Anladım. Ben genelde çocukları uyuturken yorgunluktan uyuyakalınca bildirim yapamıyorum1. Olduğunu unutup menü gelmedi ye etiketlemiştim sonra hatırlayınca sildim1 günü kullanmış saydım. Bildirim yapmama hakki 1 günün kaldı canım
Şimdi benim cezam var mı yok mu?Gonulmeyvesi 3 gün cezan bekliyor gönülcüm hafta bitmeden tamamlamak için 3 gün kaldı
A Arrietty_ 1 gün
@Goklerce 1 gün
1. Olduğun için cezalar silindi canımAnladım. Ben genelde çocukları uyuturken yorgunluktan uyuyakalınca bildirim yapamıyorum
Şimdi benim cezam var mı yok mu?+gelmekten ceza almıştım da 1.gelince cezam silindi mi acaba
Hepsini yada ikisini aynı gün yapanilir miyimGonulmeyvesi 3 gün cezan bekliyor gönülcüm hafta bitmeden tamamlamak için 3 gün kaldı
A Arrietty_ 1 gün
@Goklerce 1 gün
Dün evde değildim canım hiç müsait olup yazamadım
Şimdi uyu birkaç saat, akşam erken yatarsın.Halbuki film açmadan önce ne güzel gozlerim gidiyordu. Uyumak varken ne diye baykuş gibi kalktım oturdum acabaa
Halbuki film açmadan önce ne güzel gozlerim gidiyordu. Uyumak varken ne diye baykuş gibi kalktım oturdum acabaa
Yapabilirsin canımHepsini yada ikisini aynı gün yapanilir miyim
Sabah akşam gibi
Aynen öyle oldubiraz uykun gelsin diye acarsin ama tum uykunda kacarfilm gecesi yapmışsın kendine saglik olsunn ,bizde uyumak varken 7de uyandik topluca