- 16 Aralık 2019
- 20.178
- 80.243
- 31
Ne var bende 5 gün3 gün üst üste mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne var bende 5 gün3 gün üst üste mi
Benimkiler de öyle 7 ve 4Ay icimi dökecegim
Benim sipalar 9 ve 12 olmak uzere. Halaaa wc e girdigimde " anneegeeea " diye sesleniyorlar. Delleniyorum
Bende öyle yapıyorum sonra bi kase salatayı alıp yiyorumEv ahalisine buram buram kokan seyler yaptim
Baskasi cok yiyince ben az yemisim gibi hissediyorum cok mutlu oluyorum. Besleyeyim sipalari
Evet. Ben cezam var diye burayada attimAdım resimleri artık diğer sayfadan mı yapılacak
Menün çok güzel afiyet olsunSali menum
Sabah
2 kucuk kirmizi Portakal
Ogle
Brokoli kis
Kirmizi pancar ve elmali salata
2 kucuk dilimlenmis patates
Ara
1 Avuc badem
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Su 1 l
26 km bisiklet
30 dk Yuruyus
1. Gun cezam tamamdir Chocolita
Benimde var 5 günEvet. Ben cezam var diye burayada attim
Canım diğer gruba katıldım çok teşekkür ederimHala katılmak istiyorsaniz ilk sayfayı detaylıca okuyup yarın sabah tartı fotoğrafınızı, boy ve hedef kilo bilginizle beni etiketleyerek gönderin
Bende + geldim diyr üzüldüydümGelelim Yıldız Savaşlarına
Ağır sıklette Yıkım Ekibi nden @asliogretmen Grup Alfa dan @Sismaniye ye karşıydı
@asliogretmen kazandi Tebrik ederim Aslıcım
Eki Görüntüle 3396851
Hafif sıklette Sexual Chocolates A Arrietty_ Süpernova yiitee yle karşı karşıya geldi yiitee 1'inci oldu tebrik ederim galibiyete doymadın be yitee
Eki Görüntüle 3396852
@asliogretmen ve yiitee
2 gün dokunulmazlık hakkı
(Menü bildiriminden muaf)
500 kalori ödül
Uyarınız, cezaniz yokmuş. Olsaydı silinmisti
2'incilerimiz @Sismaniye A Arrietty_ 300 kalori ödül hakkınız var. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum
TamamdırAylık Sonuç Cezaları Alys Migrenben aylık sonuçta sınırın altında kaldığınız için 5 gün 10.000 adım cezaniz var
Haftalık Sonuç Cezaları+ Geldiğimiz için ben, yiitee Gonulmeyvesi A Arrietty_
Sabit geldiğiniz için @Sismaniye ve @Goklerce 3 gün 10.0000 adım cezaliyiz.
@Sismaniye ameliyat olacağı için mazeretli
Tamamdıryiitee sen cezalardan muafsin canım
Kural kuraldır + Gelsen de karşılaşma da rakibini yendiğin için ödülünü kullanabilirsin
Teşekkürler
Ben içerdeyken ışıkları kapatıyorAy icimi dökecegim
Benim sipalar 9 ve 12 olmak uzere. Halaaa wc e girdigimde " anneegeeea " diye sesleniyorlar. Delleniyorum
Evet ceza adimlarini buraya atın kızlarEvet. Ben cezam var diye burayada attim
TamamdırCanım diğer gruba katıldım çok teşekkür ederim