Kilo almak ya da sabit gelmek ceza sebebidir canım. Hepimizin regl zamanı farklı aynı sorunu yaşıyoruz malesef. Ama kurallar yine geçerli. 1 günün az önce tamam olmuş zaten kaldı 2Adimdir atılır amma şunu anlamadım şimdi ben niye ceza aldım ki regl donemimdeyim bı deşöyle bı hesapladım 1 ayda 3.6 kg verdim sayın kaptanım noldu ki cezaya kaldık
Kız regl olmasam belki gelmeyecektir şansıma gel ya tühHaftalık sonuçta sabit yada artı gelenler cezalı. Geçen hafta ben de aldım ceza.
Canımız saolsun napalim regl sonuna 1 kg veririm minnoş minnoş gezerimKilo almak ya da sabit gelmek ceza sebebidir canım. Hepimizin regl zamanı farklı aynı sorunu yaşıyoruz malesef. Ama kurallar yine geçerli. 1 günün az önce tamam olmuş zaten kaldı 2
Bugun neler neler gecti aklımdanregl gardasim hosgeldin
ne yesek acaba kutlamak icin
Ay sende iyi ki varsınn ne şekersinYaaaaaa nasıl da mutluyum kiiiii
İyi ki varsınız iyi kiiiii
Emeğine sağlık çokocummm
Allah iyiliğini versin okuyunca patladımVay babayin kemigi
Vallahi çok mutlu oldum baltasar yaAyyy çoko aşırı mutlu oldum teşekkür ederim senin benim adıma sevincini de valla burdan hissettim
Sen halledersin canım. Regl haftası hepimizi bir üzüyorCanımız saolsun napalim regl sonuna 1 kg veririm minnoş minnoş gezerim
Haftalık sonuçta +/sabit gelerek 3 gün 10.000 adım cezasına kalanlar
Alys @Goklerce Pandora27 @delfinia
Aylık sonuçta 70 kilo üstü arkadaşlar için beklediğimiz eksi -1.5,
70 altı kilo arkadaşlar için -1 kilo
Kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşlardan beklediğimiz eksi 800 gram
@yiitee -1.20 kilo
tavsannesi -0.9 kilo
Benim istahim azaldi sonunda, gecen hafta oyleydim aynen.
Benim istahim azaldi sonunda, gecen hafta oyleydim aynen.
Yok canım almadın. Seni de kilo vermeyi yavaşlatan bir rahatsızlığın vardi gibi hatırladım benmesajın sonunda ceza geliyor diye yüreğim pitpit okumamsimdi ceza aldım mı susup oturiyim mi kaptanım cok tırstım
aslinda ilk 2gun iyiydim ama dun ve bugun cok aç hissediyorum ,birazda yorgunluktan sanırım toplam kalorimi gecmedim neyseki
İnşallahSen halledersin canım. Regl haftası hepimizi bir üzüyor
aslında ilac kullanmıyorum canım ama tansiyonum sorunlu,genel olarak yasima gore standartın uzerinde aclık sonrasında düşüyor cogu insana gore normal değerler olsada genelde yüksek olduğu icin baygınlık yapıyor . Birde hala baslayamadım B12 iğnelerim varYok canım almadın. Seni de kilo vermeye engel bir rahatsızlığın vardi gibi hatırladım ben
Çok geçmiş olsun. B12 de çok önemli. Ben iğne yerine hap kullanmıştımaslında ilac kullanmıyorum canım ama tansiyonum sorunlu,genel olarak yasima gore standartın uzerinde aclık sonrasında düşüyor cogu insana gore normal değerler olsada genelde yüksek olduğu icin baygınlık yapıyor . Birde hala baslayamadım B12 iğnelerim var
Dün mazeretin olduğu için yarın bekliyorum canım19 Mart Salı günü menüm
Sahur; 1 kase yoğurt ve 1 küçük muz
İftar; çorba, 1 dilim ızgara et, patates püresi, 1 bardak ayran.
Kahve yanında fındıklı bir şey
Su 1 litre sanırım
10 bin adım 2. Cezamı yerine getirdim, başka yapamadım gündüz evi süpürdüm aç karnına, iftardan sonra yürüdüm.
1 cezam kaldı onu da yarın yaparım kaptanımChocolita olur mu?
Çok geçmiş olsun, tansiyonun düşük mü? Benim ne zaman ölçsem düşük 10-6, 9-6 ama bir rahatsızlık hissetmiyorum. Düşük tansiyon da iyi değilmiş.aslında ilac kullanmıyorum canım ama tansiyonum sorunlu,genel olarak yasima gore standartın uzerinde aclık sonrasında düşüyor cogu insana gore normal değerler olsada genelde yüksek olduğu icin baygınlık yapıyor . Birde hala baslayamadım B12 iğnelerim var
Nasıl rahatsızlık hissetmiyorsun kız başı dönmüyor mu? Tansiyon insanın bütün dengesini bozuyor ya. Bende de yükselir. 16 yı bulurÇok geçmiş olsun, tansiyonun düşük mü? Benim ne zaman ölçsem düşük 10-6, 9-6 ama bir rahatsızlık hissetmiyorum. Düşük tansiyon da iyi değilmiş.
İlaç kullanıyor musun? Mutlaka doktora görün. Tansiyon çok önemli. Bir de her şeye olduğu gibi yürüyüş tansiyona da iyi geliyor.Nasıl rahatsızlık hissetmiyorsun kız başı dönmüyor mu? Tansiyon insanın bütün dengesini bozuyor ya. Bende de yükselir. 16 yı bulur