Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

B12 çok önemli. Ben iğne yerine hap kullanmıştım
hapta kullandim uzun sure yükselme olmayinca enjeksiyona başladık daha once 3er aylık periyotlarla ilerlemistik ,simdi yine düşmüş hemşireyi bekliyorum program icin. Hangi marka kullanmıştın? receteli miydi

Çok geçmiş olsun, tansiyonun düşük mü? Benim ne zaman ölçsem düşük 10-6, 9-6 ama bir rahatsızlık hissetmiyorum. Düşük tansiyon da iyi değilmiş.
Küçük tansiyon degerin sanırım düşük olan bas dönmesi yapmıyor mu? doktorla konuştuğumuzda belirli rakamlar olsada herkesin vücudunun belli bir sınırı var bizim icin asıl onemli olan kendi vücut tansiyonumuzun dengesi demisti.
Benimki 14/15 -11 en sık ,son fenalaştıgımda 10/7 cıkmıstı

İlaç kullanıyor musun? Mutlaka doktora görün. Tansiyon çok önemli. Bir de her şeye olduğu gibi yürüyüş tansiyona da iyi geliyor.
Yok ilaç başlamadilar bana. Dikkat ettim taşkınlık yaptigim zaman ya da geç yediğim zaman oluyor bu. Bir de bir şeye gerildiysem bu ufak bir şeyde olsa tansiyonum fırlıyor

Nasıl rahatsızlık hissetmiyorsun kız başı dönmüyor mu? Tansiyon insanın bütün dengesini bozuyor ya. Bende de yükselir. 16 yı bulur
seninkide yüksekmiş ,biraz gerilince yorgunluk olunca hemen bas agrısından hissettirmeye başlıyor kendini ,gecmis olsun sanada😪

19 mart
Sahur 1b.süt,1h.yumurta
Akşam 1tb ıspanak yemeği, 1d.ekmek, 3hurma
Su 1.5lt
Spor - 3094 adım
A Arrietty_ Chocolita Chocolita
Screenshot_20240319_235751.jpg

seninkide yüksekmiş ,biraz gerilince yorgunluk olunca hemen bas agrısından hissettirmeye başlıyor kendini ,gecmis olsun sanada😪
Sağol canım kimin tansiyonla sorunu varsa geçmiş olsun. Kolay değil gerçekten. Hemen başımın arkasına ağrı saplanır boynuma doğru iner gözlerime ateş basar

Küçük tansiyon degerin sanırım düşük olan bas dönmesi yapmıyor mu? doktorla konuştuğumuzda belirli rakamlar olsada herkesin vücudunun belli bir sınırı var bizim icin asıl onemli olan kendi vücut tansiyonumuzun dengesi demisti.
Benimki 14/15 -11 en sık ,son fenalaştıgımda 10/7 cıkmıstı
Şimdi ölçtüm 10-7 çıktı. Hatta 9-5 bile oluyor. Hiç bir fark hissetmiyorum.

Yok ilaç başlamadilar bana. Dikkat ettim taşkınlık yaptigim zaman ya da geç yediğim zaman oluyor bu. Bir de bir şeye gerildiysem bu ufak bir şeyde olsa tansiyonum fırlıyor
Canım benim annem genç yaşında ablam yüzünden tansiyon hastası oldu, 40 lı yaşların başlarındaydı. Hiçbir şeyi içinde tutma, açık açık konuş. İlaç başlatmamaları iyi demek ki hayat tarzınla yenebilirsin. Ama yüksek tansiyon çok önemli lütfen dikkat et.
Bir de kilo vermek almak çok önemli değil, akşam belli bir saatten sonra asla hamur işi yeme yatmadan önce en az 3-4 saat önce. 12 gibi yatıyorsan 9’dan sonra. Damar tıkanıklığı, kolestrol, tansiyon, şeker bütün hastalıkların nedeni.

Çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçların iyi çıkar canım sıkma kendini daha cok strese girme. Her şeyin çözümü var çok şükür
Çok teşekkür ederim canım, ben güya rahat bir insan olduğumu düşünüyordum ama her zaman öyle olmuyormuş, dışarıya karşı rahatım yok ya diyorum, yanlış ölcmustur büyümez rahatım takmıyorum diyorum ama içten içe öyle değilim demek ki
Haftalık sonuçta +/sabit gelerek 3 gün 10.000 adım cezasına kalanlar
@Alys G Goklerce @Pandora27 @delfinia

Aylık sonuçta 70 kilo üstü arkadaşlar için beklediğimiz eksi -1.5,
70 altı kilo arkadaşlar için -1 kilo
Kilo vermeye engel rahatsızlığı olan arkadaşlardan beklediğimiz eksi 800 gram
yiitee yiitee -1.20 kilo ✅
tavsannesi tavsannesi -0.9 kilo ✅
Aslında ceza iyi oldu canım, akşam akşam spor yaparım biraz ❤️
hapta kullandim uzun sure yükselme olmayinca enjeksiyona başladık daha once 3er aylık periyotlarla ilerlemistik ,simdi yine düşmüş hemşireyi bekliyorum program icin. Hangi marka kullanmıştın? receteli miydi
Canım B12 için solgarin B12 vitamini var çok güzel yukseltiyor, dil altinda eritiyorsun ama ücretli, istersen Dr a sor

19 mart menüm

Sahur
Peynirli yumurta
2 zeytin
Krem peynir
Beyaz peynir
Çeri Domates

İftar
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık makarna
2 kaşık karnabahar
Salata
1 kaşık yoğurt

Ödülüm olduğunu görünce çok sevindim
Çünkü bu akşam arkadaşlarımla diyet dışı yedim ve bu ödül hakkımı kullanmış oldum 🫠

asliogretmen asliogretmen çok tebrik ederim maşallah tam ucu ucuna gidiyoruz Ayni kilodayiz gramla oynuyor
İnşallah haftaya 76 görmek nasip olsun amin 🤲🏻

Chocolita Chocolita

Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy artık şekerli şeyler istemiyormus biliyor musun
Kız gelsene şurayaa
Günaydın
Canım benim emeğine saglik.
Dün erkenden uyumuşum 😐
Neler yaptım.
Uzun süre tek öğün beslendim.
Meyveyi hiç eksik etmedim bunun yanında b12 ve d vitaminlerimi de aldım.
Eğer 2 öğün besleneceksen kahvaltımı saat birden önce yapmadım Böylelikle akşam az yemiş oldum.
Şekerin tadını unuttum artık şekerli hiçbir şey yemedim ve içmedim Ekim ayından beridir
4 aydır reformer'a gidiyorum
2 haftadır da mat pilatese başladım.
Yani bol hareket.
En önemlisi takıntı olarak düşünmedim.
Ben yaparım dedim ve başladım.
Sabahları limonlu yeşil çayımı içip haydi birtanem başlıyoruz dedim kendime.

X