Diyet dışı konusunda kalori hesabını bırakıp tadımlık yedim veya yarısını yedim diyebiliriz. Çünkü misafirlikteyiz ikram edilen her şey den azar azar yesek 100 ü katlar zaten. Yarım poça yarım tatlı desen gittin. Seçenek de yok. O yüzden o gibi durumlarda esneklik olabilir. Ama dediğim gibi "yarım"
Diyet dışı cezası, O gün hiç diyet yapmamış gibi tatlıyla tuzluyla doymak olsun. Yani diyet dışı beslendim dediğinizde anlarım ki gerçekten sağlıksız olmuş. Oda egzersiz gerektirir. Ama duruma ortama göre 100 ü aştı 150 oldu diye ceza olmasın sanki. Siz ne dersiniz
Zaten tartı da +/sabit cezası var. Ay sonu sonuç cezası var. Onlarda topiğin bel kemiği. Uyarı kısmı var. Adı ceza bu arada hepimizin yararına bu egzersizler
Derseniz aynı şekilde ilerleyelim biz bu şekilde daha çok motive oluyoruz hiç bozmayalım
Diyet dışı konusunda kalori hesabını bırakıp tadımlık yedim veya yarısını yedim diyebiliriz. Çünkü misafirlikteyiz ikram edilen her şey den azar azar yesek 100 ü katlar zaten. Yarım poça yarım tatlı desen gittin. Seçenek de yok. O yüzden o gibi durumlarda esneklik olabilir. Ama dediğim gibi "yarım"
Diyet dışı cezası, O gün hiç diyet yapmamış gibi tatlıya tuzluya doymak gibi olsun. Yani diyet dışı beslendim dediğinizde anlarım ki gerçekten taşkınlık olmuş. Oda egzersiz gerektirir. Ama duruma ortama göre 100 ü aştı 150 oldu diye ceza olmasın sanki. Siz ne dersiniz