu iyice çarpıntım var. Yarın tam gaz devam yanınızdayım maviş boncuklarım
Kahvaltı 14.00
3 yk granola + 1 sb süt + 1 çk bal
Akşam yemeği 19.00
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk yoğurt , 4-5 sarma (pişirirken yedim)
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
Spor yok ama yapacağım
LenaG Mthn83
Tşk aşkitoAfiyet olsun
Çocukların beslenmesiydi canım kendime yapmadım
Dukan krepten pizza yapıyordum tavada. Kızlar bu nasıl diyet diyorlardı
Harika afiyet olsun
Canım sağlıklı yaşam merkezleri var devletin. Onları bı araştır. Ölçüm de yapıyor diyette yazıyor
Niye üzüldün kahveye afiyet olsun
Bu cumartesi güzel bı eksi gelecek senden belli.5 Kasım Salı
Sahur yok
Omad yaptım
18.00
İki kepçe domates çorbası
6 tane kanat
Köz patlıcanlı yoğurt
Bolca salata
Bi tane tam buğday lavaş
6 tane gün kurusu
Bir tane mandalina
1 haftda 4 kilo verdiren içecekten yaptım bitmek üzere
Su 1 litre
Spor 5.000 adım
LenaG Boncuk2307 Denp
Yarın arkadaşımla döner yemeye sözleştik oruç değilim başka bir arkadaşım da Dubai çikolatası yapıp getirecek inşallah tadımlık bırakırımBu cumartesi güzel bı eksi gelecek senden belli.
Hatta kaptanlık bile olabilir
Arada olur canım, önce sağlıkKusura bakmayın canımlar bu bağırsaklar beni mahvetti karnım davul gibi şişti ödem yüzünden. Birinizi kaybetmek istemezdim ağrım çok olunca spor da yapamıyorum kaçamak yapmasam da gitmiyor üzerine ekleniyor. Bir de wc ye çıkmayı bekledim ama olmadı. Anca geldi mübarek iş işten geçtikten sonra
Sagol canım benım ınsallah ya dırenc kılom 55 57 arası 55 ı kırabilsem bır cok iyi olacaktaAfiyet şifa olsun bacım da o hiit nedir maşallah subhanallah
Hayranlıkla takipteyim seni canım çok güzel gidiyorsun tebrik ediyorum
Sifa olsun Allah kabul etsin inşallah bende baslayacagm temızlenınce5 Kasım Salı
Sahur yok
Omad yaptım
18.00
İki kepçe domates çorbası
6 tane kanat
Köz patlıcanlı yoğurt
Bolca salata
Bi tane tam buğday lavaş
6 tane gün kurusu
Bir tane mandalina
1 haftda 4 kilo verdiren içecekten yaptım bitmek üzere
Su 1 litre
Spor 5.000 adım
LenaG Boncuk2307 Denp
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünn. Sağlıklı uzun bir ömrü olsunn
Ya ben de katılmak istiyorum ama haftasonu yapabilirim sadece.
Kaptanım gece uyuyabilseydim giderdi biraz daha ama sinir olup kafaya takınca gece döndüm durdum.
Ben de bugün uyuyakalmışım. İşe geç kaldım. Tam hazırlanıp çıkıyordum tartı günü diyip tartıya koştum
Kız çok az değil mi? Korumadasın sen Senin bu menülerini diyette yemiyorum ben. Şimdi desen ki o yüzden mehter takımı gibi iki ileri bi geri gidiyorsun haklısın derim
Ya Allah’ın izniyle sen o işi yaparsın maşallahın var canım benim hem sporla destekliyorsun kas da kaybetmeden zayıflayacaksın. Bi de tartıya çok takılma aynada görmek istediğin vücuda ulaşmaya çalış biliyorsun kaslar daha ağır tartı çok baz almamak lazımSagol canım benım ınsallah ya dırenc kılom 55 57 arası 55 ı kırabilsem bır cok iyi olacakta
amin inşallah cano Allah razı olsun, daha benim çoooook var borcum üç hanelilerde birlikte de tutarız inşallahSifa olsun Allah kabul etsin inşallah bende baslayacagm temızlenınce