- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
Canim hala toparlayamadik. Kucuk kizima da bulasti. O da hastaKalan bildirimleri herkes tartı gonderdikten sonra yapicam kızlar. Bu arada yürüyüş yapayim biraz
Tartı göndermeyenler @Goklerce @Pandora27
nnurc Perşembe günü izin almıştın canım. Nasıl oldunuz?
eger seversen guzel bir sebze yemegi yanina salata guzel olur canım ,yada et salata . Mercimek bizim evde herseyle yeniliyorMercimek corbasi yanina ne olur kizlar?
Ev ahalisi makarna yiyecek Yanina
Geçmiş olsunCanim hala toparlayamadik. Kucuk kizima da bulasti. O da hasta
Ben ilk adım yarısındaki mesajı görünce dedim sadece ona mi katılmak istiyor. Topiğe de katılmak istiyorsun değil mi? Tabi katılabilirsin
Evet katılmak isterim tabikiBen ilk adım yarısındaki mesajı görünce dedim sadece ona mi katılmak istiyor. Topiğe de katılmak istiyorsun değil mi? Tabi katılabilirsin
Çokom topiğin kısmeti açıldıBen ilk adım yarısındaki mesajı görünce dedim sadece ona mi katılmak istiyor. Topiğe de katılmak istiyorsun değil mi? Tabi katılabilirsin
Başlangıcın hayırlı olsunEvet katılmak isterim tabiki
Çok geçmiş olsun canım. Kovid miydi influenza miCanim hala toparlayamadik. Kucuk kizima da bulasti. O da hasta
Teşekkür ederim hayırlı erimeler olsun inşşBaşlangıcın hayırlı olsun
Tamamdır hoş geldin o zamanEvet katılmak isterim tabiki
Ay eveetÇokom topiğin kısmeti açıldı
İnşallahTeşekkür ederim hayırlı erimeler olsun inşş
Çok teşekkür ederimm@Pandora27 aylık sonuç mükemmelsöylemeden gecemedim Gonulmeyvesi seni de ayrıca tebrik ederim canım
3 gün üst üste miAylık Sonuç Cezaları Alys Migrenben aylık sonuçta sınırın altında kaldığınız için 5 gün 10.000 adım cezaniz var
Haftalık Sonuç Cezaları+ Geldiğimiz için ben, @yiiteeGonulmeyvesi @Arrietty_
Sabit geldiğiniz için @Sismaniye ve @Goklerce 3 gün 10.0000 adım cezaliyiz.
@Sismaniye ameliyat olacağı için mazeretli
Hayır canım 1 hafta içinde 3 gün3 gün üst üste mi
Tamam inşallah yapabilirim 10 bin adım olmazsa yine 45 dk leslie yapabilir miyimHayır canım 1 hafta içinde 3 gün
Yapabilirsin evetTamam inşallah yapabilirim 10 bin adım olmazsa yine 45 dk leslie yapabilir miyim