Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sahurda ne yiyeceksiniz kizlar?
Enerji verden birseyler bulmam lazim,isten dolayi. Surekli ayakdayim ben
Ben omletle ,kepek ekmeğinden tost yapacağım. Tek ben tutuyorum zaten.
Z.yagli türlü yapıyorum bir de ondan da ayiricagim.
Heyecanlıyım ilk güne bakacağım artık.ona göre menülerimi ayarlayacağım.

3 gun gunduz, 3 gun gece calisacagim .
Aslinda cok guzel firinda patatesli salata tarifi gormustum. Onu mu yapsam

Yap, salatanin her turlusu bence

Ben de bugun oglene cocuklara firinda patates yapiyorum.

Kendime de az bir porsiyon, yanina humus. Humus zaten cok doyurucu, patates de yagda kizarmadiysa gayet diyete uygun

Sabahci misin ilk gun canım eger normal duzenin varsa cok bozma bence ,ekstra hurma yada recel ekleyebilirsin ,yulafli tarihlerde guzel tok tutuyor.,ilk gunler yemeden tutabiliyorum ben o yuzden evime kahvaltilik hazirliycam

Halbuki film açmadan önce ne güzel gozlerim gidiyordu. Uyumak varken ne diye baykuş gibi kalktım oturdum acabaa
Film güzel miydi bari
Canım ben zeytinyağlı pırasa,yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta düşünüyorum bakalım gece kalkmam yetip yatarım

Halbuki film açmadan önce ne güzel gozlerim gidiyordu. Uyumak varken ne diye baykuş gibi kalktım oturdum acabaa
Benimde oğlum hasta oldu yine 3 haftada 3. Kez hasta oldu antibiyotik içmekten mahvoldu çocuk ateş de yanjnda cabasi ondan mutevellit bende uyumadım bı de kv ne kadar güzel demi

Valla ramazan sonrasj aliskanlik olmasın diye sadece süt ve hurma tuketicem akşam da salata ve çorba yaparım diye düşünüyorum ama iftara gelen olursa çok çok hafif geçirmem lazım şu olayini nasıl yaparım onu düşünüyorum çünkü gece sürekli tuvalete kalkmak sıkıntı oluyo

Ay nasil dayanacaksiniz ki? Evde misiniz hep

Ay nasil dayanacaksiniz ki? Evde misiniz hep
Valla Instagram'da bı kadını takip ediyorum topluca böyle bişey deneyecek takipçileriyle geçen yılda yapmışlar bayağı kilo vermişler öncelik tabi ki ibadet nefsi ibadet ama vücudun hali ortada i yüzden dayanicam zaten yemezsem acikmam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…