- 13 Mart 2019
- 12.771
- 40.969
Ya unide bir arkadasm baya incelmistiBen kullanmıştım canım. Memnun kaldığım tek yanı kışın soğukta yürüyüş yaptığımda üşütmemekti. Sadece o amaçla kullandım. Yoksa kanıtlanmış bir yağ yakma faydası yok. Aksine çok terlettigi için susatir. Tartiya yansiyan da yine su kaybıdır.
Bende 2. Ayda kasintiya kızarıklığa sebep oldu. Ter sürekli vücutla temas halinde. Cildiyeye gidip kullanmayı da bırakmıştım
Ben kullandım canım. Eğer terleyen bir insansan gerek yok bence, terletiyor insanı. Mesela ben iki saat spor yapsam kup kuruyum, yazın bile çok terlemem. Gerçi şimdi kullanmıyorum S beden almışım şimdi gelir mi bilmiyorumYa unide bir arkadasm baya incelmisti
, ondan aklıma geldi
canım çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Kızlar annem hasta bende kalıyor. Yarın güncellemelerim geçe kalabilir haberiniz olsun. Yarın Grup yıldızları tartıları özelden atsın. 1 e kadar onları ilan ederim
İşte sorun o hiç terlemiyorumBen kullandım canım. Eğer terleyen bir insansan gerek yok bence, terletiyor insanı. Mesela ben iki saat spor yapsam kup kuruyum, yazın bile çok terlemem. Gerçi şimdi kullanmıyorum S beden almışım şimdi gelir mi bilmiyorum
Diyete borçludur canım. Psikolojik olarak o kıyafete yoruyordur diye düşünüyorum. Ben bunu çok sordum çünkü. Bir spor salonuna başlayacaktım, bu sauna şeysini alıp onunla başlamak istiyorum dedim. Hiçbir katkısı yok dediler. Kardiyo yaparak kalp atış hızıyla yanan yağ ayrı sıcaktan terlemek ayrı. Bana mantıklı geldiYa unide bir arkadasm baya incelmisti
, ondan aklıma geldi
Oh yağlar eriyip gitsin şifa olsun canım ayağına sağlık
Çok sağol aslicim@chocc
canım çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Annen nasıl oldu çokomKızlar dün sahur yaptım çok rahatsız oldum. Akşam ki yemeklerden sahurda da yedim. İftarı çok yememistim zaten. Üstüne yatınca carpintim başladi. Şişkinlik ayrıca var. Bana yaramıyor ya ben biliyorum. Yine su içip yaticam yarın. Ya da yoğurt
Annem bir iyi bir kötü. Bir anı bir anını tutmuyor. İyi olacak insallahAnnen nasıl oldu çokom
Geçmiş olsun. İnş. İyi olurAnnem bir iyi bir kötü. Bir anı bir anını tutmuyor. İyi olacak insallah
İnşallah çokomAnnem bir iyi bir kötü. Bir anı bir anını tutmuyor. İyi olacak insallah