- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi masallah canım ,rahatsızlık hissetmemeden daha iyi sen yinede aralarda kontrollu ol.Şimdi ölçtüm 10-7 çıktı. Hatta 9-5 bile oluyor. Hiç bir fark hissetmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım, ben güya rahat bir insan olduğumu düşünüyordum ama her zaman öyle olmuyormuş, dışarıya karşı rahatım yok ya diyorum, yanlış ölcmustur büyümez rahatım takmıyorum diyorum ama içten içe öyle değilim demek ki
Aslında ceza iyi oldu canım, akşam akşam spor yaparım biraz
Canım B12 için solgarin B12 vitamini var çok güzel yukseltiyor, dil altinda eritiyorsun ama ücretli, istersen Dr a sor
Masallah arkadaşıma tekrar iradene sağlıkGünaydın
Canım benim emeğine saglik.
Dün erkenden uyumuşum
Neler yaptım.
Uzun süre tek öğün beslendim.
Meyveyi hiç eksik etmedim bunun yanında b12 ve d vitaminlerimi de aldım.
Eğer 2 öğün besleneceksen kahvaltımı saat birden önce yapmadım Böylelikle akşam az yemiş oldum.
Şekerin tadını unuttum artık şekerli hiçbir şey yemedim ve içmedim Ekim ayından beridir
4 aydır reformer'a gidiyorum
2 haftadır da mat pilatese başladım.
Yani bol hareket.
En önemlisi takıntı olarak düşünmedim.
Ben yaparım dedim ve başladım.
Sabahları limonlu yeşil çayımı içip haydi birtanem başlıyoruz dedim kendime.
Teşekkür ederim labelim daha dikkat etmeye çalışıyorumCanım benim annem genç yaşında ablam yüzünden tansiyon hastası oldu, 40 lı yaşların başlarındaydı. Hiçbir şeyi içinde tutma, açık açık konuş. İlaç başlatmamaları iyi demek ki hayat tarzınla yenebilirsin. Ama yüksek tansiyon çok önemli lütfen dikkat et.
Bir de kilo vermek almak çok önemli değil, akşam belli bir saatten sonra asla hamur işi yeme yatmadan önce en az 3-4 saat önce. 12 gibi yatıyorsan 9’dan sonra. Damar tıkanıklığı, kolestrol, tansiyon, şeker bütün hastalıkların nedeni.
İşyerimdeyim canım. Öğlearasında damla sakızlı kahve yaptım, 1 kare ile içtim. Hoşuma gitti. Yeşil çay içiyorum şimdi.Hello kizceler,
Nabansiniz?
İşyerimdeyim canım. Öğlearasında damla sakızlı kahve yaptım, 1 kare ile içtim. Hoşuma gitti. Yeşil çay içiyorum şimdi.
Sen nasılsın, iyi misin?
SüperIyiyim, bugun bos gunum, çalışmıyorum ama en yogun gunum
Sabah sporumu yaptim, simdi birazcik keyif sonra sipalarla kosturmaca
Selam canım bugün yuvalama yaptım tek başıma zorladı ama bitti şükür boş günümü doldurdumHello kizceler,
Nabansiniz?
Leslie yi bıraktımKızlar Selamlar nasılsınız
Tamda bu saatlerde çok halsiz oluyirim
Bugün leslie yapmak istiyorum az sa olsa
Yapan varmi lelsie
Amin canım, inşallah görürüz 76’ları19 mart menüm
Sahur
Peynirli yumurta
2 zeytin
Krem peynir
Beyaz peynir
Çeri Domates
İftar
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık makarna
2 kaşık karnabahar
Salata
1 kaşık yoğurt
Ödülüm olduğunu görünce çok sevindim
Çünkü bu akşam arkadaşlarımla diyet dışı yedim ve bu ödül hakkımı kullanmış oldum
asliogretmen çok tebrik ederim maşallah tam ucu ucuna gidiyoruz Ayni kilodayiz gramla oynuyor
İnşallah haftaya 76 görmek nasip olsun amin
Chocolita
Kız niyeeeLeslie yi bıraktım
İnşallah AllahimmAmin canım, inşallah görürüz 76’ları
Kara bi çocuk var o daha eğlenceliKız niyeee
Anaa bana da atar mısın linkiniKara bi çocuk var o daha eğlenceli
Hemen bulup atayımAnaa bana da atar mısın linkini