Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Dun paylasim yapmayanlari ,gün icinde paylasirsaniz ekleyecegim kizlar.
Karisiklik oldu biraz dun

Çok geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyat. İzin yazdim kilo da çok fark etmisse yeni başlangıç yaparız
Sagol canim tesekkurler, yumurtaligimda supheli bi kitle var, o alinacak patolojisinde kotu bisey cikarsa rahim yumurtaliklar komple alinacak. Eksi bile gelebilirim yani
Saka bi yana menapoz isleri falan gözümü korkutmuyor degil. Muhtemelen diyet yapmaya her zamankinden cok ihtiyacim olacak
Sismaniye sac ektirmeye mi gidiyon kiz

saka bir yana, gecmis olsun, dikkat et kendine.
Cocuklara da kocisin dikkat etsin. Saniyorum onlari birakiyorsun evde, zor gelecek sana ama uzme canini, gecici sikintilar bunlar.
Mummy make over a niyet, neye kismet evet cocuklar evde, canim ona da sikiliyor tabii
Geçmiş olsun canım
Sagol canim
Sagol canim

Acil şifalar dilerim.
Patoloji sonucu iyi çıkacak inşallah.

Kötü düşünme lütfen inşallah güzel sonuçlar alırsın

İnşallah hayırlı sonuçlar olsun gönlünü ferah tut canım. Tekrar geçmiş olsun

Komple alsinlar kiz, ucretsiz doğum kontrol

Opuyorum, haber et bize. Insaallah cabucak toparlanir donersin kuzucuklarinin basina.

Merhabalar
Chocolita A Arrietty_
6 Mart, Adımlarım: 10017 adım
Dün yediğim diyetdışının cezası tamamlandı.
6 Mart, Çarşamba günü menüm:
*2 haşlanmış yumurta
*6 siyah zeytin
*1 dilim taze kaşar peyniri
*2 kuru kayısı
*1 dilim tam buğday ekmeği
*1 su bardağı süt
*1 kase yayla çorbası
*3 izmir köfte
*2 mandalina
Su:2 lt.

Eklentiler

• 1000027078.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 17
Geçmiş olsun öncelikle umarım temiz gelir sonucunuz doktor ne dedi tam olarak size 6 yıl kadın doğum doktoruyla çalıştım görmediğim hastalık vs kalmadı nerdeyse belki bı yardımım dokunur

İyi akşamlar kızlar menüm şöyle
Uyanınca : 500 ml su
Kahvaltı : 2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek
2 kupa çay
Ara:10 çiğ fındık
5 cilek
14.30 yoğurt + salatalık+ k.biber
Akşam :1 küçük kepce kuru fasulye
4 YK b.pilav
1 SB ayran
Ara: 1 kupa cay
Su: 2.5 lt + Dukan birasi
Şöyle bı bakınca iyi yemişim bugün bu durum bı tek bende mi var acaba merak ediyorum kızlar bu ara sanki böyle sürekli biseyler atmak istiyorum ağzıma olur olmadık yerde acikiyorum zor tutuyom kendimi ya
Chocolita A Arrietty_

Benim menum daha kalabalik, bisi demeyeyim

Ama donem donem istah artmasi azalmasi normal ya, sen duzeninde devam etmeye calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…