- 30 Aralık 2009
- 4.104
- 15.352
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güzelKahvaltımı yapmadan reformer yaptım.
Eki Görüntüle 3399018
Sahurda ne yiyeceksiniz kizlar?
Enerji verden birseyler bulmam lazim,isten dolayi. Surekli ayakdayim ben
Ben omletle ,kepek ekmeğinden tost yapacağım. Tek ben tutuyorum zaten.Sahurda ne yiyeceksiniz kizlar?
3 gun gunduz, 3 gun gece calisacagim .Gece mi calisacaksin?
Haslanmis patates yok tutar ve enerji verir
3 gun gunduz, 3 gun gece calisacagim .
Aslinda cok guzel firinda patatesli salata tarifi gormustum. Onu mu yapsam
Sabahci misin ilk gun canım eger normal duzenin varsa cok bozma bence ,ekstra hurma yada recel ekleyebilirsin ,yulafli tarihlerde guzel tok tutuyor.,ilk gunler yemeden tutabiliyorum ben o yuzden evime kahvaltilik hazirliycamSahurda ne yiyeceksiniz kizlar?
haşlanmış patates ile salata yapıp içine haşlanmış yumurta da koyarsan protein açısından zengin ve doyurucu olur.3 gun gunduz, 3 gun gece calisacagim .
Aslinda cok guzel firinda patatesli salata tarifi gormustum. Onu mu yapsam
Film güzel miydi bariHalbuki film açmadan önce ne güzel gozlerim gidiyordu. Uyumak varken ne diye baykuş gibi kalktım oturdum acabaa
Canım ben zeytinyağlı pırasa,yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta düşünüyorum bakalım gece kalkmam yetip yatarımSahurda ne yiyeceksiniz kizlar?
Ah sorma canım, ben de 04:00'de uyudum, telefonda dizinin tekrarına bakarken uykum açıldı.Halbuki film açmadan önce ne güzel gozlerim gidiyordu. Uyumak varken ne diye baykuş gibi kalktım oturdum acabaa
Kacda iftar?Film güzel miydi bari
Canım ben zeytinyağlı pırasa,yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta düşünüyorum bakalım gece kalkmam yetip yatarım
Ohh çok şükür ramazan ayına minnoş minnoş cezasız girecem Allah'ın izniyleCezan yok canım dün tamamlamışsin
Benimde oğlum hasta oldu yine 3 haftada 3. Kez hasta oldu antibiyotik içmekten mahvoldu çocuk ateş de yanjnda cabasi ondan mutevellit bende uyumadım bı de kv ne kadar güzel demiHalbuki film açmadan önce ne güzel gozlerim gidiyordu. Uyumak varken ne diye baykuş gibi kalktım oturdum acabaa
Ben güneşli bir İslahiye sabahına uyandım sonra köye falan gittik tezek kokulari eşliğinde keskem sende olsanGüneşli bir Antep sabahından günayyydın
Valla ramazan sonrasj aliskanlik olmasın diye sadece süt ve hurma tuketicem akşam da salata ve çorba yaparım diye düşünüyorum ama iftara gelen olursa çok çok hafif geçirmem lazım şu olayini nasıl yaparım onu düşünüyorum çünkü gece sürekli tuvalete kalkmak sıkıntı oluyoSahurda ne yiyeceksiniz kizlar?
Ay nasil dayanacaksiniz ki? Evde misiniz hepValla ramazan sonrasj aliskanlik olmasın diye sadece süt ve hurma tuketicem akşam da salata ve çorba yaparım diye düşünüyorum ama iftara gelen olursa çok çok hafif geçirmem lazım şu olayini nasıl yaparım onu düşünüyorum çünkü gece sürekli tuvalete kalkmak sıkıntı oluyo
Valla Instagram'da bı kadını takip ediyorum topluca böyle bişey deneyecek takipçileriyle geçen yılda yapmışlar bayağı kilo vermişler öncelik tabi ki ibadet nefsi ibadet ama vücudun hali ortada i yüzden dayanicam zaten yemezsem acikmam benAy nasil dayanacaksiniz ki? Evde misiniz hep