- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
gecmis olsun canım bazen oluyor dedigin gibi sahurda yemek agirlik yapıyor , biraz yuruyus yapsan evin icinde halsiz mi kalirsinKızlar dün sahur yaptım çok rahatsız oldum. Akşam ki yemeklerden sahurda da yedim. İftarı çok yememistim zaten. Üstüne yatınca carpintim başladi. Şişkinlik ayrıca var. Bana yaramıyor ya ben biliyorum. Yine su içip yaticam yarın. Ya da yoğurt
Sağol canım yürüyüş yaptım biraz iyiyim şükür. Çok yapamadım ama annem bende ya şimdigecmis olsun canım bazen oluyor dedigin gibi sahurda yemek agirlik yapıyor , biraz yuruyus yapsan evin icinde halsiz mi kalirsin
biraz da olsa hafiflemissindir canim ,annecigin daha önemli aksam iftarda rahatlaticak biseyler icersinSağol canım yürüyüş yaptım biraz iyiyim şükür. Çok yapamadım ama annem bende ya şimdi
supersin canım masallah
haftaya arti gelirim kesinbiraz da olsa hafiflemissindir canim ,annecigin daha önemli aksam iftarda rahatlaticak biseyler icersin
supersin canım masallah
benim sabit malesef kizlar,
eksi ve arti gordugumde oldu ama en son sabitte kaldi
yuzde 0
61.80
Chocolita
insallah canımHaftaya esitlenelim 61.5 de
Pardon canım. Sağol haber verdiğin için.delfinia canım menüyü diğer sayfaya yazmışsın
Geldim.canim hemen gönderiyorum iftar öncesi tartildim ama son saat hazırlıklar anca yetisti şimdi daha yeni oturdum
insallah canımreglimede az kaldı zamanında olursam tarti oncesi hafiflerim