SağolBen güneşli bir İslahiye sabahına uyandımsonra köye falan gittik tezek kokulari eşliğinde keskem sende olsan
Hey maşallahKahvaltımı yapmadan reformer yaptım.
Eki Görüntüle 3399018
Tek ben tutuyorum. Sahur da yediğim beni asla tutmuyor arri. Sadece bol su içip yatıyorum. Açlık zorlamiyorSahurda ne yiyeceksiniz kizlar?
Enerji verden birseyler bulmam lazim,isten dolayi. Surekli ayakdayim ben
Alien serisine basladimFilm güzel miydi bari
Oyy oy çok geçmiş olsun. Benimki de bir dönem böyle oldu. Boğaz enfeksiyonu ateş ugrastik antibiyotik kullandık sonra o bitti 2 gün sonra grip ateşi. Grip ilacı. Sonra kulağa vurdu ona antibiyotik. Aynı seninki gibi 1 ay içinde 3 kere antibiyotik kullandı. Zor oluyor Rabbim şifa versin sana da güç kuvvet versinBenimde oğlum hasta oldu yine 3 haftada 3. Kez hasta oldu antibiyotik içmekten mahvoldu çocuk ateş de yanjnda cabasi ondan mutevellit bende uyumadım bı de kv ne kadar güzel demi
Kolay gelsin ,o olmuycak islere bende kalkistim kendi dolabimda mola verdimBende dolapları düzenliyorum. Bazanin altina giriş yapicam birazdan
Eline sağlık. Bende kendi dolabimdan başladım eşime geçince ara verdim. Normalde hep ondan başlarım amaaan dedim biliyon nuKolay gelsin ,o olmuycak islere bende kalkistim kendi dolabimda mola verdim
Bugün hepimiz çamaşıra oturmusuzBenimde adimim yok. Kardesimden az once geldim. Bebe baktım, camasir katladim tum gun
Cocuklari banyoya sokup beslenme cantalari icin hazirlik yapacagim
Çok iyi olmuş. Afiyet olsunChocolita
Ay bugun bol ogunlu oldu, ogunlerin kalorisi normalden az olunca dengeledi. Bence basarili bir gun oldu.
Pazar
1.
Kraker ekmek, peynir, salatalil domates
2.
Protein shake
3. Firin patates, humus
4.
Patlamis misir,
Hurma
1 kare
5
Yarim porsiyon soslu makarna
Haslama sebze
30 dak agirlik
30 dak yuruyus
2 lt su
1600 kalori
10 k adim A Arrietty_
Eki Görüntüle 3399142
Eki Görüntüle 3399144
Onun dolabının metrekaresi daha az oldugu icin ısınma turu AsayiyorumEline sağlık. Bende kendi dolabimdan başladım eşime geçince ara verdim. Normalde hep ondan başlarım amaaan dedim biliyon nu
Canım burda 18.30 erken o yüzden zorlamaz,daha önce de sadece yulaf yeyip yattigm falan oluyordu hiç birşey olmuyorKacda iftar?
Sahursuz zor ya. Evde olsam belki. Bilmiyorum
Bizdede sadece ben tutuyorum
Ben çalışıyorum, çalışırken zor ama susuzluk ve çay kahve olmayışı zorluyor, sizin orda kaçta iftarAy nasil dayanacaksiniz ki? Evde misiniz hep
Ben de takip ediyorum o kadını verdiği tarifleri deniycem mümkün olduğuncaValla Instagram'da bı kadını takip ediyorum topluca böyle bişey deneyecek takipçileriyle geçen yılda yapmışlar bayağı kilo vermişler öncelik tabi ki ibadet nefsi ibadet ama vücudun hali ortada i yüzden dayanicam zaten yemezsem acikmam ben