- 16 Aralık 2019
- 20.173
- 80.202
- 31
Ellerine sağlık çokomİlk sayfa düzenlemesini bu gece halledip yeni grup yıldızlarını da duyurmuş olurum
Kazananları tebrik ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık çokomİlk sayfa düzenlemesini bu gece halledip yeni grup yıldızlarını da duyurmuş olurum
Yaaaaaa nasıl da mutluyum kiiiiiEveet bu hafta yıldız savaşlarında ağır siklette Yıkım Ekibi nden asliogretmen Grup Alfa dan @Gonulmeyvesi yle karşı karşıya geldi ve kazanaaaan asliogretmen oldu
Eki Görüntüle 3403660
Hafif sıklette Sexual Chocolates
yıldızı A Arrietty_
Süpernova Istenmeyentuyy le karşılaştı ve kazanaaan 2. Kez mezun verdigimiz Istenmeyentuyy oldu
Canım Istenmeyentuyy daha önce istikrarli bir şekilde 15 kg vererek 59 kiloyla hedefine ulaşıp mezun olmuştu sonrasında 4 kilo alarak geri döndü ve bu sefer hedef kilosundan da fazlasını vererek 57.40 la bugün 2. Kez aramızdan mezun oldu
böylece istediği zaman istediğini nasıl alabildiğini de tekrar göstermis oldu Hepimiz için çok guzel bir örnek olduğunu düşünüyorum. Belki bize tavsiyeler verirsin. Söz sende nickine yandığım
Eki Görüntüle 3403663
1'incilerimiz asliogretmen Istenmeyentuyy
2 gün geçerli bildirimden muaf ve dokunulmazsiniz
500 kalori ödül
Varsa cezalariniz silindi
2'incilerimiz @Gonulmeyvesi A Arrietty_
300 kalori ödül hakkınız var
Bu hafta çok güzel kilo verdiniz Hepinizi tebrik ederim
Eline saglik chocomEveet bu hafta yıldız savaşlarında ağır siklette Yıkım Ekibi nden asliogretmen Grup Alfa dan @Gonulmeyvesi yle karşı karşıya geldi ve kazanaaaan asliogretmen oldu
Eki Görüntüle 3403660
yıldızı A Arrietty_
Süpernova Istenmeyentuyy le karşılaştı ve kazanaaan 2. Kez mezun verdigimiz Istenmeyentuyy eski nickiyle Sulukuleli oldu
Canım Istenmeyentuyy daha önce istikrarli bir şekilde 15 kg vererek 59 kiloyla hedefine ulaşıp mezun olmuştu sonrasında 4 kilo alarak geri döndü ve bu sefer hedef kilosundan da fazlasını vererek 57.40 la bugün 2. Kez aramızdan mezun oldu
böylece istediği zaman istediğini nasıl alabildiğini de tekrar gösterdi -17 Hepimiz için çok guzel bir örnek olduğunu düşünüyorum. Belki bize tavsiyeler verirsin. Söz sende nickine yandığım
Eki Görüntüle 3403663
500 kalori ödül
Tebrikler kızlarEveet bu hafta yıldız savaşlarında ağır siklette Yıkım Ekibi nden asliogretmen Grup Alfa dan @Gonulmeyvesi yle karşı karşıya geldi ve kazanaaaan asliogretmen oldu
Eki Görüntüle 3403660
yıldızı A Arrietty_
Süpernova Istenmeyentuyy le karşılaştı ve kazanaaan 2. Kez mezun verdigimiz Istenmeyentuyy eski nickiyle Sulukuleli oldu
böylece istediği zaman istediğini nasıl alabildiğini de tekrar gösterdi -17 Hepimiz için çok guzel bir örnek olduğunu düşünüyorum. Belki bize tavsiyeler verirsin. Söz sende nickine yandığım
Eki Görüntüle 3403663
500 kalori ödül
Vay babayin kemigiYaaaaaa nasıl da mutluyum kiiiii
İyi ki varsınız iyi kiiiii
Emeğine sağlık çokocummm
Tebrikler asliogretmenEveet bu hafta yıldız savaşlarında ağır siklette Yıkım Ekibi nden asliogretmen Grup Alfa dan @Gonulmeyvesi yle karşı karşıya geldi ve kazanaaaan asliogretmen oldu
Eki Görüntüle 3403660
yıldızı A Arrietty_
Eki Görüntüle 3403663
500 kalori ödül
Adimdir atılır amma şunu anlamadım şimdi ben niye ceza aldım ki regl donemimdeyim bı de şöyle bı hesapladım 1 ayda 3.6 kg verdim sayın kaptanım noldu ki cezaya kaldıkHaftalık sonuçta +/sabit gelerek 3 gün 10.000 adım cezasına kalanlar
Alys G Goklerce Pandora27 delfinia
Aylık sonuçta 70 kilo üstü arkadaşlar için beklediğimiz eksi -1.5,
70 altı kilo arkadaşlar için -1 kilo
Kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşlardan beklediğimiz eksi 800 gram
yiitee -1.20 kilo
tavsannesi -0.9 kilo
Ayyy çoko aşırı mutlu oldum teşekkür ederim senin benim adıma sevincini de valla burdan hissettim
Haftalık sonuçta sabit yada artı gelenler cezalı. Geçen hafta ben de aldım ceza.Adimdir atılır amma şunu anlamadım şimdi ben niye ceza aldım ki regl donemimdeyim bı de şöyle bı hesapladım 1 ayda 3.6 kg verdim sayın kaptanım noldu ki cezaya kaldık