Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kızlar bugün acayip bir baş ağrısı tuttu, migren resmen, midem bulantı iftar da yapamadım, ezan okununca ekmek yedim ilaç içtim dinlendim, az önce çorba içtim birşeyler yedim... Allah'ım inşallah diğer günler böyle olmaz 🤕😔. Kızlar bu arada sahuna eşofman kullanan var mı ? Nasıl faydası oldu mu incelmeye
Geçmiş olsun goklercecim.

Kızlar tamamdır, ramazan boyunca tartıyı salı günü iftar öncesi yapalım. Ramazan bitişi eski düzene döneriz

Geçmiş olsun kızlar ♥️

Çok geçmiş olsun G Goklerce
Dilerim tez zamanda iyileşirsin.
🙏💐🌹🌸🌺

Geçmiş olsun goklercecim.

Kızlar tamamdır, ramazan boyunca tartıyı salı günü iftar öncesi yapalım. Ramazan bitişi eski düzene döneriz
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, inanın ben böyle birşey görmedim inşallah ramazan böyle geçmez , teşekkür ederiz Chocolita Chocolita

Sahur
2 haslanmis yumurta
1 kucuk kase pancar salatasi

Iftar
6-7 Minik kofte
1 kucuk kase kabakdiblesi
1 kucuk kase karisik meyve (muz, cilek,kavun)
1 tortilla
3 Dilim kuru seftali

Saece 5 bardak su. Oda 1 L i biraz geciyor
1 bardak maden suyu

Spor
26 km bisiklet

Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20240311_201146_Pedometer.jpg
    Screenshot_20240311_201146_Pedometer.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 25
İyi heceler kizlar hayrli bol bereketli ramazanlar olsun hepimize menüm şöyle
Sahur: 3 hurma
1 kupa süt
2 kaşık mercimek pilav
İftar: 500 ml su
1 kase çorba
3 kaşık kıvırcık salatası
1 kase patates salatası
Ara: 1 kupa cay
1 avuç çiğ kuruyemis
2 kare bitter
Su: 2 lt + Dukan birasi(son gün)
Dükkanı 15 gün içtim şükür tamamladım 🙃
Chocolita Chocolita A Arrietty_

Eklentiler

• IMG_20240311_222156.jpg
    IMG_20240311_222156.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 24
Chocolita Chocolita bı sorum olacak şimdi yarın saat kaç da tartilicaz malum hepimiz farklı yerlerdeyiz sahur saatlerimiz farklı sabah erken dersen fazla çıkarım öğlene doğru dersen eksik çıkarım iftara doğru dersen çok çok eksik çıkar nirvanayi görürüm 😇
Saat 5-6 gibi olur bence. Dakika çok fark etmez.

Hayırlı ramazanlar kızlar, 11 Mart menüm
Sahur; 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 1 parça ekmek, 1 tatlı kaşığı bal.

İftar; kuru fasülye, pilav, az çorba, pırasa yemeği.

Kahve

Su 1,5 litre vardır
7.569 adım Chocolita Chocolita A Arrietty_

Eklentiler

• IMG_3302.jpeg
    IMG_3302.jpeg
    218,9 KB · Görüntüleme: 19
Chocolita Chocolita bı sorum olacak şimdi yarın saat kaç da tartilicaz malum hepimiz farklı yerlerdeyiz sahur saatlerimiz farklı sabah erken dersen fazla çıkarım öğlene doğru dersen eksik çıkarım iftara doğru dersen çok çok eksik çıkar nirvanayi görürüm 😇
Akşam 5-7 arası diyelim

Kızlar bu arada sauna eşofman kullanan var mı ? Nasıl faydası oldu mu incelmeye
Ben kullanmıştım canım. Memnun kaldığım tek yanı kışın soğukta yürüyüş yaptığımda üşütmemekti. Sadece o amaçla kullandım. Yoksa kanıtlanmış bir yağ yakma faydası yok. Aksine çok terlettigi için susatir. Tartiya yansiyan da yine su kaybıdır.
Bende 2. Ayda kasintiya kızarıklığa sebep oldu. Ter sürekli vücutla temas halinde. Cildiyeye gidip kullanmayı da bırakmıştım

Tamam canım benim kolay gelsin 🌹
Teşekkür ederimm
Bugünkü adimalr az ama üstüne eklerim diye düşünüyordum saat 12 yo geçince sıfırlandı dununkileri gönderiyim sıfır olanı lesliden sonra ginderirim😍

Eklentiler

• Screenshot_20240312_005732_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20240312_005732_Samsung Health.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 12
X