- 13 Mart 2019
- 12.754
- 40.879
İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girerMerhaba kızlar ben gruptan çıkıyorum bi kaç sorun var hayatımda kendimi iyi hissedince geri dönerim kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girerMerhaba kızlar ben gruptan çıkıyorum bi kaç sorun var hayatımda kendimi iyi hissedince geri dönerim kusura bakmayın
Teşekkür ederim canımAKlıma da geldi belki öğretmendir diye. Allah kolaylık versin
20 dk leslie de oluyor muydu ?
Adıma mazereti olan arkadaşların gösterebileceği kanıtlar,
20-30 dk leslie, kardiyo egzersizi
20 dk leslie de oluyor muydu ?
Gel bi boy ver
Iyiyim canim Özledim size bir selam vereyim dedim nasılsın canımMerhabalar Tenceresiz kaldim anne nasılsın, iyi misin? Hep uğra buraya, emi?
Sağolasın canım, iyiyim.Iyiyim canim Özledim size bir selam vereyim dedim nasılsın canım
Boyu vereyim onda sıkıntı yok da kiloyu ne sen sor ne ben söyleyeyim
ohbb Ve cimbomlukiz aynı hafta 2. Diyet dışı cezası 10.000 adımdır. Ya da bunun yerine x2 egzersiz yani 40 dk egzersiz yapabilirsiniz.
Geçmiş olsun labelcimCanım günaydın, dün çok erken uyudum hastayım yine bugün de oğlumun öğretmeni ile görüşmek için okula gittim sabah.
Dünkü menüm;
Kahvaltı; yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 1 dilim ekmek, çay
Kahve
1 mandalina
Akşam; tavuk, salata, 2 dilim ekmek
Zencefil çayı
Sen iyi ol da canım hiç sorun değil inşallah her şey yoluna girerMerhaba kızlar ben gruptan çıkıyorum bi kaç sorun var hayatımda kendimi iyi hissedince geri dönerim kusura bakmayın
Afiyet olsun canım yarın 6.000 adım veya 20 dk egzersiz beklıyorum
iyidir minikom sende iyiymişsin şükür. Keşke aramızda olsanIyiyim canim Özledim size bir selam vereyim dedim nasılsın canım