Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Şimdi ölçtüm 10-7 çıktı. Hatta 9-5 bile oluyor. Hiç bir fark hissetmiyorum.
Iyi masallah canım ,rahatsızlık hissetmemeden daha iyi sen yinede aralarda kontrollu ol.
Çok teşekkür ederim canım, ben güya rahat bir insan olduğumu düşünüyordum ama her zaman öyle olmuyormuş, dışarıya karşı rahatım yok ya diyorum, yanlış ölcmustur büyümez rahatım takmıyorum diyorum ama içten içe öyle değilim demek ki

Aslında ceza iyi oldu canım, akşam akşam spor yaparım biraz ❤️

Canım B12 için solgarin B12 vitamini var çok güzel yukseltiyor, dil altinda eritiyorsun ama ücretli, istersen Dr a sor

Evet aklımdan gecende oydu marka diye yazmadım ,en kısa zamanda deniycem teşekkür ederim umarım faydası olur

Günaydın
Canım benim emeğine saglik.
Dün erkenden uyumuşum 😐
Neler yaptım.
Uzun süre tek öğün beslendim.
Meyveyi hiç eksik etmedim bunun yanında b12 ve d vitaminlerimi de aldım.
Eğer 2 öğün besleneceksen kahvaltımı saat birden önce yapmadım Böylelikle akşam az yemiş oldum.
Şekerin tadını unuttum artık şekerli hiçbir şey yemedim ve içmedim Ekim ayından beridir
4 aydır reformer'a gidiyorum
2 haftadır da mat pilatese başladım.
Yani bol hareket.
En önemlisi takıntı olarak düşünmedim.
Ben yaparım dedim ve başladım.
Sabahları limonlu yeşil çayımı içip haydi birtanem başlıyoruz dedim kendime.
Masallah arkadaşıma ❤️ tekrar iradene sağlık 😘

Canım benim annem genç yaşında ablam yüzünden tansiyon hastası oldu, 40 lı yaşların başlarındaydı. Hiçbir şeyi içinde tutma, açık açık konuş. İlaç başlatmamaları iyi demek ki hayat tarzınla yenebilirsin. Ama yüksek tansiyon çok önemli lütfen dikkat et.
Bir de kilo vermek almak çok önemli değil, akşam belli bir saatten sonra asla hamur işi yeme yatmadan önce en az 3-4 saat önce. 12 gibi yatıyorsan 9’dan sonra. Damar tıkanıklığı, kolestrol, tansiyon, şeker bütün hastalıkların nedeni.
Teşekkür ederim labelim daha dikkat etmeye çalışıyorum ❤️

Saclarim sekil onumden cekil 🤪

Uzun zamandir saclarimin beyazlamasina izin veriyordum, fotolarda belli olmuyordu pek. Ama artik her sekilde belli oluyor. Paylasayim 🤗

Sekillendirilmemis halidir, korkmayon 🤪😀

IMG_2372.jpeg IMG_2373.jpeg

19 mart menüm

Sahur
Peynirli yumurta
2 zeytin
Krem peynir
Beyaz peynir
Çeri Domates

İftar
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık makarna
2 kaşık karnabahar
Salata
1 kaşık yoğurt

Ödülüm olduğunu görünce çok sevindim
Çünkü bu akşam arkadaşlarımla diyet dışı yedim ve bu ödül hakkımı kullanmış oldum 🫠

asliogretmen asliogretmen çok tebrik ederim maşallah tam ucu ucuna gidiyoruz Ayni kilodayiz gramla oynuyor
İnşallah haftaya 76 görmek nasip olsun amin 🤲🏻

Chocolita Chocolita
Amin canım, inşallah görürüz 76’ları 💕

X