Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ama neden uzuyorsun kendini, hem de neden boyle kotu davraniyorsu .
Reglin ilk gunu direk tatli bir sey ekle menune bundan sonra, bitter olabilir veya recelli bir ekmek. Diyet disina girmez oranlara dikkat edersen. Sonuçta fizyolojik bir neden sonuc iliskisi, regl zamani kalori ihtiyacin artiyor, caninin biseyler istemesi cok normal ve de saglikli.

Uzme kendini.
Regli olan herkese bitter yaziyorum

Eline sağlık arritom
Gunaydın kizlar bugun kuafordeyim bende uzun zamandır gelmek istiyordum ,okuldu yagmurdu derken denk gelmiyordu ogleden sonraya kadar cikamam sanırım
Ayy kuaför ne hoş geldi su an deli gibi kosasim var biliyor musun

Boyle istiyorum ama cesaret de edemiyorum
.ay olmuyor link
Siyah saça gri ombreli olan dimi? Bir dönem çok istedim sonra vazgeçtim. Bakır hevesi gibi oldu bu da. 3 ay sırf bütün bakir tonlara bakıp eleyip sonunda amaaaan dedim
Haklısın canım. Çöküş kısmı biraz annemle alakaliydi. Son zamanlarda hep hasta. Regl de olunca iyice duygusallastim. Hormonlarım kudurdu. Ama dediğin gibi fizyolojik bir neden sonuç ilişkisi. Bunu da yönetmeyi öğrenmek lazım artık. Bir bitter neyime yetmedi aceba

Evet chocom o sac. Zaten siyah sacim grilerim de var. Gri saci seviyorum ya. Ama sacim uzun. Ve ben hic kuaforde sac boyatmadim.
Gitmisken Kisa kestir diyor esim ama kiyamam

a yooooo sen otur yorgunsun hava da bozukmuş

Evet chocom o sac. Zaten siyah sacim grilerim de var. Gri saci seviyorum ya. Ama sacim uzun. Ve ben hic kuaforde sac boyatmadim.
Gitmisken Kisa kestir diyor esim ama kiyamam
Kızıl kullandığım zaman hep mahvoldu saçlarım ondan kıyıp da aciciyla giremiyorum. Yoksa bende çok beğeniyorum. Erkek gibi kestirmistim şimdi omuz hizasına geldi

Selamlar arkadaşlar bugün bütün günüm hastanede geçti. Vücudum aşırı Susuz kalmış. Sadece 2 tane haşlanmış patates yedim Sabahtan beri istifra ediyorum dolayısıyla hiç yürüyemedim de
Çok geçmiş olsun canım Istenmeyentuyy
Dilerim en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Sağlıklı günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…